Studenti iz Novog Pazara stigli u Kragujevac: Dočekani uz vatromet, pogaču i medalje

Daleko dublji je danas jaz između ćacija i mladih koji nisu ćaci, nego između mladih SRBIJANACA koji su pravoslavni i onih mladih SRBIJANACA koji su muslimani.
Данас јесте и хвала Богу на томе. Само што су православни Срби, а мухамеданци Бошњаци. Нигде Србијанаца.

Pumpaj, Šumadijo!

https://www.nedeljnik.rs/studenti-i...ujevac-docekani-uz-vatromet-pogacu-i-medalje/

Studenti iz Novog Pazara stigli u Kragujevac: Dočekani uz vatromet, pogaču i medalje

Docek-studenata-iz-Novog-Pazara-u-Kragujevcu.jpg

Doček studenata iz Novog Pazara u Kragujevcu

Studenti iz Novog Pazara, koji su štafetno pešačenje počeli u petak, stigli su večeras u Kragujevac gde su ih dočekali brojni građani, piše N1.

Na ulasku u Kragujevac studenti su dočekani vatrometom sa Zastavinog solitera, dok su ih na trgu Radomir Putnika dočekali uz so i pogaču.

Studentima su dodeljene medalje, a dobili su i simbolične poklone – keks sa zastavama bošnjačke nacionalne manjine, Palestine i Republike Srbije.

„Prevelike su emocije, mnogo nam je drago, doček je fenomenalan. I posle toliko kilometara svaki zagrljaj nam znači“, rekla je jedna studentkinja iz Pazara.

Inače, ova grupa studenata dočekana je sinoć u Kraljevu, a nakon večerašnjeg dočeka u Kragujevcu, oni će sutra nastaviti svoje pešačenje ka Novom Sadu.

1) Baš im dugo trebalo obzirom na prolazno vreme do Čačka

2) čekao se vatromet da stigne kurirskom službom

3) dočekali ih oni isti iz New Pazara i Čačka

4) samo nek je veselo

5) knjige knjige a ne petarde i vatrometi

1) Baš im dugo trebalo obzirom na prolazno vreme do Čačka

2) čekao se vatromet da stigne kurirskom službom

3) dočekali ih oni isti iz New Pazara i Čačka

4) samo nek je veselo

5) knjige knjige a ne petarde i vatrometi
Nisu dušo moja neshvaćena, dočekali smo ih kao najmilije. Zao mi je što to boli i rastura okosnicu radikalske politike koja bi da nas ceo život "brani" od neprijatelja tako što će od nas napraviti mutavu naciju uplašenu i od sopstvene senke.

Nisu dušo moja neshvaćena, dočekali smo ih kao najmilije. Zao mi je što to boli i rastura okosnicu radiklaske politike koja bi da nas ceo život "brani" od neprijatelja tako što će od nas napraviti mutavu naciju uplašenu i od sopstvene senke.
uvek me nasmeješ lepo a pogotovo sad kad je oblačan dan :D

Nikad nije džabe da sunce sija ;)
demokratski se briše pravo na mišljenje
ustavom zagarantovano...
jer želite dobro...
kome i kakvo nije važno

dakle došla si iz Vojvodine da dočekaš upadljivo čiste studente sa polumesec obeležjima u Kragujevcu?

jel si smotala neku pitu od jabuka da im se nadje?
pita od jabuka je po halal standardu

ustavom zagarantovano...
jer želite dobro...
kome i kakvo nije važno

dakle došla si iz Vojvodine da dočekaš upadljivo čiste studente sa polumesec obeležjima u Kragujevcu?

Dušice moja, ja sam Kragujevčanka :mrgreen: kod nas se od davnina svi dobri ljudi domaćinski dočekaju.

ustavom zagarantovano...
jer želite dobro...
kome i kakvo nije važno

Imam osjećaj da je bilo hurmašica i baklave.

Moj Stojko Srbija se oslobađa uz svinjsko pečenje,hurmašice,baklavu i palestinsku zastavu,a nas nema. :mrgreen:
znaš zašto kukaju na SNS sendviče?

zato što kod SNS-a svako dobije sendvič ili pljeskavicu
Čak su slikali onog domaćina sa tri pljeskavice da je uzeo

a kod njih?
slikaju prase za N1 a onda samo ovi oko praseta to pojedu
gde si ti video fotku da je zgubidan uzeo tri parčeta krmetine?

i sad oni su nešto dokazali sa tri pljeskavice kod SNS-a a svoj uspeh nisu slikali:

,
1761559371198.jpeg

Back