Studentska lista, sta se jos ceka?

Niko, pa ni oni koji budu sastavljali studentsku listu nemaju baš nikakvih prava da sprečavaju opoziciju, ili bilo koga drugig ko ispunjava formalne uslove da prikupi potpise i izađe sa svojom listom.

Naravno. Na svim dosadašnjim izborima je opozicija izabrala gluplju opciju i nema razloga da verujem da neće i sada. Samo je sada nekako i ok da se samoubiju. Treba otvoriti prostor novim ljudima.

kako moze da se sabotira lista koja jos i ne postoji?
Napada se "organizacija"/"ideja" radi sadašnje/kasnije diskreditacije njihovih javnih lica. To je ona fora za glasače:
šta su u očima blokadera (anti-AV struje) ćaciji, to su u očima Vučićevih glasača blokaderi.
tek kad se objavi mocice da se prica o njoj.
Tek će tada gađanje govnima i smrdljive gaće da se vade iz fioka ...
mene vise zanima zasto se drzi u tajnosti?
Možda i nema spiska, samo ideja ko bi možda možda mogao da bude na njemu.
Mada ako je ta priča ozbiljna kontam da koče jedna ili dve stvari:
Za kakvu će se politiku odlučiti?
Kakva će biti struktura njihovih glasača? Tj. da li će biti više "leva" ili "desna" struja, jer ono ako budu desničari neće valjda kao lice staviti nekog poput Jove Bakića i sl.

Osim toga možda samo izaberu neke anonimuse pa šta im Bog da.
Trenutno vidim kao minus to što se izbegava priča o politici koju će da zastupaju, a to je valjda bitnije od samih lica koja će tu politiku zastupati.
meni vise lici da ni oni ne znaju tu listu jer se i dalje vaga da li ce biti samo strucnjaci ili i opozicija na toj listi.
Kontam da bi najbolje prošli sa nekim ko je relativno običan ali može da pokupi simpatije naroda ili da je u pitannu neko ko je karakeran kao Staljin :D

Ne znam, povremeno virnem na srbin info da vidim šta ima , sad slušam prof. Aleka Račića, kaže da ima na listi puno stručnih ljudi koji ne žele da se bave politikom, koji osećaju pritisak i neki misle da napuste zemlju.. Da li on to priča a zna šta priča ili ne, ne znam.

U svakom slučaju ne odustaje se ! Naći će se neko rešenje da ne skliznemo u ponor. Slušala sam i Miodraga Zeca, i on šalje alarmantne signale da će pametni mladi odlaziti.. Svi pametni ljudi vide da treba da podrže studentsku listu, tako da ma šta bude i ma ko bio koga izaberu imaće našu podršku ! vo je zaista bitka gde ovi na vlasti ne biraju sredstva, sad i preko opozicije.

Back