Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam mudre misli, trebaju mi za txt.što si na ljisu...?
...ovi što su došli da se zajebavaju, poželjno ništa da ne pišu...
što si na ljisu...?

teletekst...?![]()
Bio sam na ostalim pdf , pa svartih i ovde i ostadoh do daljnjeg .
Dok ne odleprsam negde drugde![]()

Čitam mudre misli, trebaju mi za txt.
Izdajice,znači mi smo ti samo usputna stanica ?![]()

tekst.
nas ovde meće u isti koš sa onima tamo...Izdajice,znači mi smo ti samo usputna stanica ?![]()

Ja sam to uvek otvoreno govorio , nema smisla da se sad nadjes iznenadjen i uvredjen![]()

nas ovde meće u isti koš sa onima tamo...
...

Ali biće te loš glas .Ljudi će pokazivati krišom prstom iza leđa i reći evo čoveka koji je izdao svoje a sada pokušava da bude ortak sa nama.![]()
)
A mene zanima koji su to pdf-ovi gde će dalje odlepršati? Pdf.Politika , pa tamo stalno traže sveže meso tj .žrtve .Pdf.Romantika -dosadno .Pdf .Žene ,tamo će ga raščerupati ko svinja mastan džak. Književnost?![]()

A mene zanima koji su to pdf-ovi gde će dalje odlepršati? Pdf.Politika , pa tamo stalno traže sveže meso tj .žrtve .Pdf.Romantika -dosadno .Pdf .Žene ,tamo će ga raščerupati ko svinja mastan džak. Književnost?![]()

Ja za svoje i krv dajemNisam izdajnik .
Sa tobom uvek interesantan razgovor (minimum dvosmislen)
Salu na stranu , pisem po malo svuda , a ovde za sada najvise![]()

A znači šaraš unakolo ,otvoren si za sve opcije? Ti si ko Rene iz Alo ,Alo ,malo sarađuje sa snagama Vermahta,malo sa francuskim pokretom otpora,malo sa Britancima,malo sa Gestapom..![]()

što si na ljisu...?
Da nije te zeMske ne bi bilo ni mene ovde