Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
Što je to ljubav života?
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
p valjda kad rodis dete
ljubav zivota je ona neka iz ljubav iz romana spisateljice Mirjam)))) a u stvarnom zivotu valjda ljubav prema nekim osobama koja nikada ne prestaje
)))))
![]()
ljubav zivota je ona neka iz ljubav iz romana spisateljice Mirjam)))) a u stvarnom zivotu valjda ljubav prema nekim osobama koja nikada ne prestaje
)))))
![]()
Osoba sa kojom osećaš najveću dozu ljubavnih emocija - obostrano...a pri tom se i ostale kockice fino uklope.
Emocije se pogase a dvorac od kocikca raspadne, no
prava ljubav ostaje zauvek!![]()