Pa ne znam ko je "bot" i ko ove ima vise razlicitih, a ko jedne te isto postove i to malo. Za mene si ti bot i to ne bas pametan jer zelis da uporedis 5. oktobar sa ovim. 5 oktobar bio je nesto drugo, jasni rezultati pobede bili su na strani Kostunice (to su i tadasnji radikali cak, priznali, kao i sve stranke) a S. M. nije verovao i nije hteo da preda vlast vec trazio drugi krug. I sasvim je opravdana rekacija naroda bila, trazio je samo svoje, i osvojeno.
A sta vi poneki koristeci mlade, zelite da postignete ovim kad ce i sutra ljudi glasati masovno za Vucica, jer sve vise uvidjaju pokvarenost nekih "vodja" i "ideologa", nije mi jasno. Nisam tip da plasim ikog, a kamoli mlade, pa je i ovo dokaz da si bot koji misli da mi je to bila namera. Nije, vi takvi oko studenata ste opasni, ne mislim da ce sami studenti osim par mozda izuzetaka, preduzeti ista u smislu nasilja. Vi ste glavni "lisci".
Eto to je to. Sanjate neki 5. oktobar (valjda da se podmladite) bez izbora i bez ijedne pobede. Pa nece druskane tako moci, kolika god bila neka nepravda, ovo je veca.