NECA15
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Gde si ti naucio nemacki ili italijanski(ne znam koji si ucio ili jos ucis,mislim bez skole)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste, slučajno je. Slučajno su Kant, Hegel, Marks bili Nemci.5) Učenjem nemačkog jezika učiš se i da analitički i logički razmišljaš. Nije slučajno upravo nemački jezik filozofije.
Jeste, slučajno je. Slučajno su Kant, Hegel, Marks bili Nemci.
Volela bih da čujem tvoje argumente za ovo učenje analitičkog i logičkog razmišljanja i zašto to važi za nemački a ne neki drugi jezik.
(Ovo su samo popularni stavovi o jeziku. To možete naći u svakom uvodu u opštu lingvistiku.)

) Jeste, slučajno je. Slučajno su Kant, Hegel, Marks bili Nemci.
Volela bih da čujem tvoje argumente za ovo učenje analitičkog i logičkog razmišljanja i zašto to važi za nemački a ne neki drugi jezik.
(Ovo su samo popularni stavovi o jeziku. To možete naći u svakom uvodu u opštu lingvistiku.)
Možeš li mi onda objasniti, kako sam već zamolila, zašto je i kako nemački uticao na razvoj tvoj analitičkog mišljenja i zašto to neki drugi jezik nije? Stvarno mi nije jasnoO opštoj lingvistici sam već poprilično informisan, zahvaljujem. To mogu biti predrasude, ali u njima ima i pomalo istine.
Možda je moj zaključak besmislen, ali mi se čini da je u mom slučaju zaista tako bilo. Svako učenje utiče na način našeg razmišljanja, pa i učenje jezika.