Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Studenti blokaderi dali nepristojnu ponudu opoziciji: Vi cete nama dati sve, a mi vama NECEMO DATI NISTA!
Studenti su popularni ali nemaju prašinare (članove). Opozicija je nepopularna ali imaju prašinare (članove). Tako da opozicija može preko članova da učestvuje u stvaranju nove opozicije ili da ne predje celzijus što bi Šojić rekao.
koji je uvjek ovde forsirao neke opozicione lidere ovog ili onog
a ja sam ti govorio da su to lazni opozicionari
sad kada ti ne prolaz vise nikakvi trikovi sad sa paulom pokusavas da zametnes tragove
kad sam vec kod paule, prenesi joj da studenti o njenim stavovima vezanim za eu (svim onim ucenama eu preko investicija, preko mmf i slicno koje paula nayiva nasim prihvacanjem puta u eu jer uzesmo pare jel) misle ddijametralno suprotno
Ne mogu oni da se okupe. Tamo niko ni sa kim ne priča. Sujeta je nebeska. Svako bi da šefuje. Oni na izbore mogu da izađu samo u 10 kolona i da časno svi izginu. Njima je podrška studentima najbolji izlaz da se ne obrukaju samo to ne vide od sujete.
Moraju da budu strpljivi,ko ne bude alav dobice kasnije nesto. Istina je da nemaju nikakav ugled ,jer suruju sa Vucicem i fingiraju da su opozicije .Ne svi i sad ce se videti ko je ko.Svakako mora da se zna ko je predvodnik ,mora da bude disciplina.