Ma idi begaj!Ti se seksas samo kad oces dete?Jesi li ti zdrav?
Ne,mada bi to bilo ispravno.
Zasto ja zbog toga ne bi bio zdrav,pa logicniji je da nije zdrav onaj ko se seksa a nece dete nego obrnuto,sto se tice zena pogotovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma idi begaj!Ti se seksas samo kad oces dete?Jesi li ti zdrav?
Nekretninu nemas ili ne vredi mnogo,imas 17,skolu nisi zavrsio,a ako prodavas drogu,brzo ces tako balav u corku,ako krades i tad te jednom uhvate,i divan bi primer bio svom detetu!
Pa dete je bogatstvo, zato se i rađa. A taj otac će u pakao.
I to ne samo sa sinovima, već i sa ćerkama, sa njima još više. One su te koje moraju da donesu odluku o seksu bez ili sa kondomom, u većini slučajeva.

Možda vaš (ko god bili "vi"?). Zašto bi dete koje živi van bračne zajednice bilo drugačije tretirano?
A zašto nisu pazili ako znaju da nemaju uslova za gajenje deteta? Uvek se kreće od želje i odluke. Ako si odlučio da ne koristiš zaštitu, moraš da budeš svestan i posledica, tj. odgovornosti koje one vuku. Bilo da je u pitanju abortus ili rađenje deteta.
A ako su roditelji mladi, odgvornost je i na njihovim roditeljima koji ih nisu dovoljno edukovali. Meni je pomoć roditelja (babe i dede) nešto o čemu se ne raspravlja, nešto prirodno i zdravorazumno.
ako bi mi se desilo ovo pod brojem 1 sve bi zavisilo od mog psihickog sklopa i jacine...mozda bih zadrzala i gajila to dete, a mozda bih ga dala na usvajanje...u svakom slucaju ne bih abortirala..
u slucaju broj dva bih u zadrzala i podizala to dete bez obzira sta muz mislio ili uradio...pa nije dete krivo sto sam ja varala muza...
Aman covece,desi se trudnoca i kada se koristi kontracepcija!

Kuku,ovde svi posteni i svi sveci veci i od samih svetaca,a jopet kod nas cveta industrija abortusa!
Аха дакле девојка није могла да бира да ли ће да затрудни, али може да бира да ли ће да роди... крајње ентересантно...![]()
Jeste,moze da bira,je l ti krivo?

pa ja pricam u svoje ime...da nije tako ne bi sad cekala cetvrto dete...![]()
Kakve to ima veze? Bismo li sad trebali zakljuciti da je neko od tih 4 bilo ono ups trudna sam? Pa i da je, nevazno je. Nikad ne znas sta te ceka u zivotu. Imas li zensko dijete? Sta ako ona sa 15 zatrudni? Nemoj sad garantirati da se to nikako ne moze desiti...
Kakve to ima veze? Bismo li sad trebali zakljuciti da je neko od tih 4 bilo ono ups trudna sam? Pa i da je, nevazno je. Nikad ne znas sta te ceka u zivotu. Imas li zensko dijete? Sta ako ona sa 15 zatrudni? Nemoj sad garantirati da se to nikako ne moze desiti...
Da se abortus zabrani sigurno ne bi zatrudnela ni njena ni nicija cerka sa 15 godina.
Veca je vjerojatnost, da. Ali ne mozes tvrditi da se ne bi desilo. Pa svi smo imali 15. I puno vise...
Naravno da ne bi, država propisuje obavezne vakcinacije dece, lekarske preglede i slično, o tim pravima žena treba misliti pre nego što se rašire noge...
Fetus je deo koji prestaje da bude posle 9 meseci, nije organ žene kao npr. bubreg ili sl. Da li taj vetus može da odlučuje da li će da se rodi ili ne???
Čija su to prava, gde je tu etika???
Suludo je ne primenjivati kontracepciju, pa sledeći put objasni mamlazu kako da stavi kondom , a ne da ga držiš za reč kako će prekinuti na vreme
pa ja pricam u svoje ime...da nije tako ne bi sad cekala cetvrto dete...![]()
Nekretninu nemas ili ne vredi mnogo,imas 17,skolu nisi zavrsio,a ako prodavas drogu,brzo ces tako balav u corku,ako krades i tad te jednom uhvate,i divan bi primer bio svom detetu!
Opet taj sovinisticki stav!![]()
Aman covece,desi se trudnoca i kada se koristi kontracepcija!
A nema i očeve gene, nije "deo njegovog tela"? I žena može da ubije nečije dete, zato što raste u njenoj utrobi?
Ne odlučuje zakonodavac o tvojoj materici, već ti. Koja je bila tvoja odluka kad nisi koristila zaštitu, već se prepustila užitku?
daleko bilo da zensko dete od 15 godina teram na abortus...znas li ti koliko je to rizicno?
Desavalo bi se,ali ako je takvih slucajeva danas godishnje 5000,sa zabranom bi ih bilo 5.
A tih 5 neka okajavaju svoje grehe kao svi drugi maloletni delikventi,ne pokusavam da budem surov ali je tako.
Jer,kada bi se donela zabrana posle prvih 10 koji bi otisli u corku drugacije bi roditelji uopste imali pristup prema deci jos od mnogo mladje dobi.