Да ли ћете ми дати копати

Да ли би нам дали копати?

• 1

glasova: 1 3,4%
  • ДА

glasova: 6 20,7%
  • НЕ

glasova: 22 75,9%

• Ukupno glasova
    29
Pa već ima predstavništvo i službeni uvoznik Tesle za Srbiju:

https://kibostcar.com/prodaja/
Али то није оно о чему причам - званично ће се отворити компанија Тесала - Србија, која ће се бавити продајом, сервисирањем и производњом , нешто касније - тражи се за то погодна локација, аутомобила Тесла и делова за те аутомобиле ...Слабо сам се изразио и молим да ми опростите због тога ...

Али то није оно о чему причам - званично ће се отворити компанија Тесала - Србија, која ће се бавити продајом, сервисирањем и производњом , нешто касније - тражи се за то погодна локација, аутомобила Тесла и делова за те аутомобиле ...Слабо сам се изразио и молим да ми опростите због тога ...
Daj neku pesmu na tu temu, a ne ono rustikalno: moja kuća, ognjište, korov i sl... :D

Биће, нема хиће, но што теби смета то моје огњиште? Зар треба да се стидим тога?
Naprotiv, ja volim selo, ognjište, goveda i voćnjake.
Ali tvom senzibilitetu ne odgovara to, jerbo ze zalažeš za kopanje litijuuma, Muskove pogone i slične zagađivače.

Da, ali Tesla je otpustila 14% radnika na svetskom nivou zbog problema sa smanjenom prodajom električnih automobila.

https://www.cnbc.com/2024/06/21/tes...ext=In a filing for the,since the end of 2023.

Тесла, дефинитивно, није задовољан са радом у многим својим фабрикама. То је и један од разлога што желе да наставе производњу у Србији, јер Србија има образован, радан и одан кадар за производњу. Такође, и то је истина, Србија је магнет за инвеститоре и ако то блокадерске кере хоће да униште све пословне везе Србије....

Тесла, дефинитивно, није задовољан са радом у многим својим фабрикама. То је и један од разлога што желе да наставе производњу у Србији, јер Србија има образован, радан и одан кадар за производњу. Такође, и то је истина, Србија је магнет за инвеститоре и ако то блокадерске кере хоће да униште све пословне везе Србије....
ako tesla onakve kikseve ima u usa kakve ima ...mogu misliti sta ce biti kad nas brat srbin krene da im sastavlja osetljive komponente

Back