Studenti u blokadi: Zahtev za formiranje prelazne vlade nije u našoj nadležnosti

Aleksandar Vucic je tada isto kao i sada studente i obican narod nazivao izdajnicima itd...
Znas i ti da si Vucicev bot tako da se ne ubedjujemo oko ociglednog.

Ja sam za izbore i napisao sam svoje misljenje i voleo bih da studenti konacno izadju sa tim predlogom,a ne da izmisljaju toplu vodu.

A tvoj Vucic po svemu vidjenom nece priznati rezultate izbora i nece mirno sici sa vlasti i cekati da ga uhapse.
Ja kazem lepo vec vise puta da nisma bot, da nisam u stranci, nijednoj, da ne dobijam nikakav novac niti imam bilo kakvu posrednu korist od ovoga sto pisem i sto mislim. Stavise, imam samo gubljenje zivaca, ali sada vise cak i ne, jasno mi je s kim imam posla.

Veruj u sta hoces ako ti je tako lakse, ali to je ono, sto je lakse da se veruje makar u bajke i cak "gata u pasulj", nego u istinu da pobedjuje onaj koji radi i ko zeli da saslusa ljude, ko se ne krije ni iza koga nego je hrabar, pa makar bio i "lud" (ludo hrabar, to ljudi vole).

Napokon da ADMINISTRATOR izmeni ovaj lažan naslov ovog lika Sns bota koji je u naslov stavio da su studenti protiv prelazne vlade !
Htedoh ja da postavim uporedu TEMU sa naslovom da STUDENTI NISU PROTIV PRELAZNE VLADE da bi donekle neutralisao LAŽNI NASLOV TEME SNS BOTA.
Ali vidim da su se ADMINISTRATORI pobrinuli za to i ispravili LAŽNI NASLOV i postavili onako kako treba da glasi.
Dobro je ne moram sve sam, primeti te igre Sns botova i neko sem mene

moras da napravis otklon od vucicevog narativa da uvodimo boljsevizam, jer spremamo nesto sto svet jos nije video, inoviramo
Ideje komunizma prisutne su u malim intelektualnim krugovima i one danas deluju anahrono.
Na ruku tih ideja nije išao ni pokušaj njihove primene u praksi što se videlo na poražavajućem primeru SSSR - a, a i šire.

U eri globalizacije, eri vladavine korporacija, ideje komunizma se sve češće javljaju u teorijskoj misli evropskih filozofa.

S tim u vezi, studentske blokade u Srbiji pomno prate posebno francuski filozofi koji su se oglasili interesantnim komentarima, a posebno, kao i ti, primećuju inovativnost.

Ja nisam član ni simpatizer stranaka koje žele vlast preko Prelazne Vlade. 🙂

Na mom profilu se jasno vidi da sam član Narodne stranke.
1741818400272.jpeg

U Grčkoj počeli protesi slični našim.
U Bugarskoj su pobune protiv uvođenja evra.
U Rumuniji pobune protiv osporavanja Kalin Đorđeskua da se kandiduje za predsednika.
Interesantna revolucionarna transverzala.
Kod nas i u Grckoj bizarni razlozi posto smo daleko ispred Bugarske i Rumunije u svemu.

Ma jel? Sad dosovom sanjari ne valja ni opozicija? Studenti BRE!

Pošto su toliko opako sposobniji od nas dinosaurusa diplomiranih studenata sa i po kojom kvalifikacijom zarađenom na stranom jeziku, a srednjoškolci još i daleko bolji, zašto ne bi prepustio kućni budžet svojim tinejdžerima? Ako su u stanju da vode državu sa kučnim budžetima bi prosto činili čuda.
Ne radi se o sposobnosti, nego o pokvarenosti. Ne treba ti diploma da bi shvatio koliko je korumpirana ova vlast, niti ti treba diploma da bi bio korumpiran na vlasti :mrgreen:

Ne radi se o sposobnosti, nego o pokvarenosti. Ne treba ti diploma da bi shvatio koliko je korumpirana ova vlast, niti ti treba diploma da bi bio korumpiran na vlasti :mrgreen:

Актуелној власти сигурно не треба диплома, мада су их накуповали на ангро...овима је корупција и лоповлук у генетском коду.

Откуд толика љубав нешколованих према дипломама никад ми неће бити јасно.

ne mogu da verujem kako nekim likovima koji ovde pišu mozgovi rade na niskim frekvencijama
jedva poneki impuls zdravog razuma stigne iz njihovog pravca,
sve ostalo je užasna propaganda koju prenose u ime ovih što se drže za vlast ko davljenici za slamku....
kakav interes vi imate da branite neodbranjivo?
niste valjda stvarno toliki ćaciji...

Back