Studenti blokaderi dali nepristojnu ponudu opoziciji: Vi cete nama dati sve, a mi vama NECEMO DATI NISTA!

Da li opozicija treba da pristane na ovu nepristojnu ponudu blokadera?
.
Наравно да не треба.

Ова "опозиција" треба да се држи Вучића и његовог пута у ЕУ "који нема алтернативу", као што се и до сада држала.

Контрола избора и логистика намењена спречавању крађе на изборима је на савести сваког грађанина Србије.

.

Da li opozicija treba da pristane na ovu nepristojnu ponudu blokadera?
naravno da nije to ni bila ponuda

niti ce lazna opozicija prihvatiti niti ce je narod ista pitati

ovo nije dobro, stose ovog maog tice koji govori na tv. i njega i tu dvojicu ce pritegnuti sistem, i krenuce ucene

prosto ne treba da idu natelevizijesvedok se ne raspisu vanredni izbori a onda neka idu na tv i tada ce prikayati svoju listu u okviru debate

upravo to sto ODBIJAJU POZICIJU I STO JE TAJNOVITA LISTA je razlog zbog kojeg vlast gubi zivce i tlo pod nogama

pa ti si prvi ovde kontra bot ili ti trojanac

koji je uvjek ovde forsirao neke opozicione lidere ovog ili onog

a ja sam ti govorio da su to lazni opozicionari

sad kada ti ne prolaz vise nikakvi trikovi sad sa paulom pokusavas da zametnes tragove :mazi:

kad sam vec kod paule, prenesi joj da studenti o njenim stavovima vezanim za eu (svim onim ucenama eu preko investicija, preko mmf i slicno koje paula nayiva nasim prihvacanjem puta u eu jer uzesmo pare jel) misle ddijametralno suprotno

Колико се тиксијевих "пророковања" до сада остварило? Периодична пропадања Америке, Енглеске, Немачке и ЕУ се не рачунају? :namcor:
isto tako kolko je puta do sada alter ego forsirao razne opozicionare ?

sad se prek onoci resetovao kad video da kod studenata ta prica NEMA PROLAZA

kako je neko lazna opozicija u parlamentju tako je neko ovde i po mrezama uopste - kontra bot, ili ti lazni protivnik bot armade

Studenti su popularni ali nemaju prašinare (članove). Opozicija je nepopularna ali imaju prašinare (članove).

Imaju q.

Opozicija nije uspevala na izborima da skupi dovoljno kontrolora. Skupljali su neke random ljude sa ulice, pola su bili ubačeni ćaciji.

Tako da opozicija može preko članova da učestvuje u stvaranju nove opozicije ili da ne predje celzijus što bi Šojić rekao.

Ne mogu oni da se okupe. Tamo niko ni sa kim ne priča. Sujeta je nebeska. Svako bi da šefuje. Oni na izbore mogu da izađu samo u 10 kolona i da časno svi izginu. Njima je podrška studentima najbolji izlaz da se ne obrukaju samo to ne vide od sujete.

pa kako ce preziveti?

Ako pristanu na to postace vanparlamentarne stranke bez ikakvog uticaja
Moraju da budu strpljivi,ko ne bude alav dobice kasnije nesto. Istina je da nemaju nikakav ugled ,jer suruju sa Vucicem i fingiraju da su opozicije .Ne svi i sad ce se videti ko je ko.Svakako mora da se zna ko je predvodnik ,mora da bude disciplina.

Back