Stigla su nam deca

Па у граду може да се прави храна . Није граду потребно ни село ни земља....

Гадно је кад направиш нешто ... а то што направиш више те не треба ....

Поанта је да све што се уздиже може једино да падне .

Кад већ кажеш да ти није јасно ..Како ти је јасно да жене воле сигурност а нема их на селу ..... И где су отишле ?

Да ли воле само сигурност ?
Možeš da spremiš ono što dovezeš sa sela.
Na selu su seoske devojke i žene.
Nisu nigde išle. Tu su gde su.

Možeš da spremiš ono što dovezeš sa sela.
Na selu su seoske devojke i žene.
Nisu nigde išle. Tu su gde su.

...моја скромна процена је да си ти ..као сељак по сопственој изјави
за прело ..максимум корзо ..једном годишње.. или ређе
батали се инетрента инстаграма телеграма ....и форума.. блогова ПДФова ...
дати не скапа благо ..и усахну усеви
да не заборавимо ..не занемаруј сељанчицу

Дакле, нису то деца већ млади људи који хоће праведнију Србију. Они још увек не знају како то да постигну, потребна је помоћ и рад експерата, а не емоције, сузе радоснице и остала паламуђења, школе такође треба да почну да раде јер је обустава контрапродуктивна. Дакле само конкретно, студенти савршено раде свој део посла, шта даље?

Mislim.da tako vecina razmislja.
Dati im.podrsku .Slikanje i kuci.
I zivi se tako od slika i ono wau sto je bilo dobro.
Zapravo mislim da je većina ljudi kod nas neutralna ili tačnije drži se po strani.
Ovi što su na protestima su suštinski tu zbog neke podrške studentima i da iskažu svoju frustraciju sistemom.
E sada ono što sam primetio jeste da su ovi protesti bili prilično mirni, atmosfera je bila slobodnija i opuštenija, čak nisam ni nešto primetio da otpad razbacuju po gradu.
Ali sve to mi je nekako čudno jer sam očekivao više tenzija u masi...
Poslednjih par meseci sam viđao slučajeve gde ljudi toliko puknu psihički kada vide Vučićevu sliku na ulici ili kada ih neko iz SNS klike krene da podjebava na poslu, bude tu i napada besa i sukoba i davljenja...
Te ljude sada nisam primetio na ovom protestu, kontam da su negde po strani i da gomilaju te neke frustracije u sebi, kako će se te frustracije ispoljiti u jednom momentu me prilično interesuje...

Pa koliko je onda bilo dusa 5k maksimalno ili mozda malo vise...
Sta su trebali trajno da ostanu u Kragujevcu?
:think:

На било којој базној станици мобилне се лако да добити статистика броја регистрованих СИМова

Сабареш све базне станице ..свих оператера .. и знаш укупан број СИМ'ова

...моја скромна процена је да си ти ..као сељак по сопственој изјави
за прело ..максимум корзо ..једном годишње.. или ређе
батали се инетрента инстаграма телеграма ....и форума.. блогова ПДФова ...
дати не скапа благо ..и усахну усеви
да не заборавимо ..не занемаруј сељанчицу
Nemaš ti pojma ko sam ja. Moja "seljanka" sa mmnom ima petoro ro dece i to je razlog što smo zamenili grad za selo. Tu je lepo imanje i mala porodična firma. Imamo svoj voćnjak, dva plastenika, imamo kokoške, ćurke, hranimo uvek tri svinje, deca imaju dva psa i mačke. Sve to ne bismo nokad imali u gradu. Blozu su i Drina i Sava, deca vole kajak.

Nemaš ti pojma ko sam ja. Moja "seljanka" sa mmnom ima petoro ro dece i to je razlog što smo zamenili grad za selo. Tu je lepo imanje i mala porodična firma. Imamo svoj voćnjak, dva plastenika, imamo kokoške, ćurke, hranimo uvek tri svinje, deca imaju dva psa i mačke. Sve to ne bismo nokad imali u gradu. Blozu su i Drina i Sava, deca vole kajak.

Лепо.

Отвориш БЛОГ и рекламираш имање и како да се грађани/грађанке посељаче

https://forum.krstarica.com/forums/blogovi.397/post-thread

Помози им да се спасу окова града ....

Poslednjih par meseci sam viđao slučajeve gde ljudi toliko puknu psihički kada vide Vučićevu sliku na ulici ili kada ih neko iz SNS klike krene da podjebava na poslu, bude tu i napada besa i sukoba i davljenja...
Te ljude sada nisam primetio na ovom protestu, kontam da su negde po strani i da gomilaju te neke frustracije u sebi, kako će se te frustracije ispoljiti u jednom momentu me prilično interesuje...
Vucic je kao i Djokovic, sampion u svetu politike sa iritantnom pojavom zbog koje ih mnogi ne vole ali moraju da trpe njihove pobede. :D Pre ili kasnije ce se svi oni pomiriti sa stvarnoscu.

Дакле, нису то деца већ млади људи који хоће праведнију Србију. Они још увек не знају како то да постигну, потребна је помоћ и рад експерата, а не емоције, сузе радоснице и остала паламуђења, школе такође треба да почну да раде јер је обустава контрапродуктивна. Дакле само конкретно, студенти савршено раде свој део посла, шта даље?
Samo oni neka se bore a vi da sedite.

Back