Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.251
Inace, jesu li oni bojkotovali trgovine ili nemilice arce roditeljske pare, ne pise se nista o tom aspektu pokreta?Samo oni neka se bore a vi da sedite.

A i ti takodje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, jesu li oni bojkotovali trgovine ili nemilice arce roditeljske pare, ne pise se nista o tom aspektu pokreta?Samo oni neka se bore a vi da sedite.
WTF?Inace, jesu li oni bojkotovali trgovine ili nemilice arce roditeljske pare, ne pise se nista o tom aspektu pokreta?
A i ti takodje?
Cene su mnogo veci problem od korupcije, njom se obogati 1 ficfiric na 1000 trgovaca.WTF?
Ja jesam ali kakve to veze ima sa ovime?
Verovao ti ili ne, visoke cene znače i veću korupciju, jer viša cena donosi veći prihod državi od PDV i samim tim omogućava da se više novca pokrade.Cene su mnogo veci problem od korupcije, njom se obogati 1 ficfiric na 1000 trgovaca.
Ne znam da li ima Hrvata još u Srbiji ili ste ih onomad sve proterali.a kad ce Hrvati da se pokazu
Мени се ипак придремало...studentskim budjenjem naroda.
Да седну и договоре са Вучићем следеће (мој предлог);Дакле само конкретно, студенти савршено раде свој део посла, шта даље?
Slavicu... mislim da ona ipak ostaje.Да седну и договоре са Вучићем следеће (мој предлог);
Кога више неће да виде у посланичким клупама СНС, нити у Влади;
Kineze? Ajde da vidimo sme li iko da ih prozove postenoКога хоће да виде под истрагом;
To utvrdjuju institucijeУтврде законске рокове за истраге и хапшења,
Profesorima nista, trebalo bi im smanjiti plate, u suprotnom ostajemo banana republika.колико новца од повећања издатака за високо школство иде за студенте, а колико за плате професора.
Zapravo mislim da je većina ljudi kod nas neutralna ili tačnije drži se po strani.
Ovi što su na protestima su suštinski tu zbog neke podrške studentima i da iskažu svoju frustraciju sistemom.
E sada ono što sam primetio jeste da su ovi protesti bili prilično mirni, atmosfera je bila slobodnija i opuštenija, čak nisam ni nešto primetio da otpad razbacuju po gradu.
Ali sve to mi je nekako čudno jer sam očekivao više tenzija u masi...
Poslednjih par meseci sam viđao slučajeve gde ljudi toliko puknu psihički kada vide Vučićevu sliku na ulici ili kada ih neko iz SNS klike krene da podjebava na poslu, bude tu i napada besa i sukoba i davljenja...
Te ljude sada nisam primetio na ovom protestu, kontam da su negde po strani i da gomilaju te neke frustracije u sebi, kako će se te frustracije ispoljiti u jednom momentu me prilično interesuje...
Дакле, нису то деца већ млади људи који хоће праведнију Србију. Они још увек не знају како то да постигну, потребна је помоћ и рад експерата, а не емоције, сузе радоснице и остала паламуђења, школе такође треба да почну да раде јер је обустава контрапродуктивна. Дакле само конкретно, студенти савршено раде свој део посла, шта даље?
Npr. to bi ti uradio.
Već šta ti je volja...Да отворим блог ?
Već šta ti je volja...
Svako ima glavu...Значи ништа од здравога сељачкога утицаја на труло грађанство ?
Svako ima glavu...
Neznaju oni nijedan zanat, tako da im je jedina opcija fizikalisanje.sad im predstoji samo revolucionarni rad ili zanat...
Није потребна твоја сагласност ни за шта.Slavicu... mislim da ona ipak ostaje.
Kineze? Ajde da vidimo sme li iko da ih prozove posteno
To utvrdjuju institucije
Profesorima nista, trebalo bi im smanjiti plate, u suprotnom ostajemo banana republika.
Njima nece trebati, posto odustaju od studiranja.
Зато ја пазарим у Светофору.Redovno pratim cene i nesto nisam video neko smanjenje, osim price da su smanjene, a to meni ne znaci nista..
Izuzetak je Dis periodicno , univerexport nenajavljeno za nesto , i nekad i aman kratkotrajni lokalni , znaci vezano za neki objekat dnevni popust...
Ovo ostalo je manje vise sve u uzlaznoj putanji....uz obecanje da su snizene cene...valjda ce poceti da pisu i majke mi , kao garanciju u tim brosurama, posto ja snizeno ne vidim...
Svetofor je buvljak, nema svoju ponudu nego sta ko donese, kao humanitarna pomoc sta ima dobru cenu vrlo brzo nestane i ne dolazi vise...Зато ја пазарим у Светофору.
Неупоредиво су јефтинији од свих, квалитет робе солидан а роба на палетама, а мени није тешко да прошетам по хладном магацину, и покупим шта ми треба.
Опет су бољи од ове улицкане фукаре дерикожа.Svetofor je buvljak, nema svoju ponudu nego sta ko donese, kao humanitarna pomoc sta ima dobru cenu vrlo brzo nestane i ne dolazi vise...
Jesu , samo kao i svaki buvljak moras da pazis sta uzimas i to sto uzimas zapamtis da mozda vise neces imati prilike da uzmes....Опет су бољи од ове улицкане фукаре дерикожа.