Studenti iz Novog Pazara prenoćili u manastiru Studenica

Narodnooslobodilačka borba ne prestaje! Oskarov režim je pred izdisajem.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-iz-novog-pazara-prenocili-u-manastiru-studenica/

Studenti iz Novog Pazara prenoćili u manastiru Studenica

Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP), koji pešače do Novog Sada, „slučajno“ su prespavali u konaku manastira Studenica, a student Inas Hodžić noćenje opisuje kao „isceljenje duše“.

Pogledajte prilog 1802316

Pošto im je smeštaj u Raški otkazan, prespavali su u konaku manastira Studenica.

„Došli smo malo kasnije, u manastiru su legli svi da spavaju, bili su tu dežurni portiri. Noć je bila predivna. Kada smo došli do Raške shvatili smo da je smeštaj u Raški otkazan i da nećemo moći tamo. Razgovarali smo sa loklacima i rekli da postoje konaci. Svi su bili skeptični da ćemo tu spavati, ali zahvalan sam Manastiru koji je to dozvolio. Manastir je prelep, kao i priroda. Ovo je pravo isceljenje duše, povratilo nam je energiju da nastavimo dalje“, istakao je student DUNP za N1.

Pogledajte prilog 1802312

„Samo da smo živi i zdravi, stići ćemo“, istakao je student.

Istakao je i da ih ekipa Informera prati s vremena na vreme, kao i da ne žele da otkrivaju narednu lokaciju smeštaja.

Pa to je pored Novog Pazara, mislim nije daleko
Ovom brzinom u Novi Sad stižu za novogodišnji koncert

Ma plasiraju to da kao imaju podršku SPC.
Prolazio sam tamo ne znam da li je konak ili hotel klasičan i u čijem je vlasništvu ali je van njihovog kruga.dakle nije konak on je u krugu.
U konaku mogu da prespavao hodocasnici.
Nek objave sliku da ulaze bas u konak...
Svaka njihova objava je lako podložna proveri

Ви као да желите,прижељкујете Тензије,нетрпељивости?
Чему све то?
Само зато што се овај Потез новопазарских Студената нешто и не допада вучићу,,гласачаком Телу,његовом Рејтингу..о чему се ради?
Па боље је живети 100 Година у Миру и Љубави него 1 Дан у Тензијама(Алан Форд). :)

Mrzi me da se raspitujem oko toga sto seirite dovoljno mi ovo da znam da je spin informacija sve oko toga konaka i da li su spavali u krugu ili van kruga...
Screenshot_20251019_161745_Samsung Internet.jpg

Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP), koji pešače do Novog Sada, „slučajno“ su prespavali u konaku manastira Studenica, a student Inas Hodžić noćenje opisuje kao „isceljenje duše“.
i kako ti sad njih povezujes sa americkim klovnovima, kako su oni levica, boljsevici sto kaze vucic?
ti si levica, a studenti su desnica, samo ides na ruku av-u

kad cujem ovo narodno oslobodilacka borba...

:mazi: :rotf:
a sta ovi u Londonu, koji su isplanirali ovo "studentsko" pesacenje, znaju sta je to NARODNOOSLOBODILACKA BORBA na ovi prostori?
Te "rupe" u poznavanju istorije i mentaliteta srpskog naroda, vidljive su od samog pocetka obojene revolucije.............a ovi korisni idioti, takozvani "studenti u blokadi" nisu placeni da komentarisu naredbe iz Londona vec da ih sprovode.

Ви као да желите,прижељкујете Тензије,нетрпељивости?
Чему све то?
Само зато што се овај Потез новопазарских Студената нешто и не допада вучићу,,гласачаком Телу,његовом Рејтингу..о чему се ради?
Па боље је живети 100 Година у Миру и Љубави него 1 Дан у Тензијама(Алан Форд). :)
normalnoda se ne dopada ajvanima koji opstaju na toj tenziji

ovo je antisrpski sistem

i nije im milo da bosnjacka djeca gedaju isto kao i srpska djeca u buducnost zajednicku i drzavu a ne supak od drzave

Back