- Poruka
- 52.178
Nisu ratovali svakih 30 godina?
Nisu zapocinjali ratove?
Malo morgen sto nisu....
To je kad neko nema stida. Fuj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu ratovali svakih 30 godina?
Nisu zapocinjali ratove?
Malo morgen sto nisu....
Mi previše zanemarujemo i zaboravljamo.
Takvim narodima, istorija se ponavlja.
Dakle, usađivanje mržnje NE, očuvanje pamćenja DA
Očito nisi shvatio ako misliš da to ima veze s toime tko je danas Hrvat.
Evo, da ti pojasnim:
1. Učiš dijete da su ustaše grozni zločinci
2. Učiš dijete da je npr. Milanović (SDP) ustaša
3. Učiš dijete da su danas jedno 95% Hrvata ustaše
4. I onda to dijete sretne nekog Hrvata / ustašu i zna ovo:
- takvi kao ovaj su klali nevinu dijecu
- da li da se osvetim?
- ne smijem se osvetiti, završim u zatvoru
I od tog klinca nastaje frustrirani debil.
.
Okej, naravno da je to sasvim egzaktno, ali ti ovime u usti koš trpaš srpskog vojnika u četnicima ili partizanima, ubijenog u borbi, i ubijeno dijete u logoru.
No dobro, i Savo Štrbac u isti koše stavlja sve ubijene u Oluji, bez obzira je li civil ili vojnik RSK.
Demografski je to OK, ali politički je potpuno besmisleno.
Nemci su u 2. sv. ratu ubili 20 MILIONA Rusa.....
Hej, 20 miliona.....!
I to se zna.....Zna svako rusko dete....
Ali, Rusi NE SEJU U SVAKOJ PRILICI mrznju prema DANASNJIM Nemcima....
Rat je BIO I PROSAO...
Eno je Merkelova kod Putina....
A STA SRBI HOCE DA RADE?
Руси се не одричу своје историје. Јасно и гласно називају ствари правим именом и тачно знају ко су и шта били Немци.
Не прихватају прекрајање историје које је данас је данас на делу. .Зато врло пажљиво воде своју државу;не дозвољавају геј параде, све НВО које се финансирају из иностранства сматрају страним агентима, јачају одбрамбену способност, значи пазе како и на којим вредностима васпитавају младе генерације.
То исто би требало и Срби да чине.
Учиш дете да су хрвати клали Србе 1914 -1918.
Учиш дете да су хрвати клали Србе 1941-1945.
Учиш дете да су хрвати клали Србе 1991-1995.
И када то дете порасте и сретне хрвата ЗНА да мора да се ЧУВА и да већина хрвата му не мисли добро.
И мене је то збуњивало некада...А гледај Божји промисао у овоме...Сада су сви ти људи мученици код Бога који се можда не би спасили да нису умрли таквом мученичком смрћу..сада ти Божји мученици приносе Богу молитве за нас (да није тако вероватно би нас одавно изравнао неким земљотресом...)...а усташки олоши доле у паклу подгревају термалне изворе у Србији за што боље бањске услове и успешнију туристичку сезону...али свакако треба да урадимо све што је до нас да се то лудило не понови...
Pa da, i moji domicilni retardi na isti način uče svoje male retardiće: Srbi su klali Hrvate 41-45, Srbi su klali Hrvate 91-95, čuvaj se kada sretneš Srbina.
Potvrđuješ moju tezu da je to najbolji način da ti dijete bude retardirano.
To isto i Srbi trebaju da rade...
A ne da u svakoj prilici SVE Hrvate nazivaju ustasama, da pricaju kako ce da ih kolju, da ih gledaju sa mrznjom u svakoj prilici, da time truju decu...
Karikiraš. I to žestoko. Milovanović je samo teška budala.

To isto i Srbi trebaju da rade...
A ne da u svakoj prilici SVE Hrvate nazivaju ustasama, da pricaju kako ce da ih kolju, da ih gledaju sa mrznjom u svakoj prilici, da time truju decu...
Ali, Jeremija, Hristos je spasitelj celog ljudskog roda, a ne samo Srba, na uštrb Hrvata ili obrnuto...
Ja sam, recimo, tu priču za Međugorje objašnjavao jednom svom prijatelju Mađaru čija je verenica, posvećena rimokatolikinja išla u Međugorje na poklonjenje.
Koja je to sablazan, to je neverovatno.
Rekoh ti lepo da je po većini istraživanja broj stradalih u Jugoslaviji u II svetskom ratu oko 1-1,1 milion.
Ako je to tačno, ne treba ti mnogo pameti da zaključiš da je nemoguće da je samo u Jasenovcu ubijeno 600.000 ljudi.
U industrijskom ubijanju u Aušvicu se procenjuje da je stradalo između milion i milion i sto hiljada.
A ti logori nisu za poređenje. Ustaše su uživale u ručnom radu.
Написах ти у претходном посту, сами Хрвати се диче усташким знамењем, не појединци, све уз државни благослов.
A zašto pnda piše da je ustaša, u najtiražnijem srpskom magazinu?
Pa i svi forumaši iz RH na ovom forumu su isto tako proglašeni ustašama, osim naravno KESHa koji je redikul sam po sebi.
Pa reci ti meni: jel zabranjeno ubiti ustašu?
Jel grijeh ubiti ustašu?
Jel ubiti ustašu znak pravednosti?
Nije tebi lako.
Kako da utvrde kada se nije smelo pričati, a ni pominjati da su ljudi pobijeni?
To je trebalo da ostane "pokriveno" u stilu - dogodilo se idemo dalje.
Srbima je bilo usadjeno da ne govore da su Srbi, da iz nekog razloga ne bi uvredili druge...
Prećutno je bilo da su Srbi to "zaslužili " pa da ubuduće ne izazivaju svoje komšije
Inače od muslimana koji su počinili zločine vrlo malo njih je odgovaralo ili gotovo niko.
Једно је шта уче, а друго су чињенице.
Када будеш поставио слике хрватске деце из српског логора имаћеш право да коментаришеш.
Super je što ste ovakvu temu preveli na smajliće i simpatično prepucavanje...
Jesi li čuo da su se partizani, četnici i ustaše igrale rata?
U tih milion su i stradali pripadnici ovih vojski, ali i klasni neprijatelji postreljani 1944-45.
I bilo je milion i trideset hiljada stradalih.
Tek danas se vidi koliko zlo je učinjeno srpskom narodu ne samo u toku rata, već i posle rata preuveličavanjem brojeva stradalih.
Talentirani, ti bi kao Vukovarac (ili di si već), svoju djecu trebao voditi na Ovčaru i pričati im da su te ranjenike poklali Srbi, jel tako?![]()
Činjenice se znaju, i to sve činjenice: ono što jest različito je interpretacija: npr, možeš reći da su ustaše odgovorni za Jasenovac, kao i što možeš reći da su Hrvati odgovorni za Jasenovac.
I jedno i drugo je činjenica jel tako?
- - - - - - - - - -
A ti bi na političkom pdfu Krstarice očekivao ozbiljnu raspravu?
Ne znam kako da ti to nježno kažem, ali najveći zločini ljudskog roda su učinjeni u ime boga, ili bogova.
Zašto te ovo čudi? Vjernici su u 99,9999% slučajeva opasni licemjeri.