što...

ja brate u svojim prapočecima luto isto tako i vido da je ovde najživahnije, misim što bi vi urbani rekli kul..ustvari ovde je najkulje...nikad dosadno, buidala na svakom koraku, imaš skim da se zajebavaš, a onaj ko oće može nešto i da povali jel...:per:

Ko je bre urban? :eek:

Nemoj da se vređamo .Ja sam dete sa sela ,čuvo sam ovce,svinje i goveda .
flirt4.gif

nemam pojma..dosla sam sa politike ,mislim da ce ovo biti poslednji pdf pre nego odem,na ostale svratim ponekad...
smorila sam se a opet je navika gadna stvar

što si na ljisu...?

...ovi što su došli da se zajebavaju, poželjno ništa da ne pišu...

pa prvo sam doshla tamo nekad davno, u fazonu, imam ljubav imam seks, aj da vidim shta ovi pricaju ovdje...

pa sam se malo zadrzala jer su ebeni ludaci,
pa sam se onda krenula druziti s forumashima,
i tako...

sad sam ovdje, cisto navike radi, sa skoro svim bitnim ljudima se cujem preko ostalih fora...shta ja znam...

uglavnom nisam odvje da kresnem neshto, kresnula sam shta sam htjela :)

mene je ovde dovukao jedan forumas...uskoro sam upoznala neke super likove,ljudine...i ostala...nasla ljubav potpuno neocekivano...ono grom munja i tako to...jednostavno uzivam u druzenju sa svima njima...

Sedeo sam i citao vesti, posle posla, i pusio u kancelariji, zakljucan, jer nije dozvoljeno. secam se da je net bio uzasno spor. i mic po mic, nekako na krstaricu dodjoh, i dadoh sebi nick po imenu firme, i eto.citao sam forum bg. valjda nostalgija povukla. svratih i na ljis, secam se da je bila neka bundeva, struja i neka strujina ortakinja, ne secam se kako se zvase, da su stalno podjebbavali nekoga. tu sam i ostao zbog duhovitosti.

Back