blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.094
Tebe sve to kači tamo u Americi,baš kaovuki menja licni opis, i ide u ilegalu, ne pita se vise ni za sta, mozda se i ne pojavi vise u javnosti, zato studenti i traze izbore, sve znaju deca, ljubim ih pametne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe sve to kači tamo u Americi,baš kaovuki menja licni opis, i ide u ilegalu, ne pita se vise ni za sta, mozda se i ne pojavi vise u javnosti, zato studenti i traze izbore, sve znaju deca, ljubim ih pametne
To je upravo i bila ideja.Znači, biće vruća cela godina.
Ili je neko nekom sugerisao da se traže izbori da bi mogli da se bojkotuju i ometaju? Plenumima verujem isto koliko i AV i Đilasu zajedno.Ko nameće odluke cijeloj Srbiji? Studenti žele izbore na kojima će se Srbija izjasniti. Suprotno od nametanja.
Izbori su ocigledno da se ponavljaju dok blokaderi ne dodju na vlast kako bi oni mogli malo da pljackaju i sede u foteljama. Tako se na kraju ispostavilo.Ima jedna stvar koja mi nije pala na pamet, do sada..
Malo je cudna, ali je normalna..
To je zahtev za izborima, a ako se opet ne uspostave institucije da rade, izbori ne vaze i ide se na nove izbore...
Dakle izbori i izbori i izbori , i 100x izbori dok institucije ne prorade....makar to bilo i na svakih mesec dana...
Taj vid neizdrkavanja ovog blentavog naroda formalizmom demokratskih izbora nego zahtevom prema pravom funkciionisanju institucija...sto ce stici kao zahtev od USA , ali ne sada, nego za koju godinu , nisu procenili da je sada vreme da se uvodi stroga drzava u Srbiju....je jedna dobra stvar...
Dakle u izbore ne radi fotelja, ne radi rezultata, nego da prorade institucije....da ne moze da bude legitimna korupcija i mito na Dedinju samo zato sto je Bojovic direktor, da ne moze da svasta radi onaj siptar , a zovu ga kosovar, sto je dobio vile na dedinju , i namesta kosovare da ginu u Banjskoj...
Da ne moze da se Jovanjica objasnjava kao mala Jovana , voditeljka bez mozga i dupetara, a ne farma narkotika....
Da ne moze da se smenjuju i nagradjuju Vulin, vu ekipa, ima ih na VU koliko volis, Gasic, Mali i ostala kriminalna gamad...
Jer se narod ugleda na njih , a stvarno se ugleda, obicno mu treba 5 , 6 godina a to je proslo i sad se stvarno imitiraju do maksimuma..
Da kad pitaju na ulicama Beograda zasto su ovi satori ispred skupstine, ne cujem odgovor, pa ili je vencanje ili sahrana neka...
Sudstvo mora da proradi , dosta je bilo preplaceno ne mogu reci potplaceno , , promenice znacenje reci....
Tuzilastvo , ili postoji ili ne postoji , ne moze ovako za djoku postoji, za miku moze q oci da izbije i da place...
Zenski feminizam ne moze ovako , zastita za sponzoruse i one koje su se udale za bogate i mocne, a totalno nezasticene zene sa slabim primanjima ili soc slucajevi, bez obzira da li imaju malo u glavi ili ih je beda toliko srozala da nemaju vise snage da se bore...
Inace ide sve u radikalizaciju, a ja mogu kao antifeminista da budem veci i zaebaniji borac za prava malih zena od bilo kojeg lgbt i feministickog drustva...njihov jezik i pokvarenost, a ja znam kako cu...
I policija da ne postaje sve vise zapisnicka, a ne istrazna...kao sto se desava ovog trenutka....nema nikakve zastite ako ja kao zrtva moram da trazim dokaze za silne lopove i namazane pocinitelje..nisu oni dzabe namazani i slobodni da pocine lopovluk i kriminal....
Ne moze samo privatni detektivi da budu izvor dokaza za pravni sistem zemlje, a da se ocekuje zastita postenih od lopova i prevaranata...
Da bi bilo pravde u jednoj zemlji ona mora biti raspodeljena na mnogo pojedinaca..
Ako se omoguci pravda samo najvecim korporacijama, samo najbogatijima, onda to nije pravda, to nije drzava , to je monopol jedne klase, jednog sloja tajkuna koji ce pravdu isterivati za sebe, a ja verujem vise i zakrivljivati , to ide kad vas je 1000 2000, svi se znate, sta vas boli tuki za nekog zgazenog na naplatnoj rampi...
Pravda i pravni sistem mora da bude omogucen za siri broj ljudi ....ne za bogate i one sa vezama sa sudijama i tuziocima...
Isto kao sto se suzava zdravstvo , da bude dostupno , bar ono nefarmakolosko samo za uzi broj pacijenata....svi ostali su samo na cekanju rezultata i traganju za terapijom koja ih zzadovoljava ali ne i leci...niti na najbolji nacin..
Pravda i pravna sigurnost samo za nekog Mila, za nekog Chedu , za neku Jovanu i Milicu , to nije pravda jednog drustva, nego jedne despotije, klase koju smo prevazisli valjda u tursko doba...ili nismo , uzeleo se narod danka u sinovima ili prve bracne noci , swingeraj , jel da...
Nije, ali podvodi cerke sa lakocom...
Av smislio taj idiotski odgovor, i sad svi horski ga ponavljate...![]()
Postoje stvari za koje je nadležan i gomila drugih stvari za koje nije, a upravlja njima i krši ustav. Ne znam šta ti nije jasno? Predsednik jedne države JESTE nadležan za raspisivanje izbora. Nije nadležan za, npr. rad nekih institucija , koje bi trebalo da su nezavisne, ali nisu, jer ih on kontroliše i govori im šta treba da rade. Kršenje najvišeg zakonskog akta. Edukujte se malo ljudi. Pročitajte ustav. Upoznajte SrbijuPitanje. Do skoro je bilo: nisi nadležan, nebitan si. Danas, raspišite izbore Gospodine. Neki problemi na pomolu?
ti nemaš tri blage veze sa životomsns je razbijen, av trazi azil od engleskog i ruskog ambasadora, studenti sve znaju, tako da ne beri brigu, ne bi oni sada izasli sa zahtevom da im pticica nije dojavila
samo se ti nadajNema. Infalcija pojela glasove
av ne zna za sebe, kriza indentiteta, jel siftar aljek, ili amer alex... sta bi od ace srbina? olupinati nemaš tri blage veze sa životom
piskaraš ovde kao da imaš 4 godine
Nisam pregledao video, ali sasvim sam siguran da je van sebe.av ne zna za sebe, kriza indentiteta, jel siftar aljek, ili amer alex... sta bi od ace srbina? olupina

Pa objasni, šta je problem. Za mene je to špansko selo.

nisam ni ja ceo, bezveze je, nego caciju ja smetam, pa bi mozda on da odgledaNisam pregledao video, ali sasvim sam siguran da je van sebe.
Još kad se setim da je Mali pokušao da spreči sprdnju na društvenim mrežama oko njegove navodne bolesti.![]()
Postoje stvari za koje je nadležan i gomila drugih stvari za koje nije, a upravlja njima i krši ustav. Ne znam šta ti nije jasno? Predsednik jedne države JESTE nadležan za raspisivanje izbora. Nije nadležan za, npr. rad nekih institucija , koje bi trebalo da su nezavisne, ali nisu, jer ih on kontroliše i govori im šta treba da rade. Kršenje najvišeg zakonskog akta. Edukujte se malo ljudi. Pročitajte ustav. Upoznajte Srbiju
Potpuni promasaj.I sta ? dobicete neku ekspertsku vladu kao mi iz CG, posle pada M.Djukaja. to je bas dobro proslo, vidjeli smo![]()

Pajtić više neće jahati, ostalo su detalji.Postoje stvari za koje je nadležan i gomila drugih stvari za koje nije, a upravlja njima i krši ustav. Ne znam šta ti nije jasno? Predsednik jedne države JESTE nadležan za raspisivanje izbora. Nije nadležan za, npr. rad nekih institucija , koje bi trebalo da su nezavisne, ali nisu, jer ih on kontroliše i govori im šta treba da rade. Kršenje najvišeg zakonskog akta. Edukujte se malo ljudi. Pročitajte ustav. Upoznajte Srbiju
Ma daj molim te, još se pravdaš trolovima. Pitaj ih zašto se nisu bunili kad je njihov Tadić zaveo svoj demokratski apsolutizam pa se kandidovao i treći put. Nek čekaju naredne izbore, pa kad budu budu.Realno je glupo pre kraja septembra imati izbore, niko nije u Srbiji, odmori su.
A sto je bezo to je i kuso, treba vremena da se profilisu odredjene opcije, narocito studentske posto nameravaju da ucestvuju.
Brzaju, grese i zele na revolucionaran nacin cak i izbore, "sad ili odmah". Pa ni to ne ide tako.