Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује, већ само минимално

Kakvo je vaše vidjenje policije?

• Blaga je

glasova: 4 33,3%
  • Gruba je

glasova: 5 41,7%
  • Normalna

glasova: 3 25,0%

• Ukupno glasova
    12
Kako je vi vidite?
1000003658.jpg

Тврди пазар. Тако ће и његове ускоро, благо пендречити.

Nepomenik u ulozi Predsjednika drzave javno i neustrasivo bacio rukavicu u lice specijalnom tuzitelju i rektoru BU-a, a policiju tapse!
To znaci, sto?😎

Nepomenik u ulozi Predsjednika drzave javno i neustrasivo bacio rukavicu u lice specijalnom tuzitelju i rektoru BU-a, a policiju tapse!
To znaci, sto?😎
partokratija na aparatima

svim sns-ovcima, stubovima krimi rezima obecavamo blage kazne, ali robijica mora da padne bar minimalna za minimalno pendrecenje i sve ostalo sto su radili, a podmetali nama kao onaj izmisljeni bokser... acine i miloseve junake cemo vratiti na dosluzenje kazne, onu dvojicu koji su vec imali dosjijee

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује, већ само минимално​

677z381_677z381_677z381_Aleksandar-Vucic-politika.rs.jpg

(Фото А. Васиљевић)

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да држава никада неће дати „зелено светло” полицији да оштрије реагује према блокадерима већ само уз минималну употребу силе и у крајњој нужди. „То да тучемо некога? Не, никада. Полиција се брани, полиција реагује у крајњој нужди, полиција реагује у складу са законом и полиција реагује минималном употребом силе, доњим прагом - апсолутно”, рекао је Вучић на питање током гостовања на Информеру да ли ће дати „зелено светло” полицији да реагује жустрије. Вучић је рекао да су, са друге стране, они дали „зелено светло” - за насиље.

„Морам да вам кажем, 15. марта они нису дали зелено светло зато што је требало неки унутар државе да заврше посао што сте могли да видите делимично и по оној слици, касније објављеној. Требало је неки други да заврше посао. Сад су дали зелено светло себе прецењујући, друге потцењујући. Када су они рекли то зелено светло 28. јуна ми смо се погледали. Ја сам био у ситуационој соби, оперативном центру, ми смо се насмејали, само сам рекао, не разумем, шта ће овако мало људи”, рекао је Вучић, преноси Танјуг.

Додао је да се онда видело силеџијство, јер су почели да користе мотке против полицајаца, који су били стрпљиви, трпељиви. „Свакога дана полиција троши огроман новац, ми грађани Србије плаћамо огроман новац, да бисмо сачували безбедност блокадера. Свуда где видите паркирани аутомобил, њих двојица бициклиста иду од Неготина до Књажевца, два наша аутомобила их прате напред и позади да би та двојица блокадера били дочекани као хероји од стране њих 120 и то је то. Тако вам то иде сваког дана. Сваког дана свуда их обезбеђујемо на криминалним скуповима, дакле илегалним скуповима, противзаконито оријентисаним и људи то морају да знају”, нагласио је Вучић. Рекао је да избор државе, као и њега, зато што хоће да сачувају животе свих. „Опаметиће се ти млади људи”, додао је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-svetlo-da-ostrije-reaguje-vec-samo-minimalno

On smatra da je policija blaga a neki smatraju da je gruba. Kako je vi vidite?
Predsednik kako zine on slaže .. narod ga je provalio i ništa mu ne veruje..osim one cacibabe što je potegla vile na decu ili neki cacideda

Back