NECA15
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Izvini ,sta si htela da kazes pod to"najbolje da ti lepo sedneš i naučiš svaki jezik."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uvek mi to kazes(to je pametno)ali ja sam nedokazan!
Odlucio sam i kupio sav potreban materijal:
1.engleski jezik
2.francuski jezik
3.spanski jezik
4.nemacki jezik
5.grcki jezik

i zato ti kazem bolje je da pocnesh jedan po jedan i to obavezno uz strucno nadgledanje nekog prof. ili nastavnika ili u nekom kursu jer cesh ovako imati garant propuste i greshke.
JAo meni sa vama. Necko ni jedan jezik ne pocinji da ucish bez odlicnog vladanja engleskog u pisanoj i govornoj varijanti. KAda to savladash onda kreni na druge jezike!!!!

mislim da je prenatrpano i spojaeni su jezici koji se generalno teshko uce da valjai zato ti kazem bolje je da pocnesh jedan po jedan i to obavezno uz strucno nadgledanje nekog prof. ili nastavnika ili u nekom kursu jer cesh ovako imati garant propuste i greshke.
![]()
MNOGO SI POCEO DA SMARAS.NIJE BAS TAKO CRNO KAO STO TI MISLIS.JA SAD IDEM U TURISTICKU I MORAM DA ZNAM NAJMANJE 3 JEZIKA.KAD MISLIS DA NAUCIM,NECU SIGURNO SA 30 GODINA.![]()
Koliko gluposti u dve recenice5) Učenjem nemačkog jezika učiš se i da analitički i logički razmišljaš. Nije slučajno upravo nemački jezik filozofije.

nema potrebe da me vredash, ja ti samo zelim reci da bez engleskog i perfektnog poznavanja istog ucenje drugih jezika je skoro pa nepotrebno jer je engleski obligatoran u svakoj zemlji kao prvi strani jezik.

Ih nepotrebno.Pa nije samo engleski jezik toliko povlascen...![]()
pa da nije toliko povlascen ne bi bio obligatoran u gotovo svakoj zemlji kao prvi strani jezik, niti bi se izucavao na vecini fakulteta kao predmet.

Molim te, nemoj da lupas da je u svakojzemlji prvi strani jezik.MOzda jeste drugi,ali prvi ne sigurno(samo u nekoliko njih gde su britanske kolonije je prvi)![]()
Ponovo pokazujesh koliko ne znash. NAvedi mi to koje su zemlje koje nemaju engleski kao 1. strani jezik. A koje nemaju? Ili je to 5-10 zemalja? Usput nisam rekao da je u svakoj zemlji obligatoran vec u gotovo svakoj. Ne izvrci moje reci.
Zbog svoje frustriranosti ovim jezikom, kojeg inace traljavo znash ne treba da ga nipodoshtavash.