Studenti u blokadi: Zahtev za formiranje prelazne vlade nije u našoj nadležnosti

Jos jedan samar u lice opozicionarima i njihovim botovima :super:
Oni su naveli da su se "pojavile određene interesne grupe čija je namera da iskoriste poverenje koje je narod pružio studentskom pokretu, za ostvarivanje vlastitih političkih ambicija". https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-prelazne-vlade-nije-u-nasoj-nadleznosti.html
Bravo omladino, i corava koka ubode neko zrno :mrgreen:
OK a sta onda hoce studenti?
Ako sud osudi krive za nadstresnicu, onda ce sve biti ok?

Revolucionarna vlast.

Samo vi i opozicija pričate o revolucijama. Studenti se bore za pravdu i protiv korupcije. Presmešni pokušaji da ih povežete sa Šolakom, opozicijom, zapadom, Sorošem, obojenim revolucijama itd. neće proći :)

Nema odustajanja dok se ne istera do kraja, nema opet popuštanja pred bahatim diktatorom. A ko će otići ili doći na vlast je za studente poptuno nebitno.

Samo vi i opozicija pričate o revolucijama. Studenti se bore za pravdu i protiv korupcije. Presmešni pokušaji da ih povežete sa Šolakom, opozicijom, zapadom, Sorošem, obojenim revolucijama itd. neće proći :)

Nema odustajanja dok se ne istera do kraja, nema opet popuštanja pred bahatim diktatorom. A ko će otići ili doći na vlast je za studente poptuno nebitno.
Podrzavam studente ali me zanima kako misle da se ostvari pravda konkretno?
Da se lopovi samouhapse?

Podrzavam studente ali me zanima kako misle da se ostvari pravda konkretno?
Da se lopovi samouhapse?
Vučko je poznat kao neko ko organski ne podnosi kritiku, proteste i slično i ume da popusti kad ga se stisne. Evo nakon "samo" 12 godina besramne krađe je konačno neko uhapšen zbog korupcije. Itekako znače ovi protesti a energija među studentima je tolika da ne vidim ikakav zamor, evo sad 15. sledi najmasovniji skup a naprednjaci već pucaju od muke :)

Vučko je poznat kao neko ko organski ne podnosi kritiku, proteste i slično i ume da popusti kad ga se stisne. Evo nakon "samo" 12 godina besramne krađe je konačno neko uhapšen zbog korupcije. Itekako znače ovi protesti a energija među studentima je tolika da ne vidim ikakav zamor, evo sad 15. sledi najmasovniji skup a naprednjaci već pucaju od muke :)
Ah ok. Dakle nije usmereno nista u korist smene vlasti, nego usled nemoci smene, zadovoljavamo se iritiranjem vlasti.
Pametno. Vrlo cost/benefit efektno.

Grešiš ako misliš da se ova energija neće oslikati na sledećim izborima. Pogotvo nakon svih ovih splačina koje radi vlast sada

Ne lupaj.

Ne mogu studenti dve godine da protestuju...,a Vucic sam sebe uhapsiti nece.

I sta ti zamisljas da ce Djilas da pobedi Vucica na nekim sledecim izborima...nece.

Samo studenti mogu protiv Vucica,a nacin da ga pobede su izbori.

Анарсхисте сам увек прижељкивао нашим непријатељима. Што се мене тиче, у Србији, само мртав анархиста, и усташа су добри анерхисти и усташе.

A ko da nekog boli q...ac šta si ti priželjkivao.

Ma jel? Sad dosovom sanjari ne valja ni opozicija? Studenti BRE!

Pošto su toliko opako sposobniji od nas dinosaurusa diplomiranih studenata sa i po kojom kvalifikacijom zarađenom na stranom jeziku, a srednjoškolci još i daleko bolji, zašto ne bi prepustio kućni budžet svojim tinejdžerima? Ako su u stanju da vode državu sa kučnim budžetima bi prosto činili čuda.

Botovi u epizodi zatrasivanja...

Trebalo bi te vratiti malo unazad petog oktobra 2000 cisto da vidis sta znaci kad narod krene kako bi se provela...

I ona policija je pruzala otpor bacala suzavce,ali ne vredi...narod jaci.
Pa ne znam ko je "bot" i ko ove ima vise razlicitih, a ko jedne te isto postove i to malo. Za mene si ti bot i to ne bas pametan jer zelis da uporedis 5. oktobar sa ovim. 5 oktobar bio je nesto drugo, jasni rezultati pobede bili su na strani Kostunice (to su i tadasnji radikali cak, priznali, kao i sve stranke) a S. M. nije verovao i nije hteo da preda vlast vec trazio drugi krug. I sasvim je opravdana rekacija naroda bila, trazio je samo svoje, i osvojeno.

A sta vi poneki koristeci mlade, zelite da postignete ovim kad ce i sutra ljudi glasati masovno za Vucica, jer sve vise uvidjaju pokvarenost nekih "vodja" i "ideologa", nije mi jasno. Nisam tip da plasim ikog, a kamoli mlade, pa je i ovo dokaz da si bot koji misli da mi je to bila namera. Nije, vi takvi oko studenata ste opasni, ne mislim da ce sami studenti osim par mozda izuzetaka, preduzeti ista u smislu nasilja. Vi ste glavni "lisci".

Pa ne mora nista Vucic da prihvati kao sto ni nece.

Mozes da ga rusis ili kroz izbore ili kroz peti oktobar.

Ako su izbori onda je prelazna vlada sa vanstranackim licnostima iza kojih bi stajali studenti najbolje resenje.
Eto to je to. Sanjate neki 5. oktobar (valjda da se podmladite) bez izbora i bez ijedne pobede. Pa nece druskane tako moci, kolika god bila neka nepravda, ovo je veca.

Jos jedan samar u lice opozicionarima i njihovim botovima :super:
Oni su naveli da su se "pojavile određene interesne grupe čija je namera da iskoriste poverenje koje je narod pružio studentskom pokretu, za ostvarivanje vlastitih političkih ambicija". https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-prelazne-vlade-nije-u-nasoj-nadleznosti.html
Bravo omladino, i corava koka ubode neko zrno :mrgreen:
Zar tako i ne treba?

Toliko su ientelktualnih samara nalupali vlasti, da ti jadnici izgledaju kao s/m bambusom spenkovane trecerazredne gujmice nekog xxx filma.

Red je malo i da daju umisljenim genijalcima koji misle da znaju reziju.

Pa ne znam ko je "bot" i ko ove ima vise razlicitih, a ko jedne te isto postove i to malo. Za mene si ti bot i to ne bas pametan jer zelis da uporedis 5. oktobar sa ovim. 5 oktobar bio je nesto drugo, jasni rezultati pobede bili su na strani Kostunice (to su i tadasnji radikali cak, priznali, kao i sve stranke) a S. M. nije verovao i nije hteo da preda vlast vec trazio drugi krug. I sasvim je opravdana rekacija naroda bila, trazio je samo svoje, i osvojeno.

A sta vi poneki koristeci mlade, zelite da postignete ovim kad ce i sutra ljudi glasati masovno za Vucica, jer sve vise uvidjaju pokvarenost nekih "vodja" i "ideologa", nije mi jasno. Nisam tip da plasim ikog, a kamoli mlade, pa je i ovo dokaz da si bot koji misli da mi je to bila namera. Nije, vi takvi oko studenata ste opasni, ne mislim da ce sami studenti osim par mozda izuzetaka, preduzeti ista u smislu nasilja. Vi ste glavni "lisci".

Eto to je to. Sanjate neki 5. oktobar (valjda da se podmladite) bez izbora i bez ijedne pobede. Pa nece druskane tako moci, kolika god bila neka nepravda, ovo je veca.

Aleksandar Vucic je tada isto kao i sada studente i obican narod nazivao izdajnicima itd...
Znas i ti da si Vucicev bot tako da se ne ubedjujemo oko ociglednog.

Ja sam za izbore i napisao sam svoje misljenje i voleo bih da studenti konacno izadju sa tim predlogom,a ne da izmisljaju toplu vodu.

A tvoj Vucic po svemu vidjenom nece priznati rezultate izbora i nece mirno sici sa vlasti i cekati da ga uhapse.

Back