Studentski domovi

Zanima me jedna stvar u vezi sa domom . Posto je raspodela u petak, zanima me da li moze odmah na dan raspodele da se useli ili ne ? Ako ne moze u petak, da li moze za vikend (1. i 2.) obzirom da mi 3. pocinje faks :think:

Poslao sam mejl ali mi niko nije odgovorio .

Koliko traje taj postupak do useljenja, meni je fakultet krenuo ove nedelje, pa sam putovao u NS. Kad moze da se preuzme ugovor i tako to?

Potpisivanje ugovora je od 26.-1. oktobra. Tad vadis i onu studentsku karticu, cija izrada traje neka 2-3 dana. A useljenje je, valjda, od 2.-10. oktobra, ali nisam sigurna, nemoj da mi verujes. Treba da odem u utorak da potpisem taj ugovor, pa cu tad sve da vidim. Pogledaj na njihovom sajtu, mozda tamo pise.

Moze li neko da mi kaze ima li u studenjaku jednokrevetnih soba u tom tzv. dobrom bloku, jer sam skontala iz prica da ima G i F blok i jedan je uzas, a drugi je dobar! Imaju li sve sobe zasebno kupatilo? Ja sma druga godina i imam prosek 9.5
Kakvi su za posete/prenocista u studenjaku, pretpostavljam da nisu jako strogi po tom pitanju?Koji dom biste mi pre preporucili, studenjak ili Karaburmu! Ja ne zelim ludo d ase provodim i zurke i napijanje svako vece, samo zelim mir i da me ne ometaju dok uzivam u zivotu na moj nacin... naravno, pozeljno je da se moze na miru spavati i uciti, a najpozeljnije d asoba bude jendrevetna! Ako neko ima neki savet ili sugestiju hvala unapreeeeeeed!!!!!!!!

Back