Studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu

Bolje ovu da su postavili za ministarku prosvete, manja šteta bi bila....
1000008959.jpg

Nikad nisam pominjala slučaj o kome pišeš. Pitala sam te, ako je to tvoj klon nalog, šta je laž u uvodnom postu. Ovde je istresana gomila laži preuzeta sa botovskih twiter naloga i lažljivih trovačnica N1, Danas itd, pa da li na osnovu toga mogu da zaključim da je sve što ti pišeš laž. Ne mogu. Mogu da zaključim da izbegavaš odgovor na pitanje i da ti ne prija istina.

Ма слажем се да не помињеш него се само укључујем у дискусију.

Само ти указујем на фрапантну сличност свих акција ваше пропагандне машинерије са већ виђеним догађајима које су

батинаши СНСа направили студентима у протестима

Довукли сте тракторе .... блокирате пионирски парк ...измишљате нападе на 'студенте који уче'

Ви уствари немате које медије да блокирате јер су сви ваши

Ево сад сте спуцали силне паре од свих обавезница/ка плаћања пореза само да ућуткате све јавне медије

Међутим интернет неможете да купите

Ти можеш да закључиш само да сте или ненормални или покварени јер Председник се једнога дана смеје

а сутрадан каже да сви ми лажемо да се неко смејао

Ма слажем се да не помињеш него се само укљушујем у дискусију.

Само ти указујем на фрапантну сличност свих акција ваше пропагандне машинерије са већ виђеним догађајима које су

батинаши СНСа направили студентима у протестима

Довукли сте тракторе .... блокирате пионирски парк ...измишљате нападе на 'студенте који уче'

Ви уствари немате које медије да блокирате јер су сви ваши

Ево сад сте спуцали силне паре од свих обавезмца/ка плаћања пореза само да ућуткате све јавне медије

Међутим интернет неможете да купите

Ти можеш да закључиш само да сте или ненормални или покварени јер Председник се једнога дана смеје

а сутрадан каже да сви ми лажемо да се неко смејао

Ja bih te molila da prestaneš sa obraćanjem u množini i tim suludim optužbama kao da sam ja režim. Utuvi u glavu da nisam.

Meni nije jasno zašto neko ima nešto protiv studenata 3.0 koji žele da nastave sa nastavom? Jbt ljudi primaju porodične penzije, imaju dom, stipendiju, politika im nije bitna, ne možemo sve samo gledati očima nas koji smo zadojeni politikom. Osim toga, veliki broj bi bio u nastavi i protestovali bi takođe, nisu svi koji su protiv Vučića i za blokadu nastave. Nije crno belo.
Mada, na ovom forumu je sve ili crno ili belo.

S tim što ova nije studentkinja 3.0 već perjanica SNS-a :)

Невероватна доза мизогеније

Па није девојка крива што је објекат њене духовне и телесне љубави СНС' ПЗНИДовац .. њена сродна душа ....њаааа

Па није сестра крива што има брата у СНСуПЗНИДу

Свака СНС'ПЗНИДовка сигурно има рођаке ....мужа или швалера кога опасипа духовном и телесном љубављу

Горе је сарказам ..:think:..можда и није....јер 'није све црно бело'

Искрено мени личи слика на рекламу за 'елитну' 'ескорт' агенцију .. Уосталом ако може Меланија Кнавс ( Трамп ) ... зашто не ...

Докле имате тврде мамалне жлезде ... глутеусе ... или их можете плстифицирати .. можете их и стављати на тржиште и у промет

Све у свему ...

опет сарказам .. или не

Мушкарци престаните дангубити .. и придружите се СНС'у односно ПЗНИДу ( покрет за народ и државу )

јер само ПЗНИД ће вам омогућити да се остварите као релевантни и конкурентни копулациони и прокреациони партнер

Poslednja izmena:
Meni nije jasno zašto neko ima nešto protiv studenata 3.0 koji žele da nastave sa nastavom? Jbt ljudi primaju porodične penzije, imaju dom, stipendiju, politika im nije bitna, ne možemo sve samo gledati očima nas koji smo zadojeni politikom. Osim toga, veliki broj bi bio u nastavi i protestovali bi takođe, nisu svi koji su protiv Vučića i za blokadu nastave. Nije crno belo.
Ћерка ми каже да је код њих на факултету за среду заказано изјашњавање студената о наставку или прекиду блокада.
Иначе, занимљиво ми је било да чујем како они то организују, као праве изборе. :)
На улазу је комисија са списком студената која заокружује имена оних који су дошли, улази се са индексом и личном картом, добија се листић на коме се заокружује ”за” или ”против” блокада и убацује у кутију, гласање траје цео дан, и на крају дана комисија пребројава гласове.

Hahahahahaha 😂😂😂😂
Bori se tako što im 90% kadrova ima kupljene diplome :D

Što im osnivač stranke, i počasni predsednik Tomislav Nikolić, ima kupljenu diplomu 😂😂😂😂
Nadam se da su kupljene, u suprotnom ne bi bili toliko sposobni i efikasni. Ti si mozda vise za tipove poput Kostunice da vode drzavu? Ha ha ha... knjiski moljac nikome ne treba ni na jednom radnom mestu, kamoli tako odgovornom.

Zasto SNS ipak brani obrazovni sistem? Zato sto je recimo samo 30% protiv njega, a drugosrbijanci 99%.

Nadam se da su kupljene, u suprotnom ne bi bili toliko sposobni i efikasni. Ti si mozda vise za tipove poput Kostunice da vode drzavu? Ha ha ha... knjiski moljac nikome ne treba ni na jednom radnom mestu, kamoli tako odgovornom.

Zasto SNS ipak brani obrazovni sistem? Zato sto je recimo samo 30% protiv njega, a drugosrbijanci 99%.

LOL :D

Pa ovo je već domen šizofrenije.
Prvo, "nikom ne treba knjiški moljac" a onda "mi branimo obrazovanje" :D

Ovo je šizofrenija, definitivno :D

Ovo nije pitanje politike nego opstanka normalnog društva i države.

Imam protiv ljudi gooza koji bi da u opštoj društvenoj borbi prođu neoštećeni.

Ja ovo gledam bukvalno kao borbu između normalnog, poštenog sveta i sns-ovštine u koju ubrajam i te gledače samo svog doopeta

I ova situacija je baš takva crno-bela

Ovo nije pitanje politike nego opstanka normalnog društva i države.
Imam protiv ljudi gooza koji bi da u opštoj društvenoj borbi prođu neoštećeni.
Ja ovo gledam bukvalno kao borbu između normalnog, poštenog sveta i sns-ovštine u koju ubrajam i te gledače samo svog doopeta
I ova situacija je baš takva crno-bela
Protiv normalnog drustva i drzave ste ustali vi blokaderi i ravnozemljasi a mi se borimo protiv vas kako bi sistem opstao.
Pa ovo je već domen šizofrenije.
Prvo, "nikom ne treba knjiški moljac" a onda "mi branimo obrazovanje" :D
Moj licni stav je da ne treba, ali ne bih gasio sve fakultete zbog toga. :cool: Neki treba da opstanu.

Studentkinja medicine Marija Stanković koja je bila u Pionirskom parku vratila se u Niš pošto je nastava na Medicinskom fakuletu u Nišu zvanično počela 15-stog aprila. Imala je praktičnu nastavu u Klinici za infektivne bolesti, a ispred klinike su se okupili blokaderi koji su urlali i vrištali. Marija kaže da je samo urlanje nije potreslo jer je svakakve užase preživljavala u Pionirskom parku, naročito tokom protesta 15-stog marta, već ju je zapanjilo to što se tako ponašaju studenti medicine ispred zgrade u kojoj su teško bolesni pacijenti.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...a-medicinskom-fakultetu-u-nisu-pocela/gj3l18s

https://www.tanjug.rs/video-gallery...ideo-uid=dfca325f-ee5d-4f17-a30e-11f0e5c7c451

Ona je rekla i da je iz njene fakultetske grupe koja ima 26 studenata, osmoro studenata je bilo protiv nastave, osmoro na vežbama, a desetak studenata joj se javilo i izrazilo strah, ali su rekli da planiraju da se u utorak nakon Uskrsa vrate na nastavu.
"Čula sam se čak i sa studentima koji se predstavljaju kao studenti u blokadi, među kolegama koji su mi se javili ima i onih koji su mi rekli da žele da krenu sa nastavom, da ne žele da izgube godinu, ali da se plaše targetiranja i osude kroz koju sam prošla ja", istakla je Stanković.

Kaže da ona pokušava da ih ohrabri.

"Razumem ih u potpunosti, s obzirom na to da u utorak kada sam se pojavila na prvoj vežbi iz infektivnih bolesti, odnosno na Klinici za infektivne bolesti, mene je sačekala grupa studenata koji su zviždali, skakali, skandirali, vikali mi što krećem na nastavu, što je bilo zaista jezivo. Jezivo je to da oni kao studenti medicine dolaze ispred klinike koja ima intenzivnu negu gde se nalaze životno ugroženi pacijenti", rekla je Stanković.

Istakla je da bi volela da veruje da ih je na to neko naterao, jer je u suprotnom, kako kaže, strašno ako oni studiraju medicinu, a svoj postupak smatraju ispravnim.

Bila je u Pionirskom parku.

Da je ona studentkinja koja želi da uči, ne bi tamo otišla, makar joj ruke naprednjaci pretili odseći.

A i jeste pitanje čime su je ucenili i šta su joj sve priredili da je uguraju u Ćacilend i kompromituju na taj način.

Beskrupuloznost i bezosećajnost onih na vlasti ne prestaje da začuđuje. Ta devojka ipak treba da se vrati na taj fakultet, treba da gleda u oči svoje kolege, svoje profesore, svoje prijatelje, rodbinu, itd. Jednog dana će možda bože zdravlja imati i svoju decu i moraće da od njih krije šta je radila, kako bi se oprala od te sramote.

Back