rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Krajnji rezultat isti - sprečavanje neželjene trudnoće.prvo se informisi sta je zapravo pilula za posle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krajnji rezultat isti - sprečavanje neželjene trudnoće.prvo se informisi sta je zapravo pilula za posle...
Krajnji rezultat isti - sprečavanje neželjene trudnoće.
Prosto nemam reči koliko ste fanatični u upotrebi izraza "ubijanje".tacno, SPRECAVANJE, a ne ubijanje vec zacetog zametka...
aurora5:tacno, SPRECAVANJE, a ne ubijanje vec zacetog zametka...Krajnji rezultat isti - sprečavanje neželjene trudnoće.
) се пије да не затрудни.Kamenovanje???
Jaoj!!!
Prosto nemam reči koliko ste fanatični u upotrebi izraza "ubijanje".
Prosto nemam reči koliko ste fanatični u upotrebi izraza "ubijanje".
ovom izjavom se diskalifikujes za dalju raspravu...
i ti trudna? i ja, ali nisam placljiva...![]()

Ne, nego njoj fali samopostovanja. Koliko vas ima ovdje koji nikad niste vodili ljubav bez kondoma? Ima li vas?

Da, svi se slazemo da je neodgovorno ne koristiti kontracepciju. Ali zar vi koji ste izricito protiv abortusa mislite da je jedino bitno u svemu ne abortirati? Sta je time rjeseno? Gdje su posljedice za tu djevojku/zenu? Fizicke i psihicke.A ako rodi i da na usvojenje, sta je time rjeseno? Djete kojem niko ne garantira zivot bez traume, za majku da ne govorim. Za oca takodjer. Budite realni. Zasto ne razmislite o tome da, AKO SE VEC DESI TAKVA SITUACIJA, da se sto prije abortira. Nekad ne postoje crno-bijela rjesenja. Tako je i abortus pitanje sa bezbroj ALI i AKO.
Krajnji rezultat isti - sprečavanje neželjene trudnoće.
Jaooo drugarice... sad svi zanju šta si radila.![]()

treba li sad da se stidim?![]()
Pa... da, i ja se stidim, a nisam u tome učestvovao.

Nije baš tako. Ja nisam za abortus ako opciju, ali razumem za potrebom u određenim situacijama.
Ona ima drugačiji stav, pa ne bih to nazvao diskvalifikacijom. Da nije drugačijih razmišljanja, ne bi bilo potrebe za temom.
Nije baš tako. Ja nisam za abortus ako opciju, ali razumem za potrebom u određenim situacijama.
Ona ima drugačiji stav, pa ne bih to nazvao diskvalifikacijom. Da nije drugačijih razmišljanja, ne bi bilo potrebe za temom.

Ne, nego njoj fali samopostovanja. Koliko vas ima ovdje koji nikad niste vodili ljubav bez kondoma? Ima li vas?

Ni ja nisam za abortus kao opciju. Kad to tako postavis. Isto mislimo. Samo sto se ja usudim reci da BIH to uradila (pod ovim i onim okolnostima i pretpostavkama) pa me zato osudjuju, jer nisam izricita. Realna sam.
Деки абортус врши трудна жена, а пилула за дан после(сутра) се пије да не затрудни.
Nije neodgovoran roditelj zato sto radja decu a ne zna kud s njim,neodgovoran je sto je stupao u seksualni odnos,da krenemo od pocetka.
Ako nije hteo dete nije ni morao da stupa u taj odnos vec da uplati boks,pocne da se drogira ili sto god.
Sa druge strane ne znam kako neko moze da ne zna sta ce sa detetom,pa da ga podize valjda.
Размишљао сам о термину "зачеће". А да би се нешто зачело мора да се усади.Pa ti napisa da zivot pocinje kad se spoje spermatozoid i jajna celija.
Pilula za dan posle ne sprecava spajanje celija vec sprecava usadjivanje oplodjene jajne celije u matericu tako da mu dodje neka vrsta pobacaja
своје ставове, али и даље стојим при томе да абортус треба сузбијати јер је једно плод који се уништава абортусом, а друго семе. 
Боље је и очинство од чистог убиства.
Ima milijardu reshenja,od najgorih solucija-kacenja roditeljima,pomoc bilo koga,ako niko nema imas nekretninu pa prodaj,ili se zaposli,ako to ne mozes kradi,prodavaj drogu solucija je milion i uvek se jedna nadje.
Samo bid dodao na sve ovo da je i najgora od navedenih opcija bolja od oduzimanja zivota ajd da kazemo fetusu.