Stranci ili prijatelji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zašto ne bi nekog zavolela?
...mada je to druga tema...
Broj muškaraca koji bi mogli da prođu samo za sex je nešto veću nego oni sa kojima bih reazumno želela da mi bude pravi partner. Jedini razlog.
Medicinski svakako seks produžava život, leči ženske probleme i hormonski status, ne valja biti bez
Pa kad se saberu ta 2 razloga eto.

Broj muškaraca koji bi mogli da prođu samo za sex je nešto veću nego oni sa kojima bih reazumno želela da mi bude pravi partner. Jedini razlog.
Medicinski svakako seks produžava život, leči ženske probleme i hormonski status, ne valja biti bez
Pa kad se saberu ta 2 razloga eto.
Daj sebi šansu. Ponekad je potrebno samo pustiti mozak na otavu i prepustiti sve vremenu.
Pa šta bude.

To što tebi kažem govorim i sebi. ;)

Poslovni partner me ne budi sa "Dobro jutro".
Ma....
Oni jednostavno ne shvataju da je to poziv za konekciju. A konekcija je veza .

Imam i ekstremnije primere, a nisam jedina. Recimo bio je dogovor samo sex, ali kad sam došla tamo držanje za ruku po celom gradu, grljenje cele noći, sex 8 puta, poljupci pored reke.. i posle tako par puta ja se zaljubim naravno i onda ide ono znaš previše si se emotivno primila, to je seks. Pa mislim....

Ako muškarac može i da se druži i da se grlimo i svršavano i spavamo zagrljeni a da se ne zaljubi, ja ne mogu. A kad mu kažem ovo iz teme, ali ako hoćeš da se ne zaljubim onda samo sex ko na filmu, nema intimiziranja. I onda se skoro nikom ne dopada ta ideja

Ma....

Imam i ekstremnije primere, a nisam jedina. Recimo bio je dogovor samo sex, ali kad sam došla tamo držanje za ruku po celom gradu, grljenje cele noći, sex 8 puta, poljupci pored reke.. i posle tako par puta ja se zaljubim naravno i onda ide ono znaš previše si se emotivno primila, to je seks. Pa mislim....

Ako muškarac može i da se druži i da se grlimo i svršavano i spavamo zagrljeni a da se ne zaljubi, ja ne mogu. A kad mu kažem ovo iz teme, ali ako hoćeš da se ne zaljubim onda samo sex ko na filmu, nema intimiziranja. I onda se skoro nikom ne dopada ta ideja

Ili ne znaju razliku ili ne znaju šta žele.
Kao što sam gore napisala - ili ili.

Meni je poprilično sve jasno i nije dumanje.
Na forumu želim da vidim da li će iko nešto napisati iz svog iskustva, da se ogledam u tome.
Osobe koje žele samo seks su osobe koje već imaju nekoga.
Malo je onih koji ne žele da se vežu barem malo. Čim ima to malo od samo pukog seksa nema ništa.

Kako je meni moj muž davno rekao - Čovek nije stvoren da bude sam.

Samoća je retko izbor.

Ili ne znaju razliku ili ne znaju šta žele.
Kao što sam gore napisala - ili ili.
Jednostavno, mogu tako da rade sa nekom a onda sa nekom drugom npr. Ili da ne osećaju vezu. A žene ne mogu, govorim o većini po difoltu.

Dakle, ako hoćeš da mi bude svejedno što ćeš narednog vikenda biti sa drugom, onda sex i nema tog druženja grljenja i ostalog zbog čega se stvara telesna hormonska konekcija.

Desilo mi se jednom da se takav odnos pretvorio u vezu. Dužu vezu.

Drugi put, kada sam razmišljala da li da započnem takvu vezu i kada je krenulo prvo "Dobro jutro", "Kako si?"... odmah sam se povukla.

Možemo mi da mislimo da nešto hoćemo ali naši postupci pokazuju i dokazuju nešto drugo.

Mda, a jednom sam baš probala pre više godina kako će to da ide. Nije za vezu, ne dopada mi se kako živi,čime se bavi , mentalno . Ali baš zgodan prijatnog mirisa. Isto kaže on samo sex. Ok.

I ujutru on piše lepo je bilo srce, osmeh ne odgovaram celog dana. Posle 4, 5 dana opet se videli i tako na svakih 5 dana.. bez komunikacije ,bez spavanja tamo, bez poljubaca i grljenja after.. super, nisam zaljubljena. Međutim, posle 10tak puta ništa.. tačno se osećali kako je nezadovoljan što nema komunikacije i on o... Tačno je bio nezadovoljan što sam hladna.

Pa mislim stvarno
Ok.

U takvu vezu mogu da uđu samo osobe koje su istog statusa - zauzete, nemaju stalno prebivalište - uvek su na putu, bez slobodnog vremena... Ako je jedna strana slobodna (u svakom smislu) - od toga nema ništa.
Pa ja sam to uvek imala sa slobodnima,јеr ne dejtujem zauzete, busući da ni ja nisam zauzeta, tu asimetriju ne volim

Ali da, to je najbolje kad su oboje već sa nekim drugim u vezi, onda im je to samo avantura i ništa drugo, imaju druge aspekte u životu

Pa ja sam to uvek imala sa slobodnima,јеr ne dejtujem zauzete, busući da ni ja nisam zauzeta, tu asimetriju ne volim

Ali da, to je najbolje kad su oboje već sa nekim drugim u vezi, onda im je to samo avantura i ništa drugo, imaju druge aspekte u životu
E pa to!
Takođe, zauzeto je zauzeto.
Kada je zauzeto sigurno je ali ako je zauzeto nije za mene.
Obrni - okreni - skoro je pa nemoguće biti u takvoj vezi, sve se svodi na teoriju jer se vraćamo na početak i "Dobro jutro".

Možda ono prepuštanje i nije loša opcija.
Videćemo.

Ma....

nena tu da se shvata ili ne, njemu je bilo zabavno, glumili ste par, ti se primila, on se zabavljao. I ja sam imao slicne situacije, kao zaljubi se, pa sta ti nije jasno, sprdamo se samo

E, sada, kako da budem sigurna da taj nepoznati bez razgovora i zagrljaja nije rasadnik venericnih boljki ili davitelj zenskih vratova?

Mnogo mi to rizicno zvuci.

Radije bih da se nesretno zaljubim nego da me zadavi u nekom stanu bogu iza usiju, u stanu coveka kojeg niko nikada ne bi doveo u vezu sa mnom.
To je raj za onaj Madonin spot Bad girl...sve je okej dok ne naletim na manijaka.

Back