Jes vala, Srbuj Srbine makar slamu jeo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Можда.
Него, да ли се угасила Странка девизних штедиша?
Da budem dosledan Bob?Bobe - ostani dosledan drugom delu svog nadimka u ovoj situaciji.....![]()

Za ocuvanje integriteta i suvereniteta svoje drzave baz ljubljenja dupeta....ali sta ce oni....nisu progresivni....ne znaju da je sada sve u supku!
eto,to je ono o cemu pricam...nemas vise nista da kazes,i hvala sto si mi potvrdila sumnje iz prethodnog posta
inace juce na birackom mestu dosao u popodnevnu smenu neki mladi radikal, realno super izgleda,dobro gradjen visok,lepe crte lica...sve sve,iako uopste nije moj tip.i sve je bilo super (za gledanje) dok nije krenuo da prica...a spika je bila sledeca...seselj je najbolji,aaa pobedicemo,jao koliko listica imamo ( a pukli na nbg),jao seki ovo je za tebe...najbolji smo...bla bla...truc...korac ima decka....aaa onaj je dzanki sigurno...bla,bla truc....seki,toma,seki,toma
aaa mi smo robovi u nasoj zemlji,moraju radikali da nas oslobode...bla truc...seki toma seki toma
ybt lik nije zaklapao
ajde da je imao sta da kaze nego je tupio sve vreme o svom idolu
![]()
i pomislih...o da,definitivno sam bila u pravu na onoj temi
a sto je lose kad je tip lep i glup....ono,gore nego zena![]()
ti bi devojko samo da se svadjas i natezes,a nemas nista konkretno da kazes iz prostog razloga sto izgleda da slabo sta i znas.
dakle nadji nekog drugog koga ces castiti odgovorima iz prvog osnovne,meni nije zanimljivo.

))a ti izadji iz SRS-a, pa ce biti interesantno![]()
kud ćeš veće strasti od deljenja stanova, hebo sex to s nekim iz druge stranke![]()