- Poruka
- 42.453
sns kadar je sa kupljenim diplomama..pa toma nije znao ni gde mu je fakultet.. to niko ne moze da ospori.
pa onda?
Misliš da može da bude i gore?
Evo ga ovde
na trecoj strani u Cacilendu sa fantomkom.
Direktor PIO fonda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sns kadar je sa kupljenim diplomama..pa toma nije znao ni gde mu je fakultet.. to niko ne moze da ospori.
Замислимо овакву ситуацију.vidim da ce jedne lopove zameniti drugi
A ne, ne, stvar je da dođe do promena, ne možete tražiti sitna crevca. Kada dođe do promena, onda novi izbori na kojima će biti sve to što ti sad tražiš.
slazem se.Али, чак и тада, свака власт треба периодично да се мења. То је нормално у свакој земљи која је нормална.
A šta tebi nije jasno da su izbori svake 4 godine?Pa imaš program.
Tačka 1.
Tražimo izbore.
Šta ti tačno nije jasno?![]()
Možeš li da nabrojiš lopove u vrhu države o kojima govoriš i da potkrepiš valjanim dokazima lopovluke?Zašto godinu dana?
Vidi, nama nema nke druge nade da se sklone lopovi iz vrha države. Ako ti viiš neki drugi put kaži.
Ja ga ne vidim. Tako da ne mislim da imamo neki izbor.
Studenti su pokazali svojim akcijama da su patriote. elem, čak i putin to pominje. Podržali su sad čak i vojsku kada je bila ova parada. Tako da.. šta gopd da primedbuješ, ponašaš se kao one dede iz Mapet Šoua kojima je interes samo da kritikuju.
A šta tebi nije jasno da su izbori svake 4 godine?
Možeš li da nabrojiš lopive u vrhu države o kojima govoriš i da potkrepiš valjanim dokazima lopovluke?
Koliko placaju po temi Gazda? Daj da vidim da li mi se isplati.
Da li opozicija treba da pristane na ovu nepristojnu ponudu blokadera?
A šta tebi nije jasno da su izbori svake 4 godine?
Pa? Hoćete da se poštuju zakoni? Eto...Jeli? Pošto su do sada bili na svake 2![]()
Koliko placaju po temi Gazda? Daj da vidim da li mi se isplati.
Ne verujem Gazda. Sumljiv si mi. Mislim, ovoliko angazovanje niokocega ne verujem da je za dzabe.mene niko nista
za druge ne znam
Ne verujem Gazda. Sumljiv si mi. Mislim, ovoliko angazovanje niokocega ne verujem da je za dzabe.
Pogledaj moj broj poruka pa uporedi sa svojim. Imam 90 (devedeset) puta manje poruka od tebe. Tesko da se se to moze nazvati angazmanom bilo kakve vrste.ti to po sebi sudis posto blokaderises za 50 dnevno?
............... Videćemo već koji, pa se možemo opredeliti.
Da, ali oni i ne žele da se bave politikom.
Žele samo da dovedu do promena i da se organizuju pravi pošteni izbori, pa neka onda narod bira "mudrace" sa političke scene.
Замислимо овакву ситуацију.
Да заиста једни лопови замене друге. Мада се то неће десити.
Али, чак и тада, свака власт треба периодично да се мења. То је нормално у свакој земљи која је нормална.
Није нормално да иста екипа заседне и влада заувек.
Чак и кад би дошли исти, мада је немогуће бити гори од Ћацади, и то је велики корак напред, све док је власт смењива.
Дакле, кад би, хипотетички, једне лопове заменили други, и то би био корак напред. А сендвичарске мантре како су се ови већ накрали, па не иде да се други накраду су лојавистичке свињарије, јер ови што су дуже на власти, све више развијају методе крађе, те све више краду сваким даном.
Pogledaj moj broj poruka pa uporedi sa svojim. Imam 90 (devedeset) puta manje poruka od tebe. Tesko da se se to moze nazvati angazmanom bilo kakve vrste.
Botujes jos od 2003koga briga ti si nebitan lik ovde
ja sam ovde od 2003
Internet kaze da je u Mionici jedini operatar MTS.