Stranachko opredeljenje sexualnog partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto,to je ono o cemu pricam...nemas vise nista da kazes,i hvala sto si mi potvrdila sumnje iz prethodnog posta :D

inace juce na birackom mestu dosao u popodnevnu smenu neki mladi radikal, realno super izgleda,dobro gradjen visok,lepe crte lica...sve sve,iako uopste nije moj tip.i sve je bilo super (za gledanje) dok nije krenuo da prica...a spika je bila sledeca...seselj je najbolji,aaa pobedicemo,jao koliko listica imamo ( a pukli na nbg :lol: ),jao seki ovo je za tebe...najbolji smo...bla bla...truc...korac ima decka....aaa onaj je dzanki sigurno...bla,bla truc....seki,toma,seki,toma :heart: aaa mi smo robovi u nasoj zemlji,moraju radikali da nas oslobode...bla truc...seki toma seki toma :heart: ybt lik nije zaklapao :neutral: ajde da je imao sta da kaze nego je tupio sve vreme o svom idolu :lol: :neutral:
i pomislih...o da,definitivno sam bila u pravu na onoj temi :lol:

a sto je lose kad je tip lep i glup....ono,gore nego zena :neutral:

Rekla sam,rekla..samo sto ocito ne citas sve moje postove,vec ono sto se tebi svidja..Inace nemam obicaj da cavrljam s ljudima koji malo misle jedno pa malo drugo,tj.u koliziji su sa samim sobom..stoga bye

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back