gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ova Ravijojla izgleda piše iz kabineta Žarka Obradovića.Stručni saradnik SPS-a za prosvetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova Ravijojla izgleda piše iz kabineta Žarka Obradovića.Stručni saradnik SPS-a za prosvetu.

Могу замислити хитроногог кена тетиву...ma ovo se javlja lično Jelena Trivan ili Nada Kolundžija...mišovi se spremaju za bežaniju![]()

koji rad? otvaranje usta i mlataranje rukama?![]()
koji rad? otvaranje usta i mlataranje rukama?![]()
O, pa ti si redovnija na internet forumu, nego na poslu![]()

Не пратиш радњу фабуле!Kako pricas, ponasas se i potcenjujes, cini se da su tvoji nastavnici (ako si isao citavu osnovnu skolu) bili nemi. Svaka cast uciteljici koja je uspela da te nauci da pises...

Не пратиш радњу фабуле!
Тип се хвали да га је отац описменио, а да је за остало образовање користио само уџбенике!
Заиста је препун осећаја за филинг.

E sita se ismejah... A udzbenike i nastavna sredstva je odredio sam sebi, isto kao sto je diplomu osnovne skole ispisao sam sebi...Мене и даље брине необразованост многих саговорника.
Преговори су, наравно, ценкање шта би друго?
Тражи се толико, они нуде толико, нађемо се негде ,,на средини''... Тако је у сваком послу.
Изненађује ме то што ово не знају и они који се фурају да су неки фактори у приватном сектору, да су студенти економије, права... Па, и у праву је тако, и свуда! То је нормалан начин преговарања.
Једино могу да правдам тиме што им је крајњи (интелектуални) домет био пијаца.![]()

Па ви не преговарате у приватном сектору, него покушавате да черупате буџет.Преговори су, наравно, ценкање шта би друго?
Тражи се толико, они нуде толико, нађемо се негде ,,на средини''... Тако је у сваком послу.
Изненађује ме то што ово не знају и они који се фурају да су неки фактори у приватном сектору, да су студенти економије, права... Па, и у праву је тако, и свуда! То је нормалан начин преговарања.
O, pa ti si redovnija na internet forumu, nego na poslu![]()

Tacno, strajkovalo se i ranije, i zadnjih ko zna koliko godina, ko zna koliko puta... Mnogo mojih skolskih dana su potkacili strajkovi... Zar ti mislis da je to zato sto je stanje u prosveti dobro? Ako je ovo sto si napisao tacno, zaista mi je zao, a i zamolila bih te da mi svoje misljenje, kako sam ja, koja sam bila ucenik u vreme najvecih strajkova (moja skola je imala totalne obustave rada), uspela da magistriram, pored svih tih strajkova u to vreme? Da li zaista smatras da za neuspehe u svom zivotu treba da okrivis ljude koji se bore da njima, a samim tim i drugima, bude bolje? I jos mi nije jasno- zasto si se nadovezao na post koji nije upucen tebi? Da pojasnim: ja ni njemu nisam to rekla sa namerom da vredjam, vec sam konstatovala da ovde svako koristi pristojan recnik, sem njega. Mozes ti da imas suprotno misljenje od mene, da se verbalno suprotstavis, ali ne vidim nikakav razlog za vredjanje i omalovazavanje bilo koga i bilo cijeg rada. A on upravo to radi.nisam ni osnovnu zavrshio(( a kako da je i zavrshim kad su prosvetari shtrajkovali
![]()
ma neka ih, nek shtrajkuju, ko da nekog briga za to![]()
U privredi nije sjajno stanje,a plate radnika su niske.Nadgradnja kao da ne haje za sve to i u ovom teskom trenutku postavlja svoje maksimalisticke zahteve.
Jedini stav koji se moze ponuditi nasoj javnosti je da sve sto nije privreda treba ozbiljno staviti pod lupu i reformisati bez milosti, pocev od Skupstine,Vlade,pa do zadnjeg kurira u nekoj drzavnoj ustanovi.
Kada budemo sveli nadgradnju na pravu meru i skresali prevelike budzetske rashode moci ce da krene oporavak privrede i celog drustva.
Haha, pa briga je tebe i Gruzanina posebno. Redovno histerisete po ovoj temi.
U privredi nije sjajno stanje,a plate radnika su niske.Nadgradnja kao da ne haje za sve to i u ovom teskom trenutku postavlja svoje maksimalisticke zahteve.
Jedini stav koji se moze ponuditi nasoj javnosti je da sve sto nije privreda treba ozbiljno staviti pod lupu i reformisati bez milosti, pocev od Skupstine,Vlade,pa do zadnjeg kurira u nekoj drzavnoj ustanovi.
Kada budemo sveli nadgradnju na pravu meru i skresali prevelike budzetske rashode moci ce da krene oporavak privrede i celog drustva.

shto duze shtrajkujete manja vam plata![]()
Latisa, ti da si magistar ne bi radila u osnovnoj shkoli.![]()
Latisa, ti da si magistar ne bi radila u osnovnoj shkoli.![]()