Studenti na ispitima

U ovoj državi je to neophodna mera preživljavanja do sada bila. Zato studenti i jesu na ulicama jer su imali prilike da vide na šta sve su im roditelji ucenjeni da bi imali posao i da bi mogli da ih školuju.
pa pazi sad..preterujes.. ucenjeni mogu biti samo oni koji ne vrede.
da li tebe mogu da ucene?
nesto sumnjam.

a oni koji ne vrede valjda ne cine vecinu?
ili smatras da cine?

U ovoj državi je to neophodna mera preživljavanja do sada bila. Zato studenti i jesu na ulicama jer su imali prilike da vide na šta sve su im roditelji ucenjeni da bi imali posao i da bi mogli da ih školuju.
Ma stide ih se kako se ne bi stideli ucenjenih i zaduzenih roditelja sto sto su prodali svaki svoj ideal za parce bednog komformizma

Me radi se samo o konformizmu, radi se o pukom preživljavanju. Znaš li ti šta znači imati dva studenta u BG ili Ns za ljude iz manjih gradova Srbije.
i sad jos placaju godinu dana vise..toliko o "pametnoj" odluci da se otpor radi putem blokade.
ko ih je ucio, lose ih je ucio..mi smo imali otpor i fakulteti su radili.
postoje i drugi nacini rusenja.

i sad jos placaju godinu dana vise..toliko o "pametnoj" odluci da se otpor radi putem blokade.
Pa sta ste srusili sva ta jul sps srs mafija se provukla neozledjena..odmah su pustili mohalja kertesa Koji je samo u jednom cugu izneo 38 miliona maraka iz zemlje...e moj ti sta ste vi srusili

Ne, sada pokušavaju da promene da niko više ne plaća harač SNS i ostalim pozicijama, opozicijama koje kada dođu na vlast primene isti način. Pokušavaju da ovakvim žrtvovanjem sačuvaju te državne fakultete jer ih neće biti ako ovi ostanu na vlasti ili će im umanjiti značaj i kvalitet tako.što će i na tim fakultetima kadar biti isključivo politički a ne stručni.

Back