Studenti u blokadi: Zahtev za formiranje prelazne vlade nije u našoj nadležnosti

Ako je od njega, to je sigurno za dvostruku proveru. Trebalo je odmah da kazes i da ne prenosis njegovo.

Ok, shvatila sam sad i sama.
Nigde studenti ne rekose e ovde je protest pa onda plan sta da se radi ceo dan kao sto bese u kragujrvcu i nisu.
Ne znam sta se desava.
Verovatno su ih opoziciobari pohapsili.
Ko ce znati sta se desava

Pa ne mora nista Vucic da prihvati kao sto ni nece.

Mozes da ga rusis ili kroz izbore ili kroz peti oktobar.

Ako su izbori onda je prelazna vlada sa vanstranackim licnostima iza kojih bi stajali studenti najbolje resenje.

Maliciozno predtavljanje petog okobra kao svrgavanje vlasti a zapravo se radilo o masovnim protestima zbog Miloševićevog nepriznavanja poraza na izborima.

Rezultati prvog kruga izbora 2000.:

Koštunica 50,2%
Milošević: 37,3%
Nikolić 5,9%

Milošević nije priznao te rezultate i pokušao državni udar, tj. nelegalnu uzurpaciju vlasti
To ne utiče na činjenicu da su tvoji došli na vlast pomoću Neobaveštene Ikebane, niko živ za njih nije glasao nego za Neobaveštenog.

Razumemo da ti se sviđaju takvi hokus-pokusi, zato se sad ovako dvoumite između “prelaznih vlada” i Ikebane 2.0, kolega @Pumpaj Pumpanović Pumpanov je već predložio jednu potpuno odlepljenu od stvarnosti, zna čovek kakva ikebana vama treba.

Pokušaj državnog udara ti ne daje pravo da sam izvodiš državne udare.

Nije bio nikakav “vođa” nego vaš Trojanski konj.
DSS nije bila najjača stranka u DOS, ali su ipak izborili kandidata za predsednika

Niko nije glasao za Koštunija Neobaveštenog da bi Čeda dobio 100% vlasti bez izbora.
Čeda nije imao nikakvu vlast, a što se tiče toga zašto 100% vlasti nije imao predsednik Koštunica... tako mili moj funkcioniše demokratija, podela vlasti a ne 100% u rukuma jednog diktatorskog mamlaza kojeg tretiraju kao božanstvo

DSS nije bila najjača stranka u DOS, ali su ipak izborili kandidata za predsednika

Čeda nije imao nikakvu vlast, a što se tiče toga zašto 100% vlasti nije imao predsednik Koštunica... tako mili moj funkcionišu demokratija, podela vlasti a ne 100% u rukuma jednog diktatorskog mamlaza koga tretiraju kao božanstvo
Ne lupetaj, sve što se dešavalo kasnije je počelo tako što je tvoj Čedica trenutno zaposeo TV bez ikakve osnove.

Nema nade za vas. Puko je! (Đilas).

Ne lupetaj, sve što se dešavalo kasnije je počelo tako što je tvoj Čedica trenutno zaposeo TV bez ikakve osnove.

Nema nade za vas. Puko je! (Đilas).
Prva Srbija je pukla definitivno nakon što izgubi sledeće izbore, nećete više biti ni najjača opozicija :)
Autokratija kaput

Maliciozno predtavljanje petog okobra kao svrgavanje vlasti a zapravo se radilo o masovnim protestima zbog Miloševićevog nepriznavanja poraza na izborima.
?
Kao i obicno zagubis se u svojim mislima i onda odgovaras na neke svoje upitnike iz glave.

Inace bio sam ucesnik u tim famoznim dogadjajima kao gradjanin i nemoj mi samo ti prepricavati i tumaciti zasto sam bio.

Generalno sve ovo sto se danas desava iz ugla obicnog coveka neodoljivo podseca na onaj period.
I tada su stariji ljudi bili za Slobu kao i danas sto su za Vucica.
Ni tada nije postojala opozicija kao sto ne postoji ni danas.

U onom slucaju je Kostunica bio taj sto je sve ujedinio na izborima protiv Slobe.
Danas nema Kostunice,ali postoje studenti.
Studenti bi bili taj tas na vagi koji bi okupili sve one nezainteresovane glasace koji godinama ne izlaze na izbore zbog Djilasa Marinike i slicnih.

A sta ti pises i o cemu ko ce ga znati...

?
Kao i obicno zagubis se u svojim mislima i onda odgovaras na neke svoje upitnike iz glave.

Inace bio sam ucesnik u tim famoznim dogadjajima kao gradjanin i nemoj mi samo ti prepricavati i tumaciti zasto sam bio.

Generalno sve ovo sto se danas desava iz ugla obicnog coveka neodoljivo podseca na onaj period.
I tada su stariji ljudi bili za Slobu kao i danas sto su za Vucica.
Ni tada nije postojala opozicija kao sto ne postoji ni danas.

U onom slucaju je Kostunica bio taj sto je sve ujedinio na izborima protiv Slobe.
Danas nema Kostunice,ali postoje studenti.
Studenti bi bili taj tas na vagi koji bi okupili sve one nezainteresovane glasace koji godinama ne izlaze na izbore zbog Djilasa Marinike i slicnih.

A sta ti pises i o cemu ko ce ga znati...
Tas na vagi? ‘Nako Neobavešteno?

240708B1-A9EF-4D55-9FC2-A43F5772394C.jpeg

Back