Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.308
Ako se ne varamPrvog uopste ne znam ko je,
Psiholog neki
I predaje na nekom faxu
Ok je lik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ne varamPrvog uopste ne znam ko je,
zasto ikog moras da podrzavas?pa koga onda podrzavate? Djilasa? Mikija Aleksica? Vuka Draskovica?
Samo me prosveti odakle ti znaš kakav program imaju studenti vezano za liste? Ubacio se u plenum?koji studenti?
koji program imaju?
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?
ajmo drugacije da sagledamo stvari.
da li bi ti nekog studenta prve godine medicine pustio da te leci ili operise?
ako je odgovor ne a jeste ne jer bi svaki drugi odgovor bio laz, kako onda mislis da mogu da vode drzavu?

a nastavi li se ovako, tek će biti sve više takvih, ne samo lekara. Volela bih objašnjenje šta je onda kvalifikovalo Vučiča da u istim godinama bude poslanik, uđe u politiku i ubrzo avanzuje? P.S. i nije ti neki avatar Ustav Republike Srbije im je program.koji studenti?
koji program imaju?
Misliš da je Aleksandar Vučić, Vulin, Dačić i jedno 90% ministara i poslanika trenutnih, sposobno da vodi politiku, a niko od njih nije nikada radio konkretan posao, nikada niko od njih nije napravio jedan jedini proizvod?mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?
Šta je nebitno? Ko su za tebe zadrigle Srbende?
slazem se.Misliš da je Aleksandar Vučić, Vulin, Dačić i jedno 90% ministara i poslanika trenutnih, sposobno da vodi politiku, a niko od njih nije nikada radio konkretan posao, nikada niko od njih nije napravio jedan jedini proizvod?
kao sto rekoh slazem se sto se tice radnog staza..ali se ne slazem sto se tice znanja i iskustva jer su ipak zavrsili fakultete.Ako oni, takvi, mogu, zasto onda mislis da su studenti manje kvalifikovani?
Svakako bolje i mudrije nego rektora Djokica vucicevog coveka sto je van svake pameti.
Za takvu list bih glasao.
nisam ni pricao o programu nego o tome da oni budu na listi.Samo me prosveti odakle ti znaš kakav program imaju studenti vezano za liste? Ubacio se u plenum?![]()
jooj dade mi ideju za temuOtkud ti to da je Vučićev čovek i zašton sabotirate listu?
Tebi valja zato što su tu tvoje kolege a mogla bi se i sama naći na listi da si malo više angažovana, svaki cigo hvali svoga konja...Zašto Srbi sabotiraju sve što valja?
kao sto rekoh slazem se sto se tice radnog staza..ali se ne slazem sto se tice znanja i iskustva jer su ipak zavrsili fakultete.
student je student jer jos nije zavrsio proces ucenja i kao takav nije kompetentan.
cak i kad zavrsi fakultet u svakoj firmi ima pripravnicxki staz da bi naucio posao.
Otkud ti to da je Vučićev čovek i zašton sabotirate listu?
Ova "zadrigla srbenda" isti vaš zadrigli rvat Milanović, ko da su braća rodjena!
PusaOva "zadrigla srbenda" isti vaš zadrigli rvat Milanović, ko da su braća rodjena!
Uvek, ali uvek u ovih 30+ godina ko god da se nov pojavi Šešeljevi lajavci olajavaju i pospipaju blatom. Uvek ista "radikalska" pogana propaganda. Ovog puta nećete nikog demoralistati jer od naprednjaka nema gore.Najgora stranka definitivno, okupili sav onaj škart koji nije ni za jednu drugu.
Ne sabotiram nista, za takvu listu gde su ovakvi likovi moj glas nece dobiti, upravo takvi likovi i oni sto su ih ubacili sve sabotiraju.Otkud ti to da je Vučićev čovek i zašton sabotirate listu?
Из Пожаревца.Odakle je Milosevic?
Moje misljenje je da studenti treba da budu nosioci liste, nikakvi politicari, niko ko je imao dodira sa rezimom....ako se zove studentska lista onda treba da je cine studenti ili neka promene naziv a ne da obmanjuju ljude.Dakle, pre ćete reči Ne, ovaj od 250 njih mi ne valjda, pa neću glasti za celu listu. Ne valja mi onaj 153. na listi, prema tome nemate moju podršku. Takva zadrtost i isključivost ne znam da postoji negde drugde, a uglavnom krasi neuspešne narode.Eto vam onda liste od 250 njih SNSovaca pa nek oni pobede, možda i zaslužuju
Tacnije iz Crne Gore poreklom.Из Пожаревца.
Mi i nemamo srpske ministre niti imamo premijera ni predsednika, ne samo da poreklom nisu Srbi nego ne rade ni za interese Srbije.On pise iz Hrvatske kao i vecina dezurnih botova ovde, normalno da nece srpske ministre u svojoj vladi