Stigla su nam deca

:lol:Колико сам ја напредњак, толико си и ти у праву, задрта жутаро...
Баш о овоме сам ти и говорио; та ваша фашистоидна идеја, да свако, ко не прихвати 101% те ваше мржње и беса одмах је напредњак, сендвичар етц- одвела вас је у ту илузију богом-даности да тумачите свима шта о чему и коме треба да мисле;:mrgreen:
е, тако ћете и Вучића да смените, ал' никад...:roll:
Пошунтависте од комуницирања само са својима, јбт...
Нисам иправио конкретну расправу али истина, многи су задрти и усеру ми расположење и одушевљење било којом племенитом идејом у друштву. Задрти стоп!

Не знам, а знаш ли- зашто?
Зато, намћоре мој надобудни, зато што се то ни не догађа као правило, него као изузетак; насео си на најстарији трик пропаганде, јер ваши ментори знају како ваш ум функционише.
Понављали су вам то као мантру, све док вас нису убедили у то, и сад ви, по матрици убеђујете у то и себе и друге, и нејасно вам је како то да вам људи не верују, и бесните на њих- углавном зато што нису и други насели на ту подвалу...
Све док не прихватите чињеницу да је велика већина људи уз Вучића из уверења и без присиле или плаћено- нећете се померити из тог глиба неверице како му то успева.
А успева му не зато што су те његове присталице глупље од вас, као што се ложите, него зато што је њихово уверење у своју исправност утемељено на чињеници да су свесни да их презирете, и да као Срби- макар из ината неће да имају ништа са вама... :lol:
Појма ви немате ни о чему, да ти право кажем...

Нису презрени ... Тих људи уз Вужића нам је жао .... И самога Вужића нам је жао

али нама је НАС ЖАЛИЈЕ

Милионе су СНС потрошили на кредите као и жути да би себи и својим женама својој деци обезбедили живот .. луј витоне .. и копаонике

Има безброј постова који говори о тома како паре које даје Вућић је једини додатни извор прихода ...тој гомили сиротиње што вода

Ти после три деценије психичке тортуре економске тортуре тврдиш да ти људи су без присиле тамо ...и нормални ?

Ово што пишеш је као када би неко бранио нечији алкохолизам и наркоманство ....

Замисли да неко има у фамилији неркоманку/на алколичарку(ра који краде новац .. ствари ..

Е то је тај Вужић СНС и сва булумента људи са њима

Њихов инат је срамота њихова ... Они нису способни сами за себе да зараде већ живе од милостиње које им Вучић и СНС даје преко социјале

Него манимо се сиротиње која неможе да заради .

Шта мислиш да ли сви настојници зграда не подржавају СНС

Шта мислиш да ли сви адвокати не подржавају СНС

Зар стварно мислиш да су само нека сиротиња ..неки роми СНСу гласачка база

Све фирме које добијају уговоре са свим радницима тих фирми су база СНСу

Ти имају 'сељачки' менталит и подржаће Вучића зато што даје новац на 1 000 000 а задужује 6 000 000

Србија је јако криминализовано друштво где мурали су по граду наркоманских дилера убијених у обрачунима

Мислиш да протести нису и против тога ...

Право да Вам одговоримо ... ћутати није Српски

Нису презрени ... Тих људи уз Вужића нам је жао .... И самога Вужића нам је жао

али нама је НАС ЖАЛИЈЕ
Мени никог није жао, сем сиротиње.Ко има пара, има и избор, у ово доба.
И зато ме ови протести уопште не интересују, јер ту нема сиротиње.

где их ја штитим ?

ако не замерам свом роду несретноме што је јуче за дневнице пошао тамо у митровицу ?

па јер сам свестан да тај род је под дужничким ропством кредитима многи су подстанари многи немају... преживљавају. ок неки су и са дна каце.
али суштина је мука и туга.

знају он ида је то све лажно и да ће ту лову коју њима дадоше власт поркасти свакако ... сигурно си јуче приметио да нема много аплауѕа скорон икако говорницима већ се не ретко чуо и звиждук...

оно што им замерам је оно бацање малих заставица Србиеј на гомилу после тог циркуса.
ѕа ту заставу сам ја а и многи крбарили гаће! понеси је кући стави у ркај ако ти баш смета али не бацај ни по коју цену та застава има велику цену!

то је јеидно што им замерам а да мрзим свој род не могу. то нема весе са снс финкционерима и лоповима који су их довукли за своју гуицу...

Са тим твојим ратним траумама најбоље да се баталиш форума и нађеш помоћ психијатра .

Прелистај своју документацију и видећеш на колико си места уздизао вучића у небеса

Poslednja izmena:

Значи протестанткиње/и су 'пуни пара' па имају избор ?

Протес је крив за за раст субвенција на радна места из кредита са 10 000 евра на 50 000 евра ?

Ти си за само за убогу 'сиротињу' ... Сиротињу само занима да има какав такав посао и хране да преживи ...

Свака у историји промена у друштву генерално је вођења онима који су имали пара и времена и хтели па и могли да промене

али несу могли да трпе пропадање сиротиње ....иако су били богати

Никад сиротиња није револуционарна

Зар не видиш да је СНС велможе Србија почели да довлаче пакистанску и бангладешанску сиротињу јер су своју сиротињу уништили

И ти неком причаш да се заглупео причајући у оквиру своје групе

Па ти изгледа као онај Конфузик сам са собом причаш

Ево ти савршени пример салонскога манијака који у спирали самога себе уздиже до неба

Poenta je što nas je siromašnih mnogo više u odnosu na milijardere po m kavdratnom :( bukvalno imaš ljude koji su zaduženi kreditima do guše da bi školovali svoju decu koja će sutradan morati da taksiraju jer nemaju članske karte :(

Па ти изгледа као онај Конфузик сам са собом причаш
мене си малопре вређао а сада вређаш и омаловажаваш , провоцираш њега
ја са њим такође ечсто имам сукобе мишљења али га не вређам.

научи се да раѕличита мишљења постоје.

што се твог тиче ја се не секирам ни најмање. мишљења несрба ме не интересују много.

али видим да теби се прашта то провоцирање и не узимају ти сваки пост на нож као мој...

мене си малопре вређао а сада вређаш и омаловажаваш , провоцираш њега
ја са њим такође ечсто имам сукобе мишљења али га не вређам.

научи се да раѕличита мишљења постоје.

што се твог тиче ја се не секирам ни најмање. мишљења несрба ме не интересују много.

али видим да теби се прашта то провоцирање и не узимају ти сваки пост на нож као мој...

Жао ми ј ешто се нађеш увређен ..Мој ти је добро намерни савет ..

Нису сиротиња; они се боре за више, не за основно.
Хтели сте капитализам?
Сад уживајте, и плаћајте.
Без кукњаве.

Демонстрације за више су подпуно нормалне и редовне ....у капитализму ..Чак и жешће и чешће

У социјализму није било демострација ..па је некима изгледа жао што они тада нису чешће демонстрирали

Немој ти да кукаш на 'кукњаву' .. или бар прихвати да када бациш буђав хлеб ..добијеш бајату погачу

Што се тиче плаћања .... 6 000 000 плаћа порезима и радом и платама .. а 1 000 000 више мање ужива .. скоро па комунизам ..

Да тих 1 000 000 не гледа на 3 000 000 као на сиротињу можда би било и другачије

Сумасумарин трошкова и прихода

Када не би било сваке године +5 милијарди додатнога кредитнога дуга за социјално плате пензије и остало .. односно ликвидност

све би било балансирано..Али дуг рааааасттееее

Паре који пензинери тврде да су 'зарадили'.. неееемааа

нестале су на прелазу из социјализма у капитализам јер се 'десило пар ратова ' .. и банкрота привреде

Poenta je što nas je siromašnih mnogo više u odnosu na milijardere po m kavdratnom :( bukvalno imaš ljude koji su zaduženi kreditima do guše da bi školovali svoju decu koja će sutradan morati da taksiraju jer nemaju članske karte :(
pa ko da taksira, nepalci ili koga da uvezemo? Kako bi ti uredila sistem da sva deca budu doktori nauka i prosveta. Da li bi neko cistio smece i otpustao kanalizaciju.

Gj6jrRWXgAATrHD.jpeg

:confused:

:lol:Колико сам ја напредњак, толико си и ти у праву, задрта жутаро...
Баш о овоме сам ти и говорио; та ваша фашистоидна идеја, да свако, ко не прихвати 101% те ваше мржње и беса одмах је напредњак, сендвичар етц- одвела вас је у ту илузију богом-даности да тумачите свима шта о чему и коме треба да мисле;:mrgreen:
е, тако ћете и Вучића да смените, ал' никад...:roll:
Пошунтависте од комуницирања само са својима, јбт...

Ma možeš ti mene da nazoveš baš kako hoćeš. Tebe najbolje opisuje činjenica da si obožavalac Aleksandra Vučića. Eto, ništa te bolje ne opisuje od toga.

Back