Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.690
Eto oni su jedini za drzavno skolstvo.Дачић? Ма да.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto oni su jedini za drzavno skolstvo.Дачић? Ма да.
Kada pročistimo državu od sns lopova i ubica biće sve kako treba, sve institucije ima da rade svoj posao pa tako i obrazovne.Eto oni su jedini za drzavno skolstvo.
Izvor?
Nije PumpanovBujna mašta Pumpanova je nepresušan izvor sličnih "informacija", ali izgleda da je izvor za informaciju da Miloš Pavlović ima platu od 250 000 dinara instagram profil "usrana motka" koji je Pumpanov citirao na drugoj temi.
Kojoj bolnici?Запослили га у болници, толика му плата.
Ono što moramo svi da razumemo jeste da su ljudi mladi imaju pravo na svoje greške, pa tako i da postupaju kao ona.
Ne podržavam ovaj neprijateljski stav prema svim ljudima. Iako tamo ima i raznih primitivaca, ljudi koji su se prodali za šačicu parica, pa i kriminalaca, moramo uvek imati na umu da su ti ljudi, makar bile i njegove pristalice, pre svega - žrtve Aleksandra Vučića i njegove politike.
Prema njima treba ukazati ne neprijateljski stav, već sažaljenje i saosećanje, zato što će i za njih kao i za sve ostale biti mesta u slobodnoj Srbiji, kada se formira Srbija kao država sa ustavom, zakonima i institucijama koje funkcionišu. U toj Srbiji, oni će živeti (ukoliko ne budu emigrirali, naravno) i biće im potrebno objasniti zašto ovo što su radili nije dobro, ukoliko u međuvremenu, naravno, i sami ne budu shvatili.
Ne, ne smemo sumnjati u odluke plenuma. Plenum zna!Verujem da bi plenumi glasali jednoglasno za ideju da se osnuju konc logori za one kojima je potrebno nešto objasniti...![]()
Verujem da bi plenumi glasali jednoglasno za ideju da se osnuju konc logori za one kojima je potrebno nešto objasniti...![]()
Ako misliš na plenum Pionirskog parka, možda si u pravu. Ima tamo i neonacista.
Mada za to bi trebalo verovatno sa dobiju trostruke dnevnice, verovatno.
U Pionirskom parku nema nikakvog plenuma koji želi da uređuje državu.
Ti si bio taj koji je pisao o tome da će nekome biti potrebno objasniti u čemu greši, pa je nejasno da li mislite te ljude skupljati u nekakve logore ili će se upadati u stanove i kuće i tamo objašnjavati.
Odgovori čoveku koji je izvor za tu najnoviju izmišljotinu koju si istresao na ovom forumu. Izvor ti je profil pod nazivom "usrana motka".
Неко рече на Ургентном али нисам сигуран.Kojoj bolnici?
Meni nije jasno zašto neko ima nešto protiv studenata 3.0 koji žele da nastave sa nastavom? Jbt ljudi primaju porodične penzije, imaju dom, stipendiju, politika im nije bitna, ne možemo sve samo gledati očima nas koji smo zadojeni politikom. Osim toga, veliki broj bi bio u nastavi i protestovali bi takođe, nisu svi koji su protiv Vučića i za blokadu nastave. Nije crno belo.
Mada, na ovom forumu je sve ili crno ili belo.
?
Jel te cipovali?
Zar na urgentnom zaposljavaju studente, za 250K?Неко рече на Ургентном али нисам сигуран.
Ma svakakve gadosti su dozvoljene tim jadnicima zvanim IT stručnjaci koji su pobegli iz gimnazije kao nesposobni...
Колико је било пренешено, лик се шетка ко да је директор и дели медицинске савете. Запошљавају они своје свуда, а он много значи властима.Zar na urgentnom zaposljavaju studente, za 250K?
Da je to istina Pumpi bi vec okačio link, tako da je verovatno u pitanju spinКолико је било пренешено, лик се шетка ко да је директор и дели медицинске савете. Запошљавају они своје свуда, а он много значи властима.
Ti što su ovde glasni su male mace in vivo. Jedino ako je neka velika grupa pa iz bezbedne sredine da šutnu nekog.A što?
Kada smo mi 90tih imali onaj protest, bilo je kolega koji su sve vreme išli na nastavu, p nisu videli od protesta, a bilo je nas koji smo svaki dan i po kiši i po snegu išli. Ja sam razumela one koji žele, jer imaju interes. To što ja navijam za jedne ne znači da treba da ismejavam one koji žele da rade, ljudi koji vam je da napadate nekog ko samo želi da završi školsku godinu ?? Jel imamo razumevanja za vas koji niste u štrajku već radite? Koliko ovde ima onih koji podržavaju studente u blokadi a sami nisu u blokadi na svom radnom mestu? Pa šta, ne mogu da ne rade jer moraju od nečega da žive. Meni nije jasno kako smo sad došli do toga da osuđujemo ljude koji ne žele da se bave politikom i žele da završe svoje studije koje su platili ? Hej, mislim. SVI moraju da misle kao mi? Zar to nije JEDNOUMLJE?
Питај њега, било је овде на једној од тема, не сећам се ко је проследио.Da je to istina Pumpi bi vec okačio link, tako da je verovatno u pitanju spin
Poplasili su se ovoga. Inace u Gruziji im je zahtev bio da se otvori drugi front kao podrska Ukrajini i hiljade njih bace u mlin za meso a ne blokade. To je pokazatelj sa kojim nivoom zla imamo posla.Ne kazem da je tako, ali izgleda da su se profesori poplasili za svoj status odmah nakon pretnje prinudnom upravom i udarcem po dzepu.
Zar na urgentnom zaposljavaju studente, za 250K?