Stipsa ili ne?

ja krećem lično?
pa ti si prvi počeo da me vredjaš svojim postovima...

ovako,ja tebi odgovrim na ono što tebe zanima...a onda ti meni daš odgovor na ono što mene zanima a vezano za temu...

Pa ja znam da ti samo citas nesto sto ti se ne dopada a realno je..i to su odgovori samo upakovani u sarkazam..izvini ako ga ne razumes..pogledaj unazad gde ti postavljam pitanje a ti odgovaras pitanjem u kom sam ja fazonu..takodje sam te nesto prostije pitao zasto nisi ranije reagovala i prekinula ako vidis kakav je..pored toliko sponzorusa sigurno necemo osuditi jednog muskarca

i sad se stvarno pitam dal me voli zaista:roll:?

ne znam zašto je uopšte sa mnom ako se ovako ponaša...mislim,nisam ružna...al ne verujem ni da sam baš takva lepotica da ne može da nađe drugu...

ipak smo dugo zajedno...ne znam koji je pravi način za sve ovo...stvarno ne znam...

i pokušala sam da razgovaram sa njim o ovom problemu kao što su me neke savetovale...

a on mi je rekao..."čist račun,duga ljubav"

Chekaj ti kazesh da si zavrshila orjentalistiku, to znachi da imash mnogo godina da bi bila bash toliko naivna, sem toga rekla sai da imash i stan u Bgu. Missim...:roll: znachi da ne zavisish od tog dechka ich....ako ti smeta menjaj, al nemoj da kukash, jer niko na forumu ne moze da ti promeni situaciju osim tebe same.

i sad se stvarno pitam dal me voli zaista:roll:?

ne znam zašto je uopšte sa mnom ako se ovako ponaša...mislim,nisam ružna...al ne verujem ni da sam baš takva lepotica da ne može da nađe drugu...

ipak smo dugo zajedno...ne znam koji je pravi način za sve ovo...stvarno ne znam...

duso, evo jedne izlizane fraze - to sto te ne voli onako kako tebi treba, ne znaci da ne ne voli najbolje sto ume

mozda je to njegov...well, maximum
vazno je da si ti nezadovoljna, i to se racuna

ovde je jedino pitanje (iščitah celu temu) 1) hoće li ceo život da se patiš i nosiš debila na grbači (pošto bi treći bio bože sačuvaj) il ćeš da odje.bes ovog i nađeš nekog ko će stvarno da puštuje ono što radii I 2) jel ti važniji "seoski moral" i vaspitanje ili ti sama... kad ovo odgovoriš sve će ti se kasti... a dečko je em stipla em pijavica em mentalni plićak (ženski poaso ići u supermarket) i tako... a možda ti baš takav i odgovara... razni smo ljudi...

i da...neko me pitao...kad plaćamo račun po pola...plaćamo baš po pola...iako on uglavnom uzme nešto skuplje od moje kafe...

Čekaj, a zašto?
Da je situacija obrnuta ti bi odavno dobila etiketu sponzoruše... ali pošto je muškarac u pitanju onda se postavlja pitanje da li ti njega voliš i bla bla bla...
Gluposti!

P.S. Danas moj dragi kupuje lubenicu (ne nama, njegovim roditeljima) i prodavac nije imao da mu vrati kusur i moj dragi u mene:''Imaš 150 dinara?'' a ja :eek: Samo mi sevnula ova tema pred očima..... i onda dvoumljenje - da li da mu dam, ili da mu ne dam... šta ako mi ne vrati.... :think: :zcepanje: Naravno rekla sam mu da sutra ne dolazi bez lubenice :rotf:

ovde je jedino pitanje (iščitah celu temu) 1) hoće li ceo život da se patiš i nosiš debila na grbači (pošto bi treći bio bože sačuvaj) il ćeš da odje.bes ovog i nađeš nekog ko će stvarno da puštuje ono što radii I 2) jel ti važniji "seoski moral" i vaspitanje ili ti sama... kad ovo odgovoriš sve će ti se kasti... a dečko je em stipla em pijavica em mentalni plićak (ženski poaso ići u supermarket) i tako... a možda ti baš takav i odgovara... razni smo ljudi...

iz neba pa u rebra!

Back