ColdPrayer
Primećen član
- Poruka
- 827
Zaboravio sam da kazem da je u pitanju Novi Sad, a valjda je svima useljavanje u isto vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekim cudom mozda , ovako ne . Meni je covek rekao prilikom konkurisanjaza dom da se ove godine samo dana kada sam se ja prijavio , prijavilo cak 200 ucenika vise nego prosle godine :-\imam pitanje...da li osoba kojoj je prosek iz srednje 3.6 4.6 3.8 3.53 i primanja po clanu oko 5000 ima sanse da dobije dom? na budzetu sam i mislim na domove u bg-u...
Ja nisam.
Poslednja primljena devojka ima 40. Prijavilo se 1354 na 535 mesta. Više nego ikad. :/
Poslednji primljen momak 38.72. Strašno.
Ja nisam.
Poslednja primljena devojka ima 40. Prijavilo se 1354 na 535 mesta. Više nego ikad. :/
Poslednji primljen momak 38.72. Strašno.
Zao mi je iskreno . Sad bas pricam drustvu haos a ujedno i bruka za grad koji je velik kao beograd .
A 1005 muskaraca na 382 mesta![]()
Ah, šta ću. Samo što sam nekako računala na to, te sad moram da tražim hitno garsonjeru. :/
No, možda je i bolje ovako.
ja trazim cimerku... nisam dobila dom...Andjo, hvala na savetu, videću danas sa mamom kako ću.
Ne znam kako je tebi , meni je dom bio spas. Niti imam nekog u Bg-u , udaljen sam od njega 250km znaci haos . Meni za menzu nije problem gde god se nalazio, samo mi je bio problem prenociste . Da znam da mam negde krevet samo da spavam , ionako cu na faksu da provodim veci deo danaDa sam muško bila bih u domu.
Meni bi u domu bilo lakše jer je menza bliže, a troškove da ne spominjem.
Nekako će se pregurati.
ja nisam, i drago mi je zbog toga
Ne znam kako je tebi , meni je dom bio spas. Niti imam nekog u Bg-u , udaljen sam od njega 250km znaci haos . Meni za menzu nije problem gde god se nalazio, samo mi je bio problem prenociste . Da znam da mam negde krevet samo da spavam , ionako cu na faksu da provodim veci deo dana![]()
Ne znam kako je tebi , meni je dom bio spas. Niti imam nekog u Bg-u , udaljen sam od njega 250km znaci haos . Meni za menzu nije problem gde god se nalazio, samo mi je bio problem prenociste . Da znam da mam negde krevet samo da spavam , ionako cu na faksu da provodim veci deo dana
eeeee jesteee sad ti kao drago .![]()
a sto si konkurisao..aj ti te price prodaj nekima iz vrtica
Faks je sjajan i veoma zanimljiv , zato ne bih ono nazvao mucenjem . Cak i ako jeste mucenje, onda sam ja mazohistaProbaću sa žalbom.
Znaš kako, u istoj sam situaciji, nemam nikog u Bg-u, samo što sam ja na 150km. Uh, ti si se ozbiljno rešio da se namučiš.
Ali ti je super faks, zanimljiv. (:
nisam navikao da budem sa jos nekim u sobi, i malo je narusena privatnost
U trećoj godini sam razmišljala da ga i ja upišem. (:Faks je sjajan i veoma zanimljiv , zato ne bih ono nazvao mucenjem . Cak i ako jeste mucenje, onda sam ja mazohista
pa ti onda iskesiraj 300 evra za svoj stanNe radi se o tome na sta si naviknut a na sta ne . Zivot se sastoji iz kompromisa . Moras da se prilagodis . Naravno ni ja nisam navikao, ali ne mislim da je nemoguce ne naviknuti se na nekog u sobi .