Stipsa ili ne?

Хајде, маните се спамовања теме, треба одговорити девојци.

Коцкице, не размишљај о томе колико си момака имала.
Можда је ,,трећа срећа''. :)
У сваком случају, изгледа да ви не функционишете најсрећније, и да су ручак и новци за изласке само кап у мору проблема...

Odlazak u market ženski posao???:hahaha: Već vidim kakva bi podela poslova bila da živite zajedno - ti bi radila sve, i bila srećna ako on nekad radi oko auta, ali da ga ti pereš, jer je perionica skupa:zcepanje:

A čekaj kocko, jel funkcionišete vas dvoje na drugim poljima, npr. u sexu :mrgreen: Ozbiljno, jel imate neki fizički kontakt, jel se mazite, sexate, ljubite, ili ste kao bračni par posle 30 godina ugovorenog braka? :think:

@ Kockice:

Ne mogu reci da sam procitao sve, previse je bilo postova a vremena ipak manje..

Medjutim, kada dvoje ljudi ima izgradjen odnos obicno postoji i komunikacija.
Ne znam da li vas dvoje to posedujete. Ako ste imali trebali biste je ponovo pronaci.
Ako niste imali.. ne znam, moje misljenje, koje naravno malo moze znaciti jer vas ne znam, je da veza nece imati "dobru" buducnost..

Mozda to koci i samu sadasnjost?
Ako ti imas strah od ostavljanja i skupljas problem u samoj sebi.. bojim se da se nece zavrsiti dobro po tebe.

Vidi, kada neko kaze da treba misliti na sebe, to moze zvucati kao veoma sebicna stvar u vezi. Ali to ne znaci bas to. Moze znaciti i da razmislis o svojim potrebama i razgovaras o njima sa svojim partnerom. Neka sredina bi se trebala pronaci ako za to ima kreativne volje..

Ako nema, opet slutim losu buducnost..

Razgovaraj otvoreno..
Da, mozes ga izgubiti. No, da li ga vredi i sacuvati u tom slucaju?

Takodje, ovo je samo moje misljenje, zvucis kao neko ko se ucaurio..
On radi, zivi sa cimerom i ne moze ne znati kako svet funkcionise. Razmisli o sebi i tvojoj poziciji u tome..

aman bre kockice da l si citava?
nikako da shvatim sta je to tako dobro kod njega kad vec kazaes da je dobar
uvaljuje ti se bez poziva?polako ali sigurno od tebe pravi robinju? cujes molim te odlazak u prodavnicu zanski posao
kod njega ili njegovih te ne zove,j.a.j.ari za kafu.......
patrijarhalno vaspitanje NIJE JEDNAKO dozvoliti drugom da od tebe pravi budalu
lepo mu kazes menza zatvorena,vidimo se nikad i kraj

uvaljuje ti se bez poziva?polako ali sigurno od tebe pravi robinju? cujes molim te odlazak u prodavnicu zanski posao

Само да болдујем! :ok:

A ja ovo :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ovako...bas me zanima kakvo misljenje imaju devojke i zene...mozda i neki muskarac...:)
zavrsila sam fakultet i sad sam u fazi trazenja posla...a moj momak(zajedno smo skoro 2 godine) vec par godina radi i nema losu platu...problem je sto kad izadjemo negde na najobicnije pice tipa kafe,trazi da platimo po pola...u pocetku nije bilo tako posto smo se smuvali kad sam ja jos bila student...i tada je on uglavnom placao...a sada mi trazi da i ja platim pola racuna iako imam manje novca nego kad sam studirala...tad sam jos i radila one promocije po prodavnicama,a sad ne radim vise...a sticajem okolnosti,imam svoj stan u Bg-u(a roditelji mi povremeno posalju malo novca)...a on dolazi radovno posle posla kod mene na rucak a nekada spava i danima tu...i sad ja da vas pitam...dal treba da mu trazim da plati pola iznosa za taj rucak kad vec on meni trazi da mu dajem pola za racun u kaficu...?:roll:
a da ne pricam da se retko kad seti da kupi sok il tako nesto...ne znam,al sve manje ga volim...sta vi mislite o svemu?
izvinite ako sam malo konfuzna:D
Momak ti je kreten!
To sto on radi, a ti ne znaci da on tebi treba finansijski da pomaze, tj. kupuje hranu i sl, a ne da ti trazi da placas pola racuna :dash::dash::dash:

sa ljudima koji su stipse ne mogu ni da se druzim a ne da budem u vezi...:neutral:
nemam problem da platim pice nekom, ali da se taj neko kod mene hrani, a u kafani mi trazi da platim pola rachuna i da sam pritom josh ja bez posla, a mi u shatro nekoj vezi :eek: mislim da bih ga oterala u tri lepe...

Back