Kada je u životu najgore

KPCTAHK

Poznat
Poruka
9.312
U životu je najgore kad imaš gore, a ništa dole... Glava i noge te zabole ... Kažu, a lažu, da u ljubavi ima slasti - mene totalno upropasti...:hahaha:

UPROPASTI ME LJUBAV.jpg

Pa ja mislila pošto je na ljisu tema da je pitanje it te oblasti

Inače, najgore je imati neizlečivu bolest kao što je rak. Ali to je za druge podforume 🙂
Otvorio sam tu temu da bih izazvao osmeh, pozitivnu energiju i, naravno, da zaboravimo na sve što nas muči, boli i rastužuje ... Izvinjavam se, ako sam nekome izazvao nekakva druga osećanja, jer to mi, zaista, nije bila namera ...

Zašto ti je to problem? Kada se dve srodne duše osete i prepoznaju one se zapetljaju i stalno leptiraju ...Daljina im ništa ne znači, jer osećaji su od svega jači ...

Zapetljaju i leptiraju :) lepo rečeno

Međutim, nije lako , nedostaje neko čisto fizički, na to sam mislila, čuješ vidiš dodirneš, ne može da se meri sa daljinskom komunikacijom

Kako nije, zene tek preko 30 godina ili jos kasnije skontaju sta zele. Do tad padaju na jeftine fore ,garderobu itd.
a pa nije isto žena koja je čitala Hegela i koja zvera samo po radnjama i gleda cipele :mrgreen:

Mene u tim godinama da neko zadivi za sex morao je poznavati filosofiju, teoriju nauke ihahahj šta sve ne ! Znati knjige koje ja čitam, u to vreme mi je bilo važno da mi neko skroz uđe u glavu i razume sve što ja volim.

Tek posle 30 sam promenila kriterijume ! Ali, Kakve cipele, kakvi bakraći ! :)

a pa nije isto žena koja je čitala Hegela i koja zvera samo po radnjama i gleda cipele :mrgreen:

Mene u tim godinama da neko zadivi za sex morao je poznavati filosofiju, teoriju nauke ihahahj šta sve ne ! Znati knjige koje ja čitam, u to vreme mi je bilo važno da mi neko skroz uđe u glavu i razume sve što ja volim.

Tek posle 30 sam promenila kriterijume ! Ali, Kakve cipele, kakvi bakraći ! :)
Ali si promjenila kriterijume sa 30 godina?

Ali si promjenila kriterijume sa 30 godina?

Pa, kada sam ostvarila to što mi je bilo neophodno, nakon dve veze sa vrlo ozbiljnim ljudima koji su svašta znali, onda sam tu napunila životne baterije i počela sam da gledam druge stvari.
to su te faze u životu, nekad partnere biramo da bismo zaokružili neku priču u životu, nešto što nam fali recimo

Pa, kada sam ostvarila to što mi je bilo neophodno, nakon dve veze sa vrlo ozbiljnim ljudima koji su svašta znali, onda sam tu napunila životne baterije i počela sam da gledam druge stvari.
to su te faze u životu, nekad partnere biramo da bismo zaokružili neku priču u životu, nešto što nam fali recimo
To i mislim, imam osjecaj da zenama poslije 30te godina zivota tek upali lampica sta zele, dok se to kod muskaraca isto ,samo se mijenjaju igracje np zamijenis vodeni pistolj za sise, bicikl za motocikl itd ali sam uvijek volio dobre osobe sa humorom, humor mi je np uvijek bio dokaz inteligencije ne procitana knjiga o filozofiji.

To i mislim, imam osjecaj da zenama poslije 30te godina zivota tek upali lampica sta zele, dok se to kod muskaraca isto ,samo se mijenjaju igracje np zamijenis vodeni pistolj za sise, bicikl za motocikl itd ali sam uvijek volio dobre osobe sa humorom, humor mi je np uvijek bio dokaz inteligencije ne procitana knjiga o filozofiji.
mislim das nisi ukapirao. nije poenta u procitanoj knjizi.
Zena zeli da se osloni na nekoga, da joj bude ono frajer kakvog ona zeli. U tom dobu, napisala sam, palila sam se da mi neko udje u glavu, da rayume sta me yanima, da imamo ista interesovanja.. ako su meni bili dosadni iylasci i blabla priče, bilo mi je extra i sexy da posle kresa mi priča o svojim radovima iz elektromagnetiyma, o tome u čemu je možda Ajnštajn pogrešio, da mi objasni šta nisam razumela o metafizici, sve skupa da me nadopuni i ispuni, oduševljavala sam se starijim od sebe i mudrijim muškarcima. To vreme je daleko iza, ali nije u pitanju neka knjiga ili par knjiga već mentalni stav, mudrost, ozbiljnost, što uopšte ne znači da nisu duhoviti.. ne uproščavaj .

Najgore je to kad imaš nekoga ko ti prija u svemu, ali nije normalna osoba i od toga prosto nema ništa koliko god se trudio, a onda imaš i osobe koje su normalne ali ne bude ništa u tebi.

Znači da je možda okidač za emocije baš ta "nenormalnost".. može da nas pali nešto što ne prihvatamo racionalno kao dobro. To i jeste fora zadovoljiti razne aspekte sebe

mislim das nisi ukapirao. nije poenta u procitanoj knjizi.
Zena zeli da se osloni na nekoga, da joj bude ono frajer kakvog ona zeli. U tom dobu, napisala sam, palila sam se da mi neko udje u glavu, da rayume sta me yanima, da imamo ista interesovanja.. ako su meni bili dosadni iylasci i blabla priče, bilo mi je extra i sexy da posle kresa mi priča o svojim radovima iz elektromagnetiyma, o tome u čemu je možda Ajnštajn pogrešio, da mi objasni šta nisam razumela o metafizici, sve skupa da me nadopuni i ispuni, oduševljavala sam se starijim od sebe i mudrijim muškarcima. To vreme je daleko iza, ali nije u pitanju neka knjiga ili par knjiga već mentalni stav, mudrost, ozbiljnost, što uopšte ne znači da nisu duhoviti.. ne uproščavaj .
Sama zakljucujes da uproscavam ali ako zeni pricas o elekrtomagnetizmu nakon seksa ,sta da ti kazem,samo balavica se moze paliti na taj nacin koja je zeljna znanja ,svega tj. Ti favorizujes starije muskarce u tom periodu zbog finansijske i zivotne stabilnosti i nakon 30 trazis druge stvari ispravi me ako grijesim? Opet dolazimo na isto,nakon 30te trazis nesto drugo

Back