gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
WithdrawnWater:kad je neko bezobrazan ja odbrojim do 10 u sebi i nasmesim se
...e tog brojanja do 10 nikad se ne setim kad mi treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:kad je neko bezobrazan ja odbrojim do 10 u sebi i nasmesim se

Probaj da pricas o tome pa ce te optuziti da si frustrirani manijak i ko zna sta jos... Mozda nece na ovoj temi, ovde ce te zastiti WW, ali otisni se po forumu sa tim pricama i videces sta ce ti se desiti. Ne zele ljudi da vide sebe, gledaju samo druge i njihove krmeljive oci.shaddow:Izgleda da je ova tema u stvari mesto za pražnjenje stresa. WW nemoj da se nerviraš, ovo što je ovaj "blue eyes bg" napisao, očigledno je bio smišljen pokušaj da te isprovocira. Ne znam zašto. Možda ste se nešto ranije kačili.
Ali mene fascinira potreba nekih ljudi da po forumu pljuju po svakom ko im naleti. Valjda to ne mogu u stvarnom životu, pa se nivo stresa akumulira. Onda im valjda forum dođe kao poligon za pražnjenje, gde skriveni iza svog nika mogu da lupetaju šta god hoće. Možda bi o tome trebalo razmišljati i sa stručne strane. Svakako da je to tema za sebe.
WithdrawnWater:Ra-ta-ta: tebi se posebno izvinjavam jer sam slucajem nesretnih okolnosti trajno izbrisala tvoj post revidirajuci banovanog korisnika i njegov tekst. Cenim da ces pomisliti kako slucajnosti ne postoje pa ni slucajne greske i da je namere bilo, makar u nesvesnom, pa pretpostavljam da je izvinjenje beskorisno, ali svakako se izvinjavam, kako god da to shvatis. U komentaru na taj tekst koga na zalost vis enema: drago mi je sto imas tako brilijantnog ginekologa (moze li preporuka? :shock: ) - sigurna sam da on kad izadje iz ordinacije posle 20 pacijenata dnevno, izadje na ulicu i sa blazenim osmehom na licu pusti da ga pljune svaki mamlaz u privatnom zivotu, za razliku od mene, sto rece plavooki, koja verovatno nista pametno ne radim, pa eto imam vremena i da dangubim po forumu, a uz to sam neuroticni nervchik, gresna mi dusa!. Nek je on ziv i zdrav (tvoj ginekolog, mislim, a i plavooki naravno), i zelim ti da sto duze ostane takav kakvim ga dozivljavas. Mozda ce se to tebi uciniti pateticnim i jadnim, mozda cak i smesnim, ali ja posle mojih 20 pacijenata (ili pre, sve jedno) ipak dodjem ovde, i pored onih sa kojima se usput posvadjam zbog njihove ili mojje ishitrenosti, njihovog bezobrazluka ili primitivizma, stignem ipak da pomognem tog dana bar jos jednoj osobi pored onih 20 koje vidim na poslu: ne smatram da mi za to iko ista duguje, jer to je moja dobra volja i moj izbor, i imam dobar razlog zasto to radim, ne smatram da iko treba da mi digne spomenik zbog toga i zabole me da ti pravo kazem ko sta o tome misli: ako je i jednoj osobi danas bilo bolje zato sto sam ja dosla ovde i ponudila joj neki odgovor, pomoc, ili prosto uho koje ce da slusa, meni je to sasvim dovoljno. Ne pricam o tome nikome, niti bilo ko sem mene i tog nekog zna ista o tome: i to je takodje moj izbor, jer to sam takodje ja. Da li je to nekom smesno, ili glupo ili mu se cini da ja ovde dangubim jer nemam sta pametnije sa svojim zivotom da radim - mene ne uznemirava.
Lexa je ostala uskracena za drugi deo tvog posta, pa ovim putem izvinjenje i njoj.

ra-ta-tat:Verovala ili ne, meni je zaista svejedno zasto si ti obrisala moj post. Prvo zato sto puno pisem, a moje forumsko ucesce nikako nije bitno za moj rad... a moje pravo pisanje ne samo da ljudi ne brisu, nego ga skupo placaju... tako da se ne uzbudjujem, ti ne mozes da izbrises ni mene, ni moje reci, niti moj uticaj na ljude. Ne opterecujem se tvojim motivima i skrivenim nesvesnim namerama... Daleko od toga da sam u zabludi da tu postoji nesto licno ... zaboga i ne poznajemo se. Posto znam kakav imas stav prema meni, tvoj postupak me i ne iznenadjuje. Smatram da si pogresila mesajuci se u raspravu izmedju mene i Lexe, misleci da sam ja neki zli element u sistematskoj akciji protiv tvoje sticenice. Tvoj postupak se ne razlikuje ni po cemu od izvikane Kory, ne vidim zasto si nju iskritikovala bez razloga. I ja bih bila uvredjena na njenom mestu i to sa punim pravom.
Posto zivim u inostranstvu ne verujem da ce ti moja preporuka ginekologa nesto znaciti, ali ono sto mogu da primetim (a tice se razlika izmedju lekara ovde i tamo) je da su oni mnogo manje u fazonu da su bogom dani, a mnogo vise su ponizni. On je zaista odlican doktor, ali cu morati da nadjem drugog za sledecu trudnocu jer je moj muz potpuno siguran da doktor flertuje sa mnom i ima necasne namere. U svakom slucaju, svaka tebi cast sto hoces bar jednom da pomognes na forumu, ali nije u redu da u toj misiji napadas druge koji mozda nisu bolesni, ali to ih ne cini manje vrednim paznje. Ti svakako imas pravo na svoje izbore, ali onda ne treba da se bunis ako ne dobijes necije postovanje. Nije lako biti profesionalan, nije lako trpeti necije uvrede, nicim opravdane... ali ti eto mozes bar da brises postove i lupas banove... ja ne mogu
 (po misljenju tvog muza, koji je verovatno - sta:  bezrazlozno paranoidan i ljubomoran tip?).  Eh.  Tako ti je to sa ginekolozima - imaju osetljiv posao koji daje mnogo moci;  sta ces.  Tako je i sa psihijatrima.  No jos nicija zena nije svog muza ili devojka momka naterala da me 'zameni'  Valjda oni ili nisu nenormalno ljubomorni ili ne smatraju da ja flertujem svojim polozajem i njihovim dragima.  MOra biti da je rec o beogradskoj ne-poniznosti pred necim sto se moc zove, sta li.....
 (po misljenju tvog muza, koji je verovatno - sta:  bezrazlozno paranoidan i ljubomoran tip?).  Eh.  Tako ti je to sa ginekolozima - imaju osetljiv posao koji daje mnogo moci;  sta ces.  Tako je i sa psihijatrima.  No jos nicija zena nije svog muza ili devojka momka naterala da me 'zameni'  Valjda oni ili nisu nenormalno ljubomorni ili ne smatraju da ja flertujem svojim polozajem i njihovim dragima.  MOra biti da je rec o beogradskoj ne-poniznosti pred necim sto se moc zove, sta li..... 
Limelight:Cesto citam komentare na zdravlju i generalno bih imala jednu zamerku na WW.Ljudi koji vam se obracaju su cesto preplaseni i ranjivi a vasi komentari cesto hladni i neodmereni.Znam da niste placeni da ovde budete fini ali mislim da vas profesija ipak na to obavezuje jer ovde niste u svojstvu automehanicara nego psihijatra kome se iako je prostor virtuelan ljudi obracaju (bar deo njih) sa stvarnim problemima.
 ... i mene stvarno ne zanima da se uvlacim dalje u ovo... i prethodni moj post na ovoj temi me je iscrpeo... nemam snage za ovakve price, besmislene su... budite pozdravljeni.
 ... i mene stvarno ne zanima da se uvlacim dalje u ovo... i prethodni moj post na ovoj temi me je iscrpeo... nemam snage za ovakve price, besmislene su... budite pozdravljeni.
 Sta cu.
  Sta cu. ).
 ). 
  Idi bre u Crveni Krst pa nek ti dodele misiju!  Ti ko drugi Mojsije....! Ej, svasta!
   Idi bre u Crveni Krst pa nek ti dodele misiju!  Ti ko drugi Mojsije....! Ej, svasta!

Evo da odgovorim, krajnje objektivno bez ikakvih zlih ili dobrih namera, prosto odgovaram na pitanje (nažalost to mora da se naglašava ovde).WithdrawnWater:A interesovanja radi - na koji moj komentar bi se ti namrgodila (od 3-4 na dve teme kojima je molim da prestane da stisava ljude i bude ujedinjene nacije)?

WithdrawnWater:Hm...ali zapravo - da li se stvarno nisi ljutila? (Ne ljuti te neciji bezobrazluk? Ok. Kako neciji bezobrazluk cini da se osecas - moras se nekako osecati, zar ne, neprirodno bi bilo da ne osecas nista? Doduse, mozes osecati NISTA, i pitati se onda gde su nestala osecanja i sta je sve u tom NISTA, ali kako se osecas kad je neko bezobrazan?). Mozda je taj neko zamenio tvoje osecanje (ako nije bilo ljutnje) - za ljutnju, prosto shvatajuci neadekvatnost svog reagovanja? Ali stvarno me zanima: kako si se ti osecala ako nisi bila ljuta? I ako jesi bila ljuta kako se to manifestovalo? I jos - da li i ti smatras ljutnju necim veoma negativnim, opasnim i ugorzavajucim (vidim da na zalost mnogo ljudi ovde ljutnju dozivljava kao nesto sto ima potencijal da nekako - unisti ili na simbolickom nivou receno - ubije, destruira sve oko sebe? :shock: ). Interesujeme to jer se taj mit ponavlja kod dosta raznih ljudi i u RL i ovde, mislim da je fenomen zanimljiv: naprosto, smatram da s eljutnja ne mora okrenuti u destruktivnu agresiju, da agresija nije per se losa (ako nije destrukcija), da ni ljutnja nije po sebi losa ali se jos od detinjstva dozivljava kao takva i nosi sa sobom krivicu ("Kako smes da vristis na mamu, ne-ne, kako smes da bacas igracke ne-ne, kako smes da budes ljut sto samo idem na posao i ostavljam te u obdanistu sa 17 mescei - ne ne!"). Od tog ne-ne, i te stalne krivice koju dete nosi zbog autenticnosti svojih osecanja, ljutnja se vremenom pretvori u tugu zbog bola koji nastane kada se nekome porice njegova autenticna potreba (da izrazi svoje osecanje primarno, a onda i svaka druga potreba). Onda se u zivotu kod nekih ljudi taj obrazac (neki bi ga nazvali i fiksirani gestalt mozda) 'biti ljut-nije dozvoljeno-dakle bol - nije podnosljivo-dakle tuzan sam', odnosno zamena autenticnog osecanja i potrebe necim sto je drustveno prihvatljivo a licno podnosljivo - pretvori vremenom u depresiju, koja nije nista drugo do velike agresije i ljutnje koja se u strahu od spoljnje odmazde okrece ka unutra i prema sebi, i pretvara u veliku nepodnosljivu i nesavladivu tugu i krivicu koja razjeda licnost coveka.....
Mislim na glas.....Ako neko zeli da se pridruzi bilo bi lepo. Shaddow ce imati sta da kaze na temu. Ako pak neko ima potrebu da se vraca na prethodne postove dodatnim komentarima, zaista ga molim neka otvori temu za kritike, necu je obrisati (ukoliko sadrzaj bude primeren i pristojan). Ovo nije stisavanje i mirovna mislija, vec samo pomeranje na adekvatnije mesto.

, suzdrzi se od koriscenja strucnih termina cije znacenje ne znas (ili koje ne umes da upotrebis); nemoj ih pogresno koristiti:  drugim akademskim gradjanima (kojih ovde, zamisli, jos ima) moze se to uciniti smesnim.  Ja cu ipak, iz kolegijalne i licne pristojnosti, smatrati da se radi o cistom lapsusu.  Ali za druge - koji barataju materijom - ne mogu da tvrdim....
, suzdrzi se od koriscenja strucnih termina cije znacenje ne znas (ili koje ne umes da upotrebis); nemoj ih pogresno koristiti:  drugim akademskim gradjanima (kojih ovde, zamisli, jos ima) moze se to uciniti smesnim.  Ja cu ipak, iz kolegijalne i licne pristojnosti, smatrati da se radi o cistom lapsusu.  Ali za druge - koji barataju materijom - ne mogu da tvrdim....