СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И мужеви ,знам једну жену која није хтела да абортира и он је убио од батина ,у градској средини,и она изгубила бебу .И на крају је и оставио и сада је самохрана мајка.мислим молим вас не понижавајте жене има хиљаду и милион самохраних мајки ја самохраног оца још нисам видела

O,iznenadila bi se koliko ih ima!Sa mojom cerom u odeljenju je devojcica koja zivi sa ocem,a majka je nije videla par god.i ne pita za nj.

Ови сви овде мушкарци који су се расхуктали Жена оваква ,онаква ,абортира итд..Први би своју девојку оставили да остане у другом стању или би је наговарили да абортира и они нашли да попују ,бежи бре лицемерство

To ne znamo ni ti ni ja. Ali ti sa tim nemaš problem, voliš da nagađaš.

Жена је срећна када је мајка ,постоји нешто јаче између детета и мајке што отац никада не може да има .Жена носи то дете и везана је за њега ,мушкарац је тај у већини случајева који инсистриа на абортусу.Ко још данас пита жена шта жели ајде богати

Жена је срећна када је мајка ,постоји нешто јаче између детета и мајке што отац никада не може да има .Жена носи то дете и везана је за њега ,мушкарац је тај у већини случајева који инсистриа на абортусу.Ко још данас пита жена шта жели ајде богати

iznenadila bi se koliko je zena koje idu na abortus iz sebicnih razloga,karijere i sl...

Мушкарци треба да се еманципују како не би дошло до нежељене трудноће и то у раним узрастима
Treba da se emancipuju i muškarci i žene.
Ali, ipak to treba prvenstveno da urade žene.
Zašto?
E pa vidiš, ako prelazim preko pešačkog prelaza ja očekujem da je vozač emancipovan i da će stati da me propusti. Ali, ako nije emancipovan, može se desiti da će me počistiti sa tog istog pešakog prelaza. E pa, da se to ne bi desilo, ipak sam ja taj koji vodi računa o tome kako će da pređe ulicu.

Treba da se emancipuju i muškarci i žene.
Ali, ipak to treba prvenstveno da urade žene.
Zašto?
E pa vidiš, ako prelazim preko pešačkog prelaza ja očekujem da je vozač emancipovan i da će stati da me propusti. Ali, ako nije emancipovan, može se desiti da će me počistiti sa tog istog pešakog prelaza. E pa, da se to ne bi desilo, ipak sam ja taj koji vodi računa o tome kako će da pređe ulicu.

Жене су еманциповане довољно ,нама од пубертета брује о томе а ВИ СТЕ ПРОБЛЕМ !Нити сте еманциповани нити било шта друго као у каменом добу ,да Бог сачува

istina je da je balkan podrucje gde je zena u uglavnom podredjenom polozaju, ali ti ga drugarice bas pretera...po tvome ispada da se zena ama bas za nista ne pita...

Па оне које се питају за њих су феминистикиње ,молим те ово су озбиљне ствари .Проблем постоји АЛИ ЖЕНА НИЈЕ ЈЕДИНИ КРИВАЦ НИТИ ЈЕ КРИВАЦ

Па оне које се питају за њих су феминистикиње ,молим те ово су озбиљне ствари .Проблем постоји АЛИ ЖЕНА НИЈЕ ЈЕДИНИ КРИВАЦ НИТИ ЈЕ КРИВАЦ

pa niko nije rekao da je jedini krivac, daleko od toga, ali nije istina da se nista ne pita..

ja bih u svakom slucaju sve one muskarce koji ne koriste kondome a posle teraju zene na abortus kastrirala...

Први би своју девојку оставили да остане у другом стању или би је наговарили да абортира и они нашли да попују ,бежи бре лицемерство

Па шта би урадили, другарице Миро? Оставили би је да остане у другом стању или би је натерали да абортира? "Мало" сте ми нејсни...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back