СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja zeno zivim svoj zivot i odgovaram za svoje postupke!Ko sam ja da se zgrazavam nad tudjim postupcima?Mogu imati misljenje o nekom pitanju,ali dalje me ne zanima.Boli me uvo da li ti ides ili ne ides na abortus.Sta ja imam od toga da ikome zabranim taj med.zahvat?Spasicu time Srbiju?Pa vrati se u Srbiju i zivi ovde sa coporom svoje dece,za koje sumnjam i da postoje,jer sve sto si do sad pisala nije ni blizu istine.

jaka si mit ti licnost kad decu nazivas coporom, sram te bilo...

jos jednom te pitam: kad te za sve ovo zabole uvo KOJI CES KUR ONDA NA TEMI????

Па није ни жена сам себи направила то дете ,то је урадио мушкарац који није носио кондом .

Cak i da ne nosi nije kraj sveta, ali bilo bi pozeljno da nosi ! Da bi doslo do zacecepotrebna je izvesna kolicina sperme jednostavno neka ne ejakulira u nju. Sansa da se zatrudni je jako mala nego eto vole deca da se igraju.

Jednog dana ovaj problem može da posrtane tvoj ili moj, bojim se da će tada biti kasno za akciju?
Društvo ne treba da se brine, ok, onda neka društvo ukine deo u bolnici za abortuse, neka se ne brine o tome. Kakva logika. :eek:
Nisam rekao da drustvo ukine deo u bolnici za abortuse, kako li si samo izvukao takav zakljucak. Treba da ostane abortus legalan, pogotovo pri ovakvom stanju svesti i obrazovanja populacije, a da se radi na prevenciji i obrazovanju. A sto se mene licno tice, taj problem nikad niti je bio niti ce biti moj, jer sam svoju decu vaspitao tako da su oni sad, sto udati i ozenjeni ozbiljni porodicni ljudi, sto obrazovani i upuceni, jer sam im od prvih dana njihovih puberteta bio pruzio svu podrsku i pomoc, zena i ja smo s njima otvoreno razgovarali o svemu, pa i o ovim stvarima, tako da nikad i nisu doveli sebe u situaciju nekakve nezeljene trudnoce. I tako danas imam od ovih dvoje starijih troje unuka, zeljene, voljene i planirane dece, i Bogu hvala, koliko vidim, nece se zaustaviti na tome. :D

ne znam sta ih sprecava, mada je to jedna dobra alternativa...

ali sta da se radi, kakva nam drzava takva i crkva...
To je poenta priče.

Ako si protiv abortusa, onda učini nešto da tu pojavu sprečiš ili bar svedeš na minimum.
Ako želiš da se poveća natalitet u Srbiji, i ako želiš da mladi naraštaj vaspitavaš u hrišćanskom duhu, onda učini nešto po tom pitanju.

A ako ne činiš ništa, onda apsolutno nemaš prava da zameraš nekome bilo šta.

Kao na primer, čovek se davi, ti mu ne pružaš ruku da ga izvučeš iz vode, već mu držiš pridiku o tome što je uopšte ulazio u vodu kada ne zna da pliva. Ako nećeš da mu pomogneš, onda se bar skloni od njega.

Ja prvi put cujem da muskarci teraju zene na selu a abortiraju?!? Ja bih ispravio drugaricu kom. ne treaju muzevi vec momci koji nece da placaju alimentaciju.

И мужеви ,знам једну жену која није хтела да абортира и он је убио од батина ,у градској средини,и она изгубила бебу .И на крају је и оставио и сада је самохрана мајка.мислим молим вас не понижавајте жене има хиљаду и милион самохраних мајки ја самохраног оца још нисам видела

И мужеви ,знам једну жену која није хтела да абортира и он је убио од батина ,у градској средини,и она изгубила бебу .И на крају је и оставио и сада је самохрана мајка.мислим молим вас не понижавајте жене има хиљаду и милион самохраних мајки ја самохраног оца још нисам видела
Ja sam viđao i samohrane očeve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back