Studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu

Ne verujem. Imao sam prilike da ih čujem i van kamera vidim. Nisu to ljudi koji imaju ambicije.

Njihov interes su isključivo novci. Miloš Pavlović prima oko 250.000 dinara mesečno za predstavu; ne znam kada je počeo da prima, ali sasvim izvesno je primio već nekoliko.

Dosta sam ih generalno upoznao. To su ljudi koji su došli da zarade koju paricu i ćao i bukvalno ništa dalje od toga (hajde da kažemo, oko 95% Ćacilenda).

Dakle, samo dinar koji da ugrabe i to je plafon njihovih ambicija. Niko od njih ni ne može imati neku svetlu budućnost, politički govoreći, pa se toga ni ne nadaju.

Miloš Pavlović bi trebalo kad se blokade završe da ide na jedan poduži plaćeni odmor na Kubi.
Vidim ga prvo kao narodnog poslanika u budućnosti kao i ovu Mariju. Videćemo ko će biti u pravu. Inače dobro se sećam kada je nakon bojkotovanih izbora 2020 u skupštini bilo mnogo Miloša pre samog Miloša. Mlade nade. :mrgreen:

Srbi se oslanjaju pet meseci na decu , na brucose i ove sa druge godine koji nisu dosli ni do ozbiljnijih predmeta na faksu jos :D

preko njihovih ledja se Srbi veliki junace , kad tudjim kujcem gloginje mlate , onda je najsladje bit revolucionar

cekajuci sledeci potez studenata da vam ruse 13 godina dominacije SNSa, hahaha jeeeboote zivot
U pravu si, Sluzba je to napravila od Srba- podanicki i slugerajski narod, koji vise nemaju mud.a da se bori protiv svojih diktatora, pa deca i studenti moraju da rade to, jbga.

Znaci, sve isto kao Rusi.

Podanicki narodi, u potpunosti.

Jeste vi naprednjaci čuli da je umro Brus Li , Rokfeler , Gagarin , nažalost Džobs , i mnogi drugi, kad izvuku kartu za onaj svet.
Tito je mislio da će živeti večno , ali mu niko nije smeo reći da svaki čovek ima nekad kraj .
Ipak su navedeni upamćeni kao legende u svojim oblastima u istoriji.I takvih je mnogo i svi su zapamćeni u sećanjima .

Bože, bio je doslovno ministar informisanja. Kako odatle dođe do valjda radio u ministarstvu. XD
Njegova strast su pre svega uvek bili mediji pored politike. Valjda i neki konkretan posao jeste radio u vidu reportaže vezano za rat u Bosni. Žena mu je bila novinarka, vidi se i da obožava da ide u emisije isključivo kod voditeljki. Pravo mu je bilo nešto sporedno a vidi se i da mu je sport zapravo isto strast kad je upisao ono za košarkaškog trenera.

Njegova strast su pre svega uvek bili mediji pored politike. Valjda i neki konkretan posao jeste radio u vidu reportaže vezano za rat u Bosni. Žena mu je bila novinarka, vidi se i da obožava da ide u emisije isključivo kod voditeljki. Pravo mu je bilo nešto sporedno a vidi se i da mu je sport zapravo isto strast kad je upisao ono za košarkaškog trenera.

Pogledaj koliko je reportaža napravio u Bosni. :lol:

Pogledaj koliko je reportaža napravio u Bosni. :lol:
Nemam pojma al vidim da je trajalo godinu dana. Kako god to je opet više njegova vezanost za medije nego za neki pravni posao.

Aleksandar Vučić za vrijeme rata u BiH, 1992. i 1993. godine, radio je kao novinar na Palama.

Kako je navedeno u biografiji Aleksandra Vučića, koji je lider Srpske napredne stranke (SNS), 1992. godine on je postao član Srpske radikalne stranke, a iste i naredne godine, „radio je kao novinar na Kanalu S na Palama u Republici Srpskoj pripremajući i vodeći vijesti na engleskom jeziku, intervjue i reportaže“.

Pa šta bi ti radio u situaciji kad fakulteti hoće sami sebe da ukinu? Možda SNS i stoji iza blokada? Imali smo zaverološku temu

Iza blokade fakulteta stoji - država

Biće da je to stvarno tako... na kraju i kod blokade RTS-a se primećuje Vučićev potpis. Blokaderi rade za njega isto kao i Đilas, nista neočekivano.

Okej, definitivno šizofrenija :D
LOL :D

Studenti Medicinskog fakulteta sa prosekom 10 i 9 će pre svega biti vrhunski lekari. A šta će biti oni blentavi nesrećnici koji u amfiteatru Medicinskog fakulteta slušaju budalaštine o blokadi aerodroma ne znam.
Studenti proseka 9+ su uglavnom u Nemackoj :D

Evo je jedna, pored mene sedi, sada neurohirurg u jednoj od najboljih klinika u Nemackoj.

A SNS ološi joj tražio 10K evra i da bude clan stranke, da bi se zaposlila.

LOL :D

Poslednja izmena od moderatora:
. . . , dela govore,. . . . danas (u istoriji) Srbija, najmanja, u svakom pogledu.!?. . . :poludeo:

688f83fa62168ed3bd04b68b86e57b33.jpg
av av sutra.jpg

Studentkinja medicine Marija Stanković koja je bila u Pionirskom parku vratila se u Niš pošto je nastava na Medicinskom fakuletu u Nišu zvanično počela 15-stog aprila. Imala je praktičnu nastavu u Klinici za infektivne bolesti, a ispred klinike su se okupili blokaderi koji su urlali i vrištali. Marija kaže da je samo urlanje nije potreslo jer je svakakve užase preživljavala u Pionirskom parku, naročito tokom protesta 15-stog marta, već ju je zapanjilo to što se tako ponašaju studenti medicine ispred zgrade u kojoj su teško bolesni pacijenti.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...a-medicinskom-fakultetu-u-nisu-pocela/gj3l18s

https://www.tanjug.rs/video-gallery...ideo-uid=dfca325f-ee5d-4f17-a30e-11f0e5c7c451

Ona je rekla i da je iz njene fakultetske grupe koja ima 26 studenata, osmoro studenata je bilo protiv nastave, osmoro na vežbama, a desetak studenata joj se javilo i izrazilo strah, ali su rekli da planiraju da se u utorak nakon Uskrsa vrate na nastavu.
"Čula sam se čak i sa studentima koji se predstavljaju kao studenti u blokadi, među kolegama koji su mi se javili ima i onih koji su mi rekli da žele da krenu sa nastavom, da ne žele da izgube godinu, ali da se plaše targetiranja i osude kroz koju sam prošla ja", istakla je Stanković.

Kaže da ona pokušava da ih ohrabri.

"Razumem ih u potpunosti, s obzirom na to da u utorak kada sam se pojavila na prvoj vežbi iz infektivnih bolesti, odnosno na Klinici za infektivne bolesti, mene je sačekala grupa studenata koji su zviždali, skakali, skandirali, vikali mi što krećem na nastavu, što je bilo zaista jezivo. Jezivo je to da oni kao studenti medicine dolaze ispred klinike koja ima intenzivnu negu gde se nalaze životno ugroženi pacijenti", rekla je Stanković.

Istakla je da bi volela da veruje da ih je na to neko naterao, jer je u suprotnom, kako kaže, strašno ako oni studiraju medicinu, a svoj postupak smatraju ispravnim.

Ono što moramo svi da razumemo jeste da su ljudi mladi imaju pravo na svoje greške, pa tako i da postupaju kao ona.

Ne podržavam ovaj neprijateljski stav prema svim ljudima. Iako tamo ima i raznih primitivaca, ljudi koji su se prodali za šačicu parica, pa i kriminalaca, moramo uvek imati na umu da su ti ljudi, makar bile i njegove pristalice, pre svega - žrtve Aleksandra Vučića i njegove politike.

Prema njima treba ukazati ne neprijateljski stav, već sažaljenje i saosećanje, zato što će i za njih kao i za sve ostale biti mesta u slobodnoj Srbiji, kada se formira Srbija kao država sa ustavom, zakonima i institucijama koje funkcionišu. U toj Srbiji, oni će živeti (ukoliko ne budu emigrirali, naravno) i biće im potrebno objasniti zašto ovo što su radili nije dobro, ukoliko u međuvremenu, naravno, i sami ne budu shvatili.

Ono što moramo svi da razumemo jeste da su ljudi mladi imaju pravo na svoje greške, pa tako i da postupaju kao ona.

Ne podržavam ovaj neprijateljski stav prema svim ljudima. Iako tamo ima i raznih primitivaca, ljudi koji su se prodali za šačicu parica, pa i kriminalaca, moramo uvek imati na umu da su ti ljudi, makar bile i njegove pristalice, pre svega - žrtve Aleksandra Vučića i njegove politike.

Prema njima treba ukazati ne neprijateljski stav, već sažaljenje i saosećanje, zato što će i za njih kao i za sve ostale biti mesta u slobodnoj Srbiji, kada se formira Srbija kao država sa ustavom, zakonima i institucijama koje funkcionišu. U toj Srbiji, oni će živeti (ukoliko ne budu emigrirali, naravno) i biće im potrebno objasniti zašto ovo što su radili nije dobro, ukoliko u međuvremenu, naravno, i sami ne budu shvatili.
. . . , nasi preci odavna ustavotvoriše slobodnu Srbiju, kolko me pamet služi. I pružise sažaljenje i saosećanje i mesto "za ostale", . . . pretke od ovije danas (za) ostalih.

Dockan su ih jurili motkama i vilama, vodju lažnog u govna bacili, . . . . . . ponekog pekli na raznju.!????. . . :poludeo:

Megatrend su osnovali dosovci, tad mu je bilo i zlatno doba
Мегатренд универзитет је приватни универзитет у Београду. Основан је 1989. године под називом Пословна школа Мегатренд, док касније мења име у Мегатренд универзитет.

Back