Studentska lista

koji studenti?
koji program imaju?
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?

ajmo drugacije da sagledamo stvari.
da li bi ti nekog studenta prve godine medicine pustio da te leci ili operise?
ako je odgovor ne a jeste ne jer bi svaki drugi odgovor bio laz, kako onda mislis da mogu da vode drzavu?
Samo me prosveti odakle ti znaš kakav program imaju studenti vezano za liste? Ubacio se u plenum? :mrgreen:
Do sada su te operisali i lekari sa kupljenim diplomama, dakle, nisu čak ni prvu godinu imali, pa nisi reagovao :mrgreen: a nastavi li se ovako, tek će biti sve više takvih, ne samo lekara. Volela bih objašnjenje šta je onda kvalifikovalo Vučiča da u istim godinama bude poslanik, uđe u politiku i ubrzo avanzuje? P.S. i nije ti neki avatar :D aj, malo promene ;)

Poslednja izmena:
koji studenti?
koji program imaju?
Ustav Republike Srbije im je program.
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?
Misliš da je Aleksandar Vučić, Vulin, Dačić i jedno 90% ministara i poslanika trenutnih, sposobno da vodi politiku, a niko od njih nije nikada radio konkretan posao, nikada niko od njih nije napravio jedan jedini proizvod?

Da li si ti svestan da su nama u vrhu drzave, skoro sve ljudi koji nikada nista konkretno nisu radili osim bili na funkcijama - dakle prodavali maglu?

Ako oni, takvi, mogu, zasto onda mislis da su studenti manje kvalifikovani?

Svako, ko je ikada ista napravio u zivotu, je kvalifikovaniji.

Šta je nebitno? Ko su za tebe zadrigle Srbende?
578252565_122181309632440668_8214906484177653626_n.jpg

Ako oni, takvi, mogu, zasto onda mislis da su studenti manje kvalifikovani?
kao sto rekoh slazem se sto se tice radnog staza..ali se ne slazem sto se tice znanja i iskustva jer su ipak zavrsili fakultete.
student je student jer jos nije zavrsio proces ucenja i kao takav nije kompetentan.
cak i kad zavrsi fakultet u svakoj firmi ima pripravnicxki staz da bi naucio posao.

Zašto Srbi sabotiraju sve što valja?

Dakle, ne umete da podržite nešto već stalno sumnjate, koliko srba toliko selektora za sve i svašta

Rekla bih da smo glup i neverovatno arogantan narod koji misli da sve zna.

Dakle, ako su ti isti studenti rekli da će izabari one koje smtaraju da ssu kompetentni, i to kompetentniji od njih, zašto im sad ne verujete i unosite zabludu. Lista je već oformljena s proleća i potrebno je saglasnost svih plenuma da se ona nešto izmeni.

U čemu je problem?

Dakle, pre ćete reči Ne, ovaj od 250 njih mi ne valjda, pa neću glasti za celu listu. Ne valja mi onaj 153. na listi, prema tome nemate moju podršku. Takva zadrtost i isključivost ne znam da postoji negde drugde, a uglavnom krasi neuspešne narode.Eto vam onda liste od 250 njih SNSovaca pa nek oni pobede, možda i zaslužuju

kao sto rekoh slazem se sto se tice radnog staza..ali se ne slazem sto se tice znanja i iskustva jer su ipak zavrsili fakultete.
student je student jer jos nije zavrsio proces ucenja i kao takav nije kompetentan.
cak i kad zavrsi fakultet u svakoj firmi ima pripravnicxki staz da bi naucio posao.

Iz onoga sto vidimo, problem u Srbiji nije strucnost ministara i poslanika, vec iskljucivo je problem moralne prirode.

Zbog te prirode (odnosno, neprirode), mi imamo korupciju na astrononskom nivou mera, te imamo situaciju da konktetan posao se radi izuzetno nestrucno.

Najveca zla sto snalaze Srbiju su psoledica iskljucivo korupcije i nepostojeceg morala vladaoca, a ne njihove nestrucnosti u upravljanju drzavom.

Dakle, pre ćete reči Ne, ovaj od 250 njih mi ne valjda, pa neću glasti za celu listu. Ne valja mi onaj 153. na listi, prema tome nemate moju podršku. Takva zadrtost i isključivost ne znam da postoji negde drugde, a uglavnom krasi neuspešne narode.Eto vam onda liste od 250 njih SNSovaca pa nek oni pobede, možda i zaslužuju
Moje misljenje je da studenti treba da budu nosioci liste, nikakvi politicari, niko ko je imao dodira sa rezimom....ako se zove studentska lista onda treba da je cine studenti ili neka promene naziv a ne da obmanjuju ljude.

Back