Studentski domovi

Selkhet

Elita
Poruka
19.649
Бруцош сам, уписала сам ДИФ у Новом Саду, ове године. . . Занима ме да ли са просеком 4,00 имам шансе да будем у дому?? Да ли сваки факс мора да прими одређен број студената у дом или . . . ?

Nema šanse da dobiješ ako nemaš vezu, ja se sa prosekom 4,85 nisam ni trudila da konkurišem, pošto uglavom dobiju vukovci, eventualno neko sa 4,9_.

Poslednja izmena:

ne_znam_kako

Početnik
Poruka
3
El neophodno na obrazcu koji se kupuje i domu pisati stampanim slovima? Znam da pise u napomei ali su meni taj obrazac popunili u opstini. I kada je moj tata napomenuo da pisu stampanim oni su mi rekli da tako pisu svima. El mi mogu stvarati problem ako rukopis malo lici na pisani? hvala unapred.

BLESAVA92

Početnik
Poruka
8
Aха, значи ништа од те љубави. . . :-))) Знам да је лош просек, али нисам знала да баш толики треба за дом. . . Шта да се ради, тражиће се стан. . . :-)

Tusenfryd

Poznat
Poruka
7.674
gde si to našla? :) ja sam doduše tražila prošlogodišnje liste za starije studente, i nisam uspela da ih nađem. (pa računam da nema ni ovih, jer su još starije)

uzgred, anđo, da te pitam, tebi verujem: ima li ljudi koji bi hteli da menjaju studenjak za nešto tipa karaburme, rifata i slično, uz doplatu, naravno?

pritom ne mislim na ono nađeš nekoga, pa se dogovoriš... nego predložiš nekome.. je l se pomame za parama? :lol:

andja_stay_cool

Domaćin
Poruka
3.784
videh da su sada sa sajta skinuli liste od prosle godine, pa sam kopirala svoj post sa drugog foruma gde je isto bilo price o ovome, nadam se da je pomoglo
cek, ne razumem ovo ne da nadjes i dogovoris nego predlozis? aj obrazlozi =) sve to zavisi od bloka koji se nudi, koliko ljudi ima u sobi itd.
kontam da ove godine nece biti navala na karaburmu, jer se proculo da novi upravnik uvodi tiraniju, ali opet, sa druge strane, menza u patrisu nece raditi godinu dana tako da ce tim ljudima, ako se ne odluce za drugi dom,odgovarati karaburma

Poruka
17.135
videh da su sada sa sajta skinuli liste od prosle godine, pa sam kopirala svoj post sa drugog foruma gde je isto bilo price o ovome, nadam se da je pomoglo
cek, ne razumem ovo ne da nadjes i dogovoris nego predlozis? aj obrazlozi =) sve to zavisi od bloka koji se nudi, koliko ljudi ima u sobi itd.
kontam da ove godine nece biti navala na karaburmu, jer se proculo da novi upravnik uvodi tiraniju, ali opet, sa druge strane, menza u patrisu nece raditi godinu dana tako da ce tim ljudima, ako se ne odluce za drugi dom,odgovarati karaburma

de objasni . a ja bas mislio karaburmu da izaberem ako me prime u dom :'(
baj d vej , sad sam konkurisaopa ce vidimo sta ce bude, nadam se najboljem

geologicarka

Primećen član
Poruka
610
de objasni . a ja bas mislio karaburmu da izaberem ako me prime u dom :'(
baj d vej , sad sam konkurisaopa ce vidimo sta ce bude, nadam se najboljem

Па ако си на првој години факса сада, онда нећеш много моћи ни да бираш међ' домовима. Обично Карабурма и оде прва, али има и доста места тамо, па тако, ако си на листи до њене прве половине, рачунај да ћеш добити.

geologicarka

Primećen član
Poruka
610
ja se iskreno nadam da necu da dobijem dom, posto znam da ne mogu da dobijem 4April, a sve ostalo mi je malo daleko od Vozdovca

А на ком си факултету? Знам да је раније била нека фора да ако си на тим неким даљим факултетима, мораш да узмеш дом који је најближи, али се не сећам да ли је то било за Кошутњак или 4. април.

geologicarka

Primećen član
Poruka
610
Čitam ovo i iskreno sam zabrinuta. Računala sam na dom, a ispade da ga neću dobiti. Imam 39.5 poena sa prihodima. :/
Strašno.

А чекај, како тако мало, зар није код нас било нешто да смо имали неких 60 и нешто поена за дом (40 и школе и још неке)? Додуше, јест' било давно кад сам ја била на првој години, али мислим да је тако било.

gema

Aktivan član
Poruka
1.056
А на ком си факултету? Знам да је раније била нека фора да ако си на тим неким даљим факултетима, мораш да узмеш дом који је најближи, али се не сећам да ли је то било за Кошутњак или 4. април.

Saobracajni

Poruka
17.135
@stiven , na kojem si faxu, i koja godina?

@tema;, ja se iskreno nadam da necu da dobijem dom, posto znam da ne mogu da dobijem 4April, a sve ostalo mi je malo daleko od Vozdovca
prva godina na fizickoj hemiji :(
Čitam ovo i iskreno sam zabrinuta. Računala sam na dom, a ispade da ga neću dobiti. Imam 39.5 poena sa prihodima. :/
Strašno.
Ja imam 39.14 sa prihpodima. I ja sumnjam da cu dobiti .
tako je u I godini, ljudi ne kontaju da im jedna cetvorka moze olaksati budzet za oko 1000evra godisnje, kolika je otprilike razlika u domu i stanu
ako ne dobijete ove godine, budite vredni studenti i nema zime za vas =)
Sve ti lepo zboris ali ako ne dobijem ove govine, bicu vredan student ali ne pri beogradskom univerzitetu :roll:
Па ако си на првој години факса сада, онда нећеш много моћи ни да бираш међ' домовима. Обично Карабурма и оде прва, али има и доста места тамо, па тако, ако си на листи до њене прве половине, рачунај да ћеш добити.

Da pretpostavio sam .

Oktobar1864

Poznat
Poruka
8.211
А чекај, како тако мало, зар није код нас било нешто да смо имали неких 60 и нешто поена за дом (40 и школе и још неке)? Додуше, јест' било давно кад сам ја била на првој години, али мислим да је тако било.
Ne, čini mi se da nije tako.
Možeš da imaš maksimalno 40 iz škole i poen na prihode. Dakle, ukupno 41 maksimalno.

prva godina na fizickoj hemiji :(

Ja imam 39.14 sa prihpodima. I ja sumnjam da cu dobiti .
Videćemo. :/
Meni je žao što se ne gleda uspeh na prijemnom, jer je bilo vukovaca koji su propali na prijemnom, a ipak imaju maksimum. -.-
Ja sam na matematici. (: