Studentski domovi

U trećoj godini sam razmišljala da ga i ja upišem. (:
Ne mislim da ćeš se mučiti, mučenje je samo učiti ono što je dosadno. Mislila sam na to što si rekao da ćeš veći deo dana biti na faksu. (:

A da . Da je naporan, naporan je u tom smislu . :neutral: Pogledao sam prosle godine cini mi se raspored za brucose u prvom semestru i reakcija je bila kao :eek: Bukvalno od osam do osam predavanja + vezbe :lol: Haos !

Nisam primljen u studentski dom u Beogradu, brucos sam matematickog fakulteta i mnogo bi mi znacilo kad bih bio u domu, cuo sam za mogucnost placanja ekonomske cene.
Je l' zna neko nesto vise o tome, posto nigde na netu nema, kako to funkcionise, kad se konkurise, kako se rangira?

Hvala unapred na odgovoru.:pivce:

Nisam primljen u studentski dom u Beogradu, brucos sam matematickog fakulteta i mnogo bi mi znacilo kad bih bio u domu, cuo sam za mogucnost placanja ekonomske cene.
Je l' zna neko nesto vise o tome, posto nigde na netu nema, kako to funkcionise, kad se konkurise, kako se rangira?

Hvala unapred na odgovoru.:pivce:

Ja sam bila u istoj situaciji, sad sam druga godina Matematickog. Raspodela ekonomskih mesta je tek pocetkom decembra, mada se desi da mnogi odustanu i ranije, pa te pozovu, zavisi koji si ispod crte. Nazalost, brucosi nemaju prednost :(
Ako imas neku vezu, bilo kakvu, iskoristi je.
Mada je u prvoj godini, posto je ona kao najteza, lakse stanovati

Upisala sam drugu godinu Matematickog , dala sam sve ispite, nista nisam prenela, prosek mi je 9.5. Koja verovatnoca da dobijem Karburmu? Odgovarala bi mi jednokrevetna soba, koji jos domovi imaju jednokrevetne? I kako to uopste izgleda, ta raspodela? Nisam bila u prvoj godini.
Hvala unapred na svim informacijama!!! :D

stiven, ti si ko onaj iz lajanja na zvezde "ne sme se bežati sa časova" :lol:

može drugarica da uzme mesto a ti da se prijaviš "na propusnicu". to znači da plaćaš mesečni iznos noćenja, odnosno 30x200 dinara iliti 6000... ako ti se isplati. to je legalno.
nelegalno možeš da se uvališ na njeno mesto i plaćaš njenu stanarinu, ali zavisi koji je dom u pitanju, negde to nije moguće, a i ako te uhvate gubiš pravo konkurisanja do kraja školovanja.

stiven, ti si ko onaj iz lajanja na zvezde "ne sme se bežati sa časova" :lol:

može drugarica da uzme mesto a ti da se prijaviš "na propusnicu". to znači da plaćaš mesečni iznos noćenja, odnosno 30x200 dinara iliti 6000... ako ti se isplati. to je legalno.
nelegalno možeš da se uvališ na njeno mesto i plaćaš njenu stanarinu, ali zavisi koji je dom u pitanju, negde to nije moguće, a i ako te uhvate gubiš pravo konkurisanja do kraja školovanja.
pa pitala je devojka jel legalno ja sam samo razjasnio cinjenice :rumenko:

Back