RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.148
to svakako, ali kad to mozga nemaBolje im je da budu počišćeni na izborima, nego na ulici.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to svakako, ali kad to mozga nemaBolje im je da budu počišćeni na izborima, nego na ulici.![]()
do skora je bilo: hoćete vlast na ulici, vlast se dobija samo na izborima. danas: izbori su smrt za srbiju. nešto vas mući?Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
Av smislio taj idiotski odgovor, i sad svi horski ga ponavljate...Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
do skora je bilo: hoćete vlast na ulici, vlast se dobija samo na izborima. danas: izbori su smrt za srbiju. nešto vas mući?
Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
Nisam siguran šta ti tačno pokušavaš da kažeš? Vlada Macuta treba da izradi predlog raspuštanja parlamenta, odnosno sa ga na sednici usvoji većinom glasova ministara sa portfeljima.
Pitanje je bezobrazno izigravanje idiota. Ne mislim na tebe, nisi ga ti smislio, ti samo izvršavaš botovski zadatak da prodaješ ono što je av smisli.Pitanjem na pitanje?
Не разумеш концепт надлежности?
Све је јасно дефинисано у Уставу и законима.
Ovako su i kod nas pricali ako je crkvi dobar... onda sam za njega (HINT pijana krmaca Zdravko Krivokapic)Licno nisam za to, ali ako su oni tako odlucili onda mi ne ostaje nista drugo nego da ih podrzim.
Protesti i blokade.mp3A sta...kad Vucic opet pobijedi na izborima?![]()
Kao zrno kroz patku (sad ćeš da kažeš da ne razumeš)Lol, distancirali od stanovništva a fizički obišli pola Srbije i tek će još.![]()
Straks mrzi me da citam sad 20 strana, reci mi, hoce li studenti imati svoju listu ili ce dati podrsku strankama opozicije?Protesti i blokade.mp3
do skora je bilo: hoćete vlast na ulici, vlast se dobija samo na izborima. danas: izbori su smrt za srbiju. nešto vas mući?
Imaće svoju listu ali na njoj će biti profesori, dekani i možda još neki drugi. U principu traže da im opozicija pomogne na izborima ali da ne učestvuje.Straks mrzi me da citam sad 20 strana, reci mi, hoce li studenti imati svoju listu ili ce dati podrsku strankama opozicije?
A sta...kad Vucic opet pobijedi na izborima?![]()
A sta...kad Vucic opet pobijedi na izborima?![]()
Nisam u materiji ma koliko se forumski savet trudio da me turi u svoju viziju gde sam i za koga sam. Pitao sam ako znaš kad je nastala ideja da se sa ulice pređe na traženje izbora?
Već duže vreme se razgovara o tome kao opciji ukoliko vlast ne bude spremna da ispuni sve zahteve. Podrška tome je postepeno rasla i pr nekog vremena postala je većinska.
Kako da ne ucestvuje?Imaće svoju listu ali na njoj će biti profesori, dekani i možda još neki drugi. U principu traže da im opozicija pomogne na izborima ali da ne učestvuje.
I sta ? dobicete neku ekspertsku vladu kao mi iz CG, posle pada M.Djukaja. to je bas dobro proslo, vidjeli smoImaće svoju listu ali na njoj će biti profesori, dekani i možda još neki drugi. U principu traže da im opozicija pomogne na izborima ali da ne učestvuje.