Studenti u blokadi izneli zahtev hitnog raspuštanja Narodne skupštine Republike Srbije i momentalnog raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora

Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
do skora je bilo: hoćete vlast na ulici, vlast se dobija samo na izborima. danas: izbori su smrt za srbiju. nešto vas mući?

Pitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?

Nisam siguran šta ti tačno pokušavaš da kažeš? Vlada Macuta treba da izradi predlog raspuštanja parlamenta, odnosno sa ga na sednici usvoji većinom glasova ministara sa portfeljima.

Не разумеш концепт надлежности?

Све је јасно дефинисано у Уставу и законима.

Nisam siguran šta ti tačno pokušavaš da kažeš? Vlada Macuta treba da izradi predlog raspuštanja parlamenta, odnosno sa ga na sednici usvoji većinom glasova ministara sa portfeljima.

Nisam u materiji ma koliko se forumski savet trudio da me turi u svoju viziju gde sam i za koga sam. Pitao sam ako znaš kad je nastala ideja da se sa ulice pređe na traženje izbora?

\Mislim da postoje ljudi koji mogu reci , da su institucije proradile ili da li rade ili ne, uostalom sta je za mene da osmislim dvostruku kontrolu to moze svaki menadzer ekonomista, ili trostruku kontrolu vlasti , tu ces sipak da izbegnes odgovornost, sve sto jedna institucija radi , drugo odelenje kontrolise...pa pravi svoje suprostavljene planove...

Sve ko svajcarski satic moze da se naravi , samo bi onoga ko
to postavi kao istem jurili da mu se koze docepaju, narod Srpski voli bahatost i neodgovornost, to obozava, takvi su bili ljudi u svim mojim firmama, pa ih doteram u red, ali ih uvek takve zateknem...to je neverovatno koliko mogu da budu bezobrazni i bez odgovornosti i obraza...neverovatno koliko....
ne postoji dno...

Pitanjem na pitanje?
Pitanje je bezobrazno izigravanje idiota. Ne mislim na tebe, nisi ga ti smislio, ti samo izvršavaš botovski zadatak da prodaješ ono što je av smisli.

Ako mu je poručeno da nije nadležan za izuzimanje dokumentacije iz suda, nije mu poručeno da je nenadležan za raspisivanje izbora.

Blago tebi što si anoniman, tj. dovoljno pametan da ne provociraš suočen licem u lice sa narodom.

Не разумеш концепт надлежности?

Све је јасно дефинисано у Уставу и законима.

Da li u Srbiji iko razume? Ovde je oduvek neka salata ljudi koji ne rade svoj posao. Mislim na državne strukture.

Surprised Meme GIF

Straks mrzi me da citam sad 20 strana, reci mi, hoce li studenti imati svoju listu ili ce dati podrsku strankama opozicije?
Imaće svoju listu ali na njoj će biti profesori, dekani i možda još neki drugi. U principu traže da im opozicija pomogne na izborima ali da ne učestvuje.

A sta...kad Vucic opet pobijedi na izborima? 🤔

Ceniš da je bolje ništa i ne pokušavati.

Tome nas uostalom uči i naša istorija, ne pokušavaj ništa protiv okupatora, ne diži bune i ustanke, čekaj da prođe samo od sebe

I ne, Vučić ne može da "opet pobijedi" može samo da pokuša da "opet pokrade".

Cenim da ćete mu vi opet pomagati u tome,
ovaj put se barem raspitajte na kojoj adresi glasate, da se ne pogubite opet kada vas dovezu i istovare.

Nisam u materiji ma koliko se forumski savet trudio da me turi u svoju viziju gde sam i za koga sam. Pitao sam ako znaš kad je nastala ideja da se sa ulice pređe na traženje izbora?

Već duže vreme se razgovara o tome kao opciji ukoliko vlast ne bude spremna da ispuni sve zahteve. Podrška tome je postepeno rasla i pr nekog vremena postala je većinska.

Imaće svoju listu ali na njoj će biti profesori, dekani i možda još neki drugi. U principu traže da im opozicija pomogne na izborima ali da ne učestvuje.
I sta ? dobicete neku ekspertsku vladu kao mi iz CG, posle pada M.Djukaja. to je bas dobro proslo, vidjeli smo 🙄

Back