Stigla su nam deca

Izbrojano u glavu! Snimci iz drona pokazuju koliko je tačno ljudi bilo na protestu u Kragujevcu
17000

I sta je plan ubuduce posle ovog fijaska haha

Nije bilo manje od 200 000 ljudi u toku dana sigurno koji su posetili skup, prvo skup je trajao 15 sati, na minimum 35 000 kvadrata, ni u jednom trenutku nije bilo manje od 50 000 ljudi a ljudi su dolazili i odlazili mnogi su se zadrzavali po dva tri sata. Skup u Mitovici se odvijao na malom trgu od 12 000 m2 gde maksimalno moze stati 20 000 ljudi.

Nije bilo manje od 200 000 ljudi u toku dana sigurno koji su posetili skup, prvo skup je trajao 15 sati, na minimum 35 000 kvadrata, ni u jednom trenutku nije bilo manje od 50 000 ljudi a ljudi su dolazili i odlazili mnogi su se zadrzavali po dva tri sata. Skup u Mitovici se odvijao na malom trgu od 12 000 m2 gde maksimalno moze stati 20 000 ljudi.
20.000 slucajnih prolaznika prodje Knez Mihajlovom dnevno.

што се тиче самог наслова теме, стигла су ''нам деца'' морам приметити да би и сам вучић позавидео на тој патетици.
Нису студенти ничији. него своји.
Izvini, mi učiteljice smo sklone tome da svoje učenike nazivamo "moja deca" . A neki od nas zaista imaju svoju decu, studente, koliko god to bilo nezamislivo vama.

Izvini, mi učiteljice smo sklone tome da svoje učenike nazivamo "moja deca" .
ма да наравно

патетика
A neki od nas zaista imaju svoju decu, studente, koliko god to bilo nezamislivo vama.
имам и ја своју децу а и своју ''децу''

ту ''децу'' сам у рату ур српској носио и на рукама вадећи их из села при најезди паша и усташа, а неке и ослобађали из обруча код озрена тамо знаш о том пишу многи протали и медији о чувеном пробоју и битки...
даанс ми та дјеца често се јављају оданде неки су и у србији ...

али тебе ће за ову моју ''децу'' буде брига колко и за лањски снег.

али нисам никад хтео да са тим патетишем.

студнети су своји а не ваши не поготово твоји.

а уитељице ако већ треба да помињу имају своје у нс бг и осталим градовима одакле су дошли у тај крагујевац.

ма да наравно

патетика

ту ''децу'' сам у рату ур српској носио и на рукама вадећи их из села при најезди паша и усташа, а неке и ослобађали из обруча код озрена тамо знаш о том пишу многи протали и медији о чувеном пробоју и битки...

а уитељице ако већ треба да помињу имају своје у нс бг и осталим градовима одакле су дошли у тај крагујевац.
Važi.

к
знао сам

ти да и мало имаш поштовања о српским борцима попут мене који су ишли у рс да крваре гаће са 20 година за наш српски род (а о немни то није прича ) не би се тако некултурно понашала и безобразно понашала са тим врло провоцирјаућим ''важи''

а после се питаш што ти овде немаш никакво поштовање скоро...

што се наслова теме тиче рекох лепо, вучић би позавидео на претераној патетици. стигла ''нам'' деца. :bye: :mazi:

к

знао сам

ти да и мало имаш поштовања о српским борцима попут мене који су ишли у рс да крваре гаће са 20 година за наш српски род (а о немни то није прича ) не би се тако некултурно понашала и безобразно понашала са тим врло провоцирјаућим ''важи''

а после се питаш што ти овде немаш никакво поштовање скоро...

што се наслова теме тиче рекох лепо, вучић би позавидео на претераној патетици. стигла ''нам'' деца. :bye: :mazi:
Važi.

ма да наравно

патетика

Обрати се ратним профитерима АВу Додику за све патње и муке своје и твоје деце

Ми саосећамо са вама који сте се намучили .. а ви штитите оне који су зарадили на вашој и нашој муци

tehenxqyqz381.jpg

Joj kad ti naprednjak priča da si naseo na propagandu
:lol:Колико сам ја напредњак, толико си и ти у праву, задрта жутаро...
Баш о овоме сам ти и говорио; та ваша фашистоидна идеја, да свако, ко не прихвати 101% те ваше мржње и беса одмах је напредњак, сендвичар етц- одвела вас је у ту илузију богом-даности да тумачите свима шта о чему и коме треба да мисле;:mrgreen:
е, тако ћете и Вучића да смените, ал' никад...:roll:
Пошунтависте од комуницирања само са својима, јбт...

Обрати се ратним профитерима АВу Додику за све патње и муке своје и твоје деце

Ми саосећамо са вама који сте се намучили .. а ви штитите оне који су зарадили на вашој и нашој муци

tehenxqyqz381.jpg
где их ја штитим ?

ако не замерам свом роду несретноме што је јуче за дневнице пошао тамо у митровицу ?

па јер сам свестан да тај род је под дужничким ропством кредитима многи су подстанари многи немају... преживљавају. ок неки су и са дна каце.
али суштина је мука и туга.

знају он ида је то све лажно и да ће ту лову коју њима дадоше власт поркасти свакако ... сигурно си јуче приметио да нема много аплауѕа скорон икако говорницима већ се не ретко чуо и звиждук...

оно што им замерам је оно бацање малих заставица Србиеј на гомилу после тог циркуса.
ѕа ту заставу сам ја а и многи крбарили гаће! понеси је кући стави у ркај ако ти баш смета али не бацај ни по коју цену та застава има велику цену!

то је јеидно што им замерам а да мрзим свој род не могу. то нема весе са снс финкционерима и лоповима који су их довукли за своју гуицу...

Back