- Poruka
- 16.439
Pa da kad je tolika srBkinnja sto ih ne hrani od srBske plate?
i kad ne bih imala da ih hranim sigurno ih ne bi ubila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da kad je tolika srBkinnja sto ih ne hrani od srBske plate?
Pare tu ne bi trebalo da budu problem.Nema tu para.
Pa ja zeno zivim svoj zivot i odgovaram za svoje postupke!Ko sam ja da se zgrazavam nad tudjim postupcima?Mogu imati misljenje o nekom pitanju,ali dalje me ne zanima.Boli me uvo da li ti ides ili ne ides na abortus.Sta ja imam od toga da ikome zabranim taj med.zahvat?Spasicu time Srbiju?Pa vrati se u Srbiju i zivi ovde sa coporom svoje dece,za koje sumnjam i da postoje,jer sve sto si do sad pisala nije ni blizu istine.
Па није ни жена сам себи направила то дете ,то је урадио мушкарац који није носио кондом .
Nisam rekao da drustvo ukine deo u bolnici za abortuse, kako li si samo izvukao takav zakljucak. Treba da ostane abortus legalan, pogotovo pri ovakvom stanju svesti i obrazovanja populacije, a da se radi na prevenciji i obrazovanju. A sto se mene licno tice, taj problem nikad niti je bio niti ce biti moj, jer sam svoju decu vaspitao tako da su oni sad, sto udati i ozenjeni ozbiljni porodicni ljudi, sto obrazovani i upuceni, jer sam im od prvih dana njihovih puberteta bio pruzio svu podrsku i pomoc, zena i ja smo s njima otvoreno razgovarali o svemu, pa i o ovim stvarima, tako da nikad i nisu doveli sebe u situaciju nekakve nezeljene trudnoce. I tako danas imam od ovih dvoje starijih troje unuka, zeljene, voljene i planirane dece, i Bogu hvala, koliko vidim, nece se zaustaviti na tome.Jednog dana ovaj problem može da posrtane tvoj ili moj, bojim se da će tada biti kasno za akciju?
Društvo ne treba da se brine, ok, onda neka društvo ukine deo u bolnici za abortuse, neka se ne brine o tome. Kakva logika.![]()
i kad ne bih imala da ih hranim sigurno ih ne bi ubila...
jaka si mit ti licnost kad decu nazivas coporom, sram te bilo...
jos jednom te pitam: kad te za sve ovo zabole uvo KOJI CES KUR ONDA NA TEMI????
Сигурно да имаш доброг супруга који те не ПРИСИЉАВА НА АБОРТУС као вечину жена
Da citam tvoje moralisanje,borcu za KiM!
To je poenta priče.ne znam sta ih sprecava, mada je to jedna dobra alternativa...
ali sta da se radi, kakva nam drzava takva i crkva...
ne preterujmo sad drugarice...slazem se da je to slucaj u nekim ruralnim predelima, ali ne kod vecine...
naprotiv, vise je abortusa u gradskim sredinama...
ne preterujmo sad drugarice...slazem se da je to slucaj u nekim ruralnim predelima, ali ne kod vecine...

Зар ти драга другарице мислиш да је у граду боље ,живиш у заблуди
Dakle,samo paori tuku svoje zene,ovi gradski jok?
A u seoskim ambulantama ne rade abortuse.
ispod casti mi je da odgovorim na ovo...ako su nam svi srbi kao ti, onda i treba da nestanemo....
molim te da mi se vise ne kacis na postove...nisi dostajna odgovora...
Pitanje... Jer se u provincijama bar 50% oabrtusa obavi kod neke "baba vračare" i đavo bi ga znao o kolikom broju se zapravo radi.ne preterujmo sad drugarice...slazem se da je to slucaj u nekim ruralnim predelima, ali ne kod vecine...
Ne,vecina Srba je uoravo kao ti,samo sede i prde!

ne znam, ja jos nisam cula da neku zenu muz silom tera na abortus...bar ne u gradu...
ne znam, ja jos nisam cula da neku zenu muz silom tera na abortus...bar ne u gradu...
Ja prvi put cujem da muskarci teraju zene na selu a abortiraju?!? Ja bih ispravio drugaricu kom. ne treaju muzevi vec momci koji nece da placaju alimentaciju.
Ja prvi put cujem da muskarci teraju zene na selu a abortiraju?!? Ja bih ispravio drugaricu kom. ne treaju muzevi vec momci koji nece da placaju alimentaciju.
Ja sam viđao i samohrane očeve.И мужеви ,знам једну жену која није хтела да абортира и он је убио од батина ,у градској средини,и она изгубила бебу .И на крају је и оставио и сада је самохрана мајка.мислим молим вас не понижавајте жене има хиљаду и милион самохраних мајки ја самохраног оца још нисам видела
Pitanje... Jer se u provincijama bar 50% oabrtusa obavi kod neke "baba vračare" i đavo bi ga znao o kolikom broju se zapravo radi.