- Poruka
- 202.975
Па није ни жена сам себи направила то дете ,то је урадио мушкарац који није носио кондом .
A ko je još pristao na to, možda neko deli sa njim odogovrnost? I zašto samo muškarac da koristi kondom, može i žena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па није ни жена сам себи направила то дете ,то је урадио мушкарац који није носио кондом .
Pitanje... Jer se u provincijama bar 50% oabrtusa obavi kod neke "baba vračare" i đavo bi ga znao o kolikom broju se zapravo radi.
И мужеви ,знам једну жену која није хтела да абортира и он је убио од батина ,у градској средини,и она изгубила бебу .И на крају је и оставио и сада је самохрана мајка.мислим молим вас не понижавајте жене има хиљаду и милион самохраних мајки ја самохраног оца још нисам видела
A ko je još pristao na to, možda neko deli sa njim odogovrnost? I zašto samo muškarac da koristi kondom, može i žena.
Nije baš tako, većina žena iz ruralnih krajeva dolazi u "Front" na besplatnu intervenciju, i vrati se kući isti dan.
Па да НАТЕРА ЈЕ МУЖ
To ne znamo ni ti ni ja. Ali ti sa tim nemaš problem, voliš da nagađaš.
Мушкарци треба да се еманципују како не би дошло до нежељене трудноће и то у раним узрастима

Жена је срећна када је мајка ,постоји нешто јаче између детета и мајке што отац никада не може да има .Жена носи то дете и везана је за њега ,мушкарац је тај у већини случајева који инсистриа на абортусу.Ко још данас пита жена шта жели ајде богати
To ne znamo ni ti ni ja. Ali ti sa tim nemaš problem, voliš da nagađaš.
Treba da se emancipuju i muškarci i žene.Мушкарци треба да се еманципују како не би дошло до нежељене трудноће и то у раним узрастима
iznenadila bi se koliko je zena koje idu na abortus iz sebicnih razloga,karijere i sl...
Ima ih. Pa? Šta da radimo sa tim ženama?iznenadila bi se koliko je zena koje idu na abortus iz sebicnih razloga,karijere i sl...
То је врло мали проценат веруј ми већина случајева се деси у браку
Treba da se emancipuju i muškarci i žene.
Ali, ipak to treba prvenstveno da urade žene.
Zašto?
E pa vidiš, ako prelazim preko pešačkog prelaza ja očekujem da je vozač emancipovan i da će stati da me propusti. Ali, ako nije emancipovan, može se desiti da će me počistiti sa tog istog pešakog prelaza. E pa, da se to ne bi desilo, ipak sam ja taj koji vodi računa o tome kako će da pređe ulicu.
Ima ih. Pa? Šta da radimo sa tim ženama?
istina je da je balkan podrucje gde je zena u uglavnom podredjenom polozaju, ali ti ga drugarice bas pretera...po tvome ispada da se zena ama bas za nista ne pita...
osnovati komisiju koja ce odlucivati ko moze na abortus a ko ne...
I šta onda? Žena jednostavno ne želi da bude majka detetu koje treba da se rodi. Kako ti možeš nju da nateraš da bude dobra majka?osnovati komisiju koja ce odlucivati ko moze na abortus a ko ne...
Па оне које се питају за њих су феминистикиње ,молим те ово су озбиљне ствари .Проблем постоји АЛИ ЖЕНА НИЈЕ ЈЕДИНИ КРИВАЦ НИТИ ЈЕ КРИВАЦ
Први би своју девојку оставили да остане у другом стању или би је наговарили да абортира и они нашли да попују ,бежи бре лицемерство
I šta onda? Žena jednostavno ne želi da bude majka detetu koje treba da se rodi. Kako ti možeš nju da nateraš da bude dobra majka?
Emancipovane dovoljno da odbiju seks ako muškarac odbije da stavi kondom?Жене су еманциповане довољно ,нама од пубертета брује о томе а ВИ СТЕ ПРОБЛЕМ !Нити сте еманциповани нити било шта друго као у каменом добу ,да Бог сачува