ledena kocka
Obećava
- Poruka
- 63
neće da ti odgovori, džaba se pecaš =)
ko neće kome da odgovori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće da ti odgovori, džaba se pecaš =)

ja krećem lično?
pa ti si prvi počeo da me vredjaš svojim postovima...
ovako,ja tebi odgovrim na ono što tebe zanima...a onda ti meni daš odgovor na ono što mene zanima a vezano za temu...
i pokušala sam da razgovaram sa njim o ovom problemu kao što su me neke savetovale...
a on mi je rekao..."čist račun,duga ljubav"

i sad se stvarno pitam dal me voli zaista?
ne znam zašto je uopšte sa mnom ako se ovako ponaša...mislim,nisam ružna...al ne verujem ni da sam baš takva lepotica da ne može da nađe drugu...
ipak smo dugo zajedno...ne znam koji je pravi način za sve ovo...stvarno ne znam...
i da...neko me pitao...kad plaćamo račun po pola...plaćamo baš po pola...iako on uglavnom uzme nešto skuplje od moje kafe...
Samo mi sevnula ova tema pred očima..... i onda dvoumljenje - da li da mu dam, ili da mu ne dam... šta ako mi ne vrati....
Naravno rekla sam mu da sutra ne dolazi bez lubenice 

Zasto si ti sa njim?ne znam zašto je uopšte sa mnom ako se ovako ponaša...
hahah...vidiš da je tema više nego poučna![]()

ovde je jedino pitanje (iščitah celu temu) 1) hoće li ceo život da se patiš i nosiš debila na grbači (pošto bi treći bio bože sačuvaj) il ćeš da odje.bes ovog i nađeš nekog ko će stvarno da puštuje ono što radii I 2) jel ti važniji "seoski moral" i vaspitanje ili ti sama... kad ovo odgovoriš sve će ti se kasti... a dečko je em stipla em pijavica em mentalni plićak (ženski poaso ići u supermarket) i tako... a možda ti baš takav i odgovara... razni smo ljudi...
i pokušala sam da razgovaram sa njim o ovom problemu kao što su me neke savetovale...
a on mi je rekao..."čist račun,duga ljubav"