- Poruka
- 26.434
zar ne kazu od viska ne boli glava?![]()
Реци то Станојки и Секули кад их Сисоје затекне на гомили..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne kazu od viska ne boli glava?![]()
kako znasНаша Анђа је душевно и смерно чељаде.![]()
Иначе би то биле жешће оргије![]()
takvi smo mi sa plavim ocimaЈавља ми се.![]()
Али твоје сестре немају ништа против. Штавише, наговарају те на то.
Razumem ja tvoju nezainteresovanost, ali je to stvar neke opšte kulture na ovim našim prostorima.-
Ako vi ne umete da čitate između redova, a to je da nekooga namerno ne zaniima sve to, onda kul![]()
Dever je muzevljev brat.Kada bih još znala šta su to dever i snaha i to... ne znam baš te porodične odnose
jel su rod ili nisu?
Kako onda ti nazivas te relacije?Šta sad, treba još da se pravdam šo ne znam te srpske nazive za sve i svašta? niti me zanima niti želim da znam. Niti mi je do sada trebalo u životu.
Nije dobar naziv.Tetak,strina ili ujna na primjer,ti nisu krvno srodstvo i kad kazes uopsteno rodjak,ne zna se ko je ko.Ma, ne vredi. Balkan hoće da ljude porobi u te porodične odnose, pa to ti je.
Lepo englezi kažu Cousin. Lepo i jednostavno. Rođak/rođaka, dobar naziv za sve.
Ne znam sta fali porodicnim odnosima?Znati šta je dever == porobiti u porodične odnose
Štra šno![]()
Mislim da je to već incest.Dragi moji moram da vas nesto pitam da li poznajete slučajeve da dever bude sa snahom?????? ŠTA MISLITE O TAKVIM GLUPOSTIMA ?
Bila sam na odmoru i čula sam da u našem kraju to postoji,još šokantnije da bude žena zna da joj muž bude sa ženom od brata kad muje dokazala da zna za to još je dobila po nosu....![]()
![]()
ne vredjaj.svingeri?
Hm treba razmisliti o jahanjuNe kaže stara izreka džabe, ne kudi konja kod nisi jahala![]()
To su njihovi običaji al kod nas se to zove bolest u glavicuo sam da kad umre albanac, njegovu zenu "nasledjuje" njegov brat,..........posto je tu zenu kupila njegova familija, ondak je ona familijarna imovina.
A da se ne bi qu.rvala, jer svakoj psiho-fizicki zdravoj zeni treba muskarac, ona postaje "ljubavnica" muzevljevom bratu i ostaje u kuci , to jest , u familiji svog muza. Detalje ne poznajem pa ako sam nesto i tresno, nek mi se oprosti.
Meni ova Prica u bilo kom obliku znaci samo jednoDragi moji moram da vas nesto pitam da li poznajete slučajeve da dever bude sa snahom?????? ŠTA MISLITE O TAKVIM GLUPOSTIMA ?
Bila sam na odmoru i čula sam da u našem kraju to postoji,još šokantnije da bude žena zna da joj muž bude sa ženom od brata kad muje dokazala da zna za to još je dobila po nosu....![]()
![]()