keeway@unlimit
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
"Slabe i plašljive ljude STRAH nagoni da rade upravo ono čega se najviše boje." Andrić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ... ja sam mudrosslav ... mudros(t)slav(i) slavi mudrost ... mudroslav slavi mudro ... ja nikad nisam bio mudroslav.Tuzni_patak:Da li si onda mudroslav?
senoviti:koncept se gradi jer,paradoksalno-nedostaje koncept!
kad koncept postoji izvan sustine,koncept se tada moze i izgraditi...![]()
reddream:Po mom misljenju strah je zaraza za koju nema leka,problem je u tome sto se zaraza velikom brzinom siri....Jedna individua moze da je prevazidje...Ali siroke mase su i dalje zarazene...
Postoji tu jako puno stvari koje zahtevaju vremena u pisanju to mi vise nije toliko interesantno...senoviti:mase su mase..panika je njihov deo,tera ih kao krdo, ili ih ucauri u barustinu..
znanje koje ti treba je znanje o...tebi...medju njima...Covek se boji nepoznatog,pa tako i individua za masu moze postati izvor panike, ali to tek samo onda kad joj je njeno znanje postane bitnije od sopstvenog mira sa ljudima.... jer znanje je-svest, a to je stanje bez straha, ili barem bez panike... Nesto se dela... 8)
ops:Modruna:![]()
![]()
![]()
Добар си, Сеновити. И ближи си истини него што (можда) мислиш: љубав разгони страх, љубав и страх су обрнуто сразмерни: што више љубави, то мање страха, и обратно.![]()
Modruna:![]()
![]()
![]()
Добар си, Сеновити. И ближи си истини него што (можда) мислиш: љубав разгони страх, љубав и страх су обрнуто сразмерни: што више љубави, то мање страха, и обратно.![]()

Tuzni_patak:То није тачно.
Љубав не укида страх , само му смањује важност.
Наравно осим страхова који су везани за љубав.
Један од начина превазилажења страха је управо почетно смањење важности, љубављу или нечим другим и онда кад је значај смањен на подношљив ниво да би разум могао да функционише , онда рад на узроцима.....

Tuzni_patak:То није тачно.
Љубав не укида страх , само му смањује важност.
Modruna:Зависи колико је снажна та љубав. Ако је веома снажна, може буквално да убије страх.
Али ево још једне тврдње, овог пута дон Хуанове-- "ЈАСНОЋА поништава страх".
Из овога можемо извући закључак да је суштина сваког страха -- страх од непознатог. Дакле, ако то непознато претворимо у познато (у "јасноћу") онда ће и страх нестати, по логици ствари.