Као и твоји коментари.Video sam ih danas. Dosta jadno deluju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као и твоји коментари.Video sam ih danas. Dosta jadno deluju
Video sam ih danas. Dosta jadno deluju

saznaj prvo ko stoji iza tog nalogaA ti običnoo citiraš Kanta i Hegelabitno da te je ubola u centar
![]()

Dodao je i da su iza sebe ostavili tešku deonicu, koju su prešli bez policijske pratnje.“Nismo očekivali ovakav doček. Želim neizmerno da zahvalim Kraljevčanima na ovako lepom i fenomenalnom dočeku, ali i ljudima iz opština kroz koje smo prepešačili. Takođe, želim da pozdravim sve ljude koji su nam na putu od Novog Pazara do Kraljeva, svirali, podržavali nas, donosili hranu. To je ono što nas motiviše“, rekao je Inas.
Dodala je da nemaju žuljeve, da ih ništa ne boli i da je sve super.“Studenica je za nas nešto posebno. Nisam očekivala da će mi biti tako prijatno. Osećala sam se kao kod svoje kuće i to je zaista jedan od lepših trenutaka sa ovog putovanja. Mislim da je taj doživljaj poseban i za celu Srbiju, jer pokazujemo da smo svi zajedno, da više nema podela niti mržnje među nama, da smo kao jedno i da ćemo tako da ostanemo do samog kraja svega ovoga, a i nakon toga“, kažala je Emina.
Je l ti ja ličim na BIU, CIUsaznaj prvo ko stoji iza tog naloga![]()

sns koze ili ovce jedino mozes da citiras jer dubokomislenih medju naprednima nema, pa sto bi ih bilo za osam kopalja slabosmislecih medju botinam sto ih neguju.Pa de nadje tu kozu da citiras
E sada si se ofirala 100 posto.
Perice
mene ne sme da pita.Je l ti ja ličim na BIU, CIU![]()
Narodnooslobodilačka borba ne prestaje! Oskarov režim je pred izdisajem.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-iz-novog-pazara-prenocili-u-manastiru-studenica/
Studenti iz Novog Pazara prenoćili u manastiru Studenica
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP), koji pešače do Novog Sada, „slučajno“ su prespavali u konaku manastira Studenica, a student Inas Hodžić noćenje opisuje kao „isceljenje duše“.
Pogledajte prilog 1802316
Pošto im je smeštaj u Raški otkazan, prespavali su u konaku manastira Studenica.
„Došli smo malo kasnije, u manastiru su legli svi da spavaju, bili su tu dežurni portiri. Noć je bila predivna. Kada smo došli do Raške shvatili smo da je smeštaj u Raški otkazan i da nećemo moći tamo. Razgovarali smo sa loklacima i rekli da postoje konaci. Svi su bili skeptični da ćemo tu spavati, ali zahvalan sam Manastiru koji je to dozvolio. Manastir je prelep, kao i priroda. Ovo je pravo isceljenje duše, povratilo nam je energiju da nastavimo dalje“, istakao je student DUNP za N1.
Pogledajte prilog 1802312
„Samo da smo živi i zdravi, stići ćemo“, istakao je student.
Istakao je i da ih ekipa Informera prati s vremena na vreme, kao i da ne žele da otkrivaju narednu lokaciju smeštaja.
.Dakle sta je poenta, SPC odustala od zlocinacke i genocidne ideologije time sto je dozvolila muslimanima da prenoce u manastiru, sto nikad ranije nije bilo?Ko udara tako pozno u dubini nocnog mira
Na kapiji zatvorenoj svetogorskog (ups, studenickog) manastira

ma nema veze Bog je jedanDakle sta je poenta, SPC odustala od zlocinacke i genocidne ideologije time sto je dozvolila muslimanima da prenoce u manastiru, sto nikad ranije nije bilo?![]()