EPP o Vučićevoj stranci: Nije suspenzija ili isključenje, ali provodimo istragu

Ako im je dobar, čemu istraga? Da se ne mučiš, EU bi da ima EU vrednosti i stoka pichkousta, ablenduje da EU vrednosti baš i nisu na visini.
Istraga ide od strane vodeće stranke u EU čiji je SNS član.
Nadalje, reci mi tko je u svijetu idealan po pitanju vrijednosti? Rekao bih više nitko.
Ima samo neidealnih, idealnih i gorih.
EU je neidealna, a svi ostali su gori.

Vi ste kao društvo previše podijeljeni te je suludo s vaše strane očekivat da će vam drugi riješiti vaše probleme.
Prvotno, vi sami morate odlučiti gdje želite ići, bilo to EU, Rusija, Kina, ili nešto deseto.
Nažalost po vas, rekao bi da bi se prije pobili nego uspjeli dogovoriti koja vam je opcija idealna, tako da to sjedenje na xy stolica nije ni toliko loše u trenutnoj situaciji.

Istraga ide od strane vodeće stranke u EU čiji je SNS član.
Nadalje, reci mi tko je u svijetu idealan po pitanju vrijednosti? Rekao bih više nitko.
Ima samo neidealnih, idealnih i gorih.
EU je neidealna, a svi ostali su gori.

Da li se slažeš da vodeća stranka EU nešto informisanija od nas dva? E, mi znamo da je (žv)alalavi psiho kriminalac i uzurpator, jelte na pokradenim izborima se ne postaje predsednik. Šta istražuju? Dal se isplati da im takvo govvno bude drug član?
Nije problem što su ostali gori od EU, problem je što se EU kreće u pogrešnom smeru od svojih vrednosti, sve su tolerantniji i na korumpiranu gamad u svojim redovima.

Da li se slažeš da vodeća stranka EU nešto informisanija od nas dva? E, mi znamo da je (žv)alalavi psiho kriminalac i uzurpator, jelte na pokradenim izborima se ne postaje predsednik. Šta istražuju? Dal se isplati da im takvo govvno bude drug član?
Nije problem što su ostali gori od EU, problem je što se EU kreće u pogrešnom smeru od svojih vrednosti, sve su tolerantniji i na korumpiranu gamad u svojim redovima.
S toliko birokracije koliko je ima u EU, za očekivati je da će biti korupcije, zato je bitno da imaš mehanizme koji će se s tim izboriti na kraj.

Problem je što ljudi i dalje pate na emocije i ne shvaćaju da se politika ne vodi emocijama, ili time da je netko nekome "bratski" narod, već interesima.
Samim time, je li interes EU biti u dobrim odnosima sa Srbijom (čitaj iskoristiti resurse i sve što se može), ili prepustiti Srbiju Rusiji i Kini (da ju oni iskoriste)?

Ja koliko god se slagao s tobom da je pi*kousti gowno, i dalje nisam siguran u to da bi čisti izbori iznjedrili nekog drugoga na vlasti u Srbiji.
Jedno je Vojvodina i eventualno dio Bg-a, ostatak Srbije je drugo.. svuda većinu čine neuki i zadrti ljudi.. evo pogledaj si primjer RS koja je 10x siromašnija od Federacije, i gdje i dalje većina slini za Dodikom i njegovom ratnohuškačkom retorikom, zaboravljajući u potpunosti na činjenicu da se radi o debelom lopovu. Isti takvi vam podržavaju i SNS u Srbiji.. to ti je tako kad ti većina populacije odrasta na mitovima umjesto da se suočila s činjenicom da ste politički odigrali krivu igru 90-tih. Da se suočila s time tad, možda bi danas Srbija bila na nekom potpuno drugom mjestu, sa vrlo vjerojatno puno drugačijim standardom života.

Back