Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Jesi mu dala bonu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
Oduvijek me je zanimao taj fenomen pa bi voljela da mi netko pojasni.Da li je to prva ljubav ili posljednja,a možda neka između prve i zadnje.
Vjerujem da je to ona, gdje jedan od partnera umre... pa vjecno ostane u srcu, u lijepom sjecanju.![]()
Po tvom treba da riknem da bih bio voljen?
Ebeš ti to.
Šta će mi to onda... Tako i kad sam bio klinac, kukam ćaletu da mi kupi neku igračku, na kraju me prodje volja - a on baš tad reši da mi je kupi! E pa ebi ga matori kad nisi u toku, neću više kamion na baterije, oću štap za pecanje!
pa ne mora da bude ni prva ni poslednja...ni uspešna...valjda je to ona koja ostavi trajni pečat u našoj duši...koje se često setimo i budi fine uspomene kad se setimo...posle koje više ništa nije isto...
...neam pojma...
To je kad covek nauci da voli ,jednom zauvek, ne komplikuje vishe i ne preispituje, nego jednostavno voli, scem, dushom i telom.
to ne postoji...bajka u koju poveruju..trice i kucine
svako se voli razlicito
to ne postoji...bajka u koju poveruju..trice i kucine
svako se voli razlicito
Мудра жеМска![]()
Мудра жеМска![]()
To nije tacno vi nevernici![]()
nevernici?...jok...samo prosli...i sad cekamo vas da nas stignete![]()