Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je to ljubav života?
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
p valjda kad rodis dete
ljubav zivota je ona neka iz ljubav iz romana spisateljice Mirjam )))) a u stvarnom zivotu valjda ljubav prema nekim osobama koja nikada ne prestaje )))))
belo iz eurokrema )))))))))
ljubav zivota je ona neka iz ljubav iz romana spisateljice Mirjam )))) a u stvarnom zivotu valjda ljubav prema nekim osobama koja nikada ne prestaje )))))
Osoba sa kojom osećaš najveću dozu ljubavnih emocija - obostrano...a pri tom se i ostale kockice fino uklope.
Emocije se pogase a dvorac od kocikca raspadne, no
prava ljubav ostaje zauvek!