СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ama sta si ti zapela za te muzeve! ako zena iole ima mozga zna sta joj je ciniti i uvek nadje neko resenje...

Ја ништа не измишљам то је реалност ја овде говорим о женама ,а то је огроман број,које су приморане да изврше абортус .Према статистици више од 80 посто абортуса се деси у брачној заједници.

Poslednja izmena:
Ја ништа не измишљам то је реалност ја овде говорим о женам ,а то је огроман број,које су приморане да изврше абортус .Према статистици више од 80 посто абортуса се деси у брачној заједници.

pa zar majku mu bas sve zene u srbiji zavise od muzeva pa da slepo rade sta im ovi narede..nije to bas tako..

Za neželjenu trudnoću su uglavnom krivi jedan muškarac i jedna žena. Izuzetak je silovanje, gde je kriv isključivo muškarac.

Види ако мушакрац каже жени да ће да пази итд..И онда она остане у другом стању ,он је наговара на абортус .Мислим то је опште позната ствар јел се то сада правимо Енглези овде

Абортус подржавам само у случајевима ако се ради о нежељеној трудноћи као што је силовање и могућности да дође до деформитета. Абортус здравог детета је убиство!

Poslednja izmena:
Šta bi sa onim prethodnim? Nestade nagađanje?

Ако је по теби самостално зато што саме иду на абортус онда немам речи ,срамота је да мушкарац који их НАТЕРА на такав ГНУСАН ЧИН остане код куће или оде на утакмицу .Док жена проживљава пакао,не знам да се и један мушкарац појавио са женом на клиници

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back