СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, svi se slazemo da je neodgovorno ne koristiti kontracepciju. Ali zar vi koji ste izricito protiv abortusa mislite da je jedino bitno u svemu ne abortirati? Sta je time rjeseno? Gdje su posljedice za tu djevojku/zenu? Fizicke i psihicke.A ako rodi i da na usvojenje, sta je time rjeseno? Djete kojem niko ne garantira zivot bez traume, za majku da ne govorim. Za oca takodjer. Budite realni. Zasto ne razmislite o tome da, AKO SE VEC DESI TAKVA SITUACIJA, da se sto prije abortira. Nekad ne postoje crno-bijela rjesenja. Tako je i abortus pitanje sa bezbroj ALI i AKO.

mene interesuje jel ko kad sproveo anketu u nekom domu za nezbrinutu decu sa pitanjem "Da li smatras da je majka trebala da te abortira?"

Nije baš tako. Ja nisam za abortus ako opciju, ali razumem za potrebom u određenim situacijama.
Ona ima drugačiji stav, pa ne bih to nazvao diskvalifikacijom. Da nije drugačijih razmišljanja, ne bi bilo potrebe za temom.

Ni ja nisam za abortus kao opciju. Kad to tako postavis. Isto mislimo. Samo sto se ja usudim reci da BIH to uradila (pod ovim i onim okolnostima i pretpostavkama) pa me zato osudjuju, jer nisam izricita. Realna sam.

Nije baš tako. Ja nisam za abortus ako opciju, ali razumem za potrebom u određenim situacijama.
Ona ima drugačiji stav, pa ne bih to nazvao diskvalifikacijom. Da nije drugačijih razmišljanja, ne bi bilo potrebe za temom.

Ni ja nisam za abortus kao opciju. Kad to tako postavis. Isto mislimo. Samo sto se ja usudim reci da BIH to uradila (pod ovim i onim okolnostima i pretpostavkama) pa me zato osudjuju, jer nisam izricita. Realna sam. P.S. hvala.

Ni ja nisam za abortus kao opciju. Kad to tako postavis. Isto mislimo. Samo sto se ja usudim reci da BIH to uradila (pod ovim i onim okolnostima i pretpostavkama) pa me zato osudjuju, jer nisam izricita. Realna sam.

Pa to radi stotine žena svaki dqan u našoj zemlji, nema potreba za osudom. Meni smeta kad žena to uradi više puta, tu prestaje moje razumevanje i počinje protivljenje.

Деки абортус врши трудна жена, а пилула за дан после(сутра :mrgreen:) се пије да не затрудни.

Pa ti napisa da zivot pocinje kad se spoje spermatozoid i jajna celija.

Pilula za dan posle ne sprecava spajanje celija vec sprecava usadjivanje oplodjene jajne celije u matericu tako da mu dodje neka vrsta pobacaja

Poslednja izmena:
Nije neodgovoran roditelj zato sto radja decu a ne zna kud s njim,neodgovoran je sto je stupao u seksualni odnos,da krenemo od pocetka.
Ako nije hteo dete nije ni morao da stupa u taj odnos vec da uplati boks,pocne da se drogira ili sto god.

Sa druge strane ne znam kako neko moze da ne zna sta ce sa detetom,pa da ga podize valjda.

Ma idi begaj!Ti se seksas samo kad oces dete?Jesi li ti zdrav?

Pa ti napisa da zivot pocinje kad se spoje spermatozoid i jajna celija.

Pilula za dan posle ne sprecava spajanje celija vec sprecava usadjivanje oplodjene jajne celije u matericu tako da mu dodje neka vrsta pobacaja
Размишљао сам о термину "зачеће". А да би се нешто зачело мора да се усади. :neutral:

Тако да сам ревидирао[SUP]тм[/SUP] :mrgreen: своје ставове, али и даље стојим при томе да абортус треба сузбијати јер је једно плод који се уништава абортусом, а друго семе. :neutral:

Ima milijardu reshenja,od najgorih solucija-kacenja roditeljima,pomoc bilo koga,ako niko nema imas nekretninu pa prodaj,ili se zaposli,ako to ne mozes kradi,prodavaj drogu solucija je milion i uvek se jedna nadje.

Samo bid dodao na sve ovo da je i najgora od navedenih opcija bolja od oduzimanja zivota ajd da kazemo fetusu.

Nekretninu nemas ili ne vredi mnogo,imas 17,skolu nisi zavrsio,a ako prodavas drogu,brzo ces tako balav u corku,ako krades i tad te jednom uhvate,i divan bi primer bio svom detetu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back